Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"De szted miért szerepjáték ez? Egy darabig magyaráztam a japánoknak is, aztán belátták hogy tök jó hogy vmi feldobja a monoton tápolást. Egy biztos, mi élveztük, mert végre nem a szokásos menjünk a dungeonbe és gyakjunk volt. Nem azt, hogy megöltük az embereket, hanem hogy valami háború féle volt kialakulóban. Mit szóljanak a klántagok majd klánháborúk idején? Ez kb ugyan az volt, csak útonállókat játszottunk..."

Khold- 52 SR
Eddig marha jol allunk egy varazslo sincs, oracle /priestrol nem beszelve😞
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
De nem értem mit vitatkozunk itt😊
Khold- 52 SR
Nálam ez megvolt 5 perc alatt. Mitõl lehet ez? A klienst 2 napja töltöttem le, update alatt pedig max 4 kbit/s-os intenzitást mutatott a net sebessége és 2MB-nál több adat nem is jött le.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Szerintem a legjobban ugy lehet kivedeni a dolgot, ha csapatba jatszotok, 2-3 fot ritkan tamadnak meg, kiveve ha eszement Pk party irt eppen. Ez is a team mellett szol😊, ahol ugye egyesek szerint nem lehet fejlodni lol.
Kemény 5ös fighterrel próbáltam a kardomat lenyomni egy elder wolf torkán, mire a kis pöcs elkezdte tápolni a farkast. Majdnem sikerült elvéreznem, pont a 3.at gyaktam zsinórban.
PK-król és az amcsi játékosokról annyit, hogy Talking Island-en, Village környékén rendesen írtják a magukat lvl 8 környékén már kemény legényeknek képzelõ PK-kat. Ebben az írtásban pedig elõszeretettel vesz részt mindenki aki a környéken van. A tegnap este látottak alapján elmondhatom, hogy Vöröseket eddig még csak elöl láttam futni, bár ahogy írtam ezek még csak gyenge karakterek lehetnek.
Elõfordult olyan is, hogy a sok játékból való kilépés megkavarta a pointert ahogy szokta és véletlenül elkentem egy kicsit Samed száját a városban. Kapásból ott termett egy játékos és ha nem kérek engedélyt meghunyászkodni fel is aprított volna.
Lényeg, hogy ez a PK stílus nem amerikai mentalítás, hanem inkább emberfüggõ dolog.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Will-nek el is tünt a gatyája.Ha valaki egy japo törpecsajt mithril alsóba lát rohangálni,szóljon😊)
És a Raidra sz.tem megyünk, bár nem mindenki fog ráérni,mert a koleszosok utaznak haza😞(
Khold- 52 SR
Mi NEM PK-ztunk..hanem csataztunk tegnap..Mindenki tudta a környéken hogy mi megy ott(3 nyelven is szétkiabálták😊))
És aki nem akart részt venni benne nem kellett.Mindenki élvezte a játékot,és akkor ha senkinek nem volt kifogása ,akkor nem értem hogy te miért elégedetlenkedsz:/
Kár hogy így látod ezt az egészet..De ez egy szerepjáték,és úgy kell felfogni.
Khold- 52 SR
This Website no longer exists, but please visit some of our many other fine gaming sites.
Mi a fasz van?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ide ezert nagyon hasznos tud lenni a flame strike😄
Bizony, bizony a torpe artisanoknak nagyon kell a mana, ha craftloni akar, ezert ruhat csereltunk😄

Nem játszanak hanem a player-ket ütik.
Átirom a karakterem nevét USAMA BIN LADEN-re jöjjenek többen

Tegnap beszeltunk rola, iszonyu egy szenvedes osszehozni ennyi embert legkozelebb csinalja valaki mas, tegnap kb. 2 oran keresztul csak whispeltem ide-oda😄
Szoval most ugy nez ki, es az mar a VEGLEGES:
PENTEK 17:00 (allitolag ez jobb tobb embernek) GLUIDO deli kapu. (A szombat azert se a legjobb mert uccso nap az usa open elott, szoval szerintem felelmestes Pk partyk lesznek aznap😄)
A RAID leadere gori (aka Kingslayer) lesz, egyreszt mert level 35-os es jol nyomja, masreszt en a varazslommal tuti nem fogok elol rohanni😄
Resu scroll, healing potion es varazsloknak kristaly a leny idezeshez kell.
Valoszinu (sot biztos) tobb csapat lesz, a klanok egy csapatba mennek, a tobbeiket beosztjuk valahova.
Mivel nem hiszem, hogy olyan sokat szamitana mar a loot, de azert lesz arra is egy szabaly:
Minden amit talaunk kozos, meghozza a RAID-ben resztvevo osszes jatekos kozott, nem csapatonkent.
Level 20 alatt legyszi senki se jojjon, nincs ertelme, az se jojjon aki minden mindegy alapon (az us beta miatt) elhujeskedi a dolgot (Ha megis ilyet tesz us open-en benyujtjuk a szamlat, nehogy mar par idiota elcsessze az jopar ember szorakozasat. Bar a magyar jatekosok 99% nem esik ebbe a kategoriaba csak a miheztartas vegett irom😊
ps: Minden mobster klantag menjen a klanforumra es irja mar le mivel akar lenni az usa open-en, egy minmalis szinten tervezzuk meg a klant, ja es jo lenne leadert is valasztani.
GBS NÉZZETEK GBS FÓRUMOT PLS!!!!!!! FONTOS!!!!
Ha már vége lesz a JOB-nak, akkor búcsúzásképpen miután elvégeztük az Ant Queen raid-et, összeállhaztna az összes magyar, hogy a japókat szétüssük😄D

\"There is no respawn or load game in real life!\"

http://gaborszantai.co.uk/
Majd akkor kérdezd szerintem.
De én azt mondom legyél Shillen Elder én meg leszek assassin vagy palus knight vagy wizard 😄 és akkor a kezdetektõl nyomhatjuk partiba! 😊)
sorry, de mostanság úgylátszik lemaradtam 8)
van sejtésem,d e inkább nem írom ki, mi ez 8)
Ide mit kéne írni?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Ide mit kéne írni?
szeretnék: feltámasztani,gyógyítani,és áldásokat adni.. (wind walk stb-stb...)
melyik lenne erre a legjobb?
Ide mit kéne írni?
bishop
prophet
elder
shillen elder
asszem ezek közül fogom eldönteni mi is legyek...
Ide mit kéne írni?
A képek sajnos nem adják vissza a játékélményt,de tényleg nagyon jó volt egy kis változatosság a monoton tápolások közepette.Mindenki elvezte,es nem voltak sertodesek egyik oldalrol se.Meg a japok is priviztek utana hogy nagyon tetszett nekik is😊,es maskor is kene.
Én a végére 80% xp-t + 1lvl-t estem vissza,de megérte..
A mi oldalunkon kb 10-en voltak(szinte csak magyarok).
Az ellenfél volt amikor elérte a 20-as létszámot😊(És még a városõrök is beszálltak😊)
Csak hogy legyen tétje is😊:
Az elso nagy rohamunk..az ellenfél menekül😊
Egészen a kapuig szoritottuk vissza õket:
A végén meg közösen dumáltuk meg a legjobb pillanatokat😊

Khold- 52 SR
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Amugy ara irtam hogy a fegyvert szorozza vegulis a SS ertekevel, de lehet megiscsak 1 sima jel az x, mind1.
๏̯͡๏﴿
szal nem szoroz az semmit, csak azt,hogy annyit használ és kész😊
kár hogy nem lehet pakolni a SS-t egyszer 10et, és a végén nem 100at, hanem 100 000et sebezni😄
๏̯͡๏﴿