Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. a NAOB ra is a NACB-s béta cliens kell majd?
2. ha igen, akkor hogyan fogják megoldani, hogy melyik server az Open-é és melyik a Closed-é?
3. hol kell regelni az Open Bétára? Ha az NACB-s account jó, akkor hogyan dönti el a server, hogy én most Open vagy Closed bétát akarok-e nyomni??
egyenlõre ennyi 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ide mit kéne írni?
Lin2 fórumon azt írták, vásrnap PST 12:00kor kezdõdik az OB, az nálunk vasárnap este 9, úgy készüljetek😊
Debob - Lvl 2 Wizard
én nem megyek NACB-re most mert:
vasárnap jön open
éppen JOBon nyomom
nincs accom😄
๏̯͡๏﴿
johetne valaki~~
"yal
sztem ez nem válasz?😊
najó, még 1x
nem kell proxy, mert nincs bannolva jelenle még senkinek az ip cim tartomanya.
sztem nem is fognak mindket bannolni az amerikaiak, mert akivel talalkoztam GM-el, az pl tok jo fej volt, mert ha valaki shoutban nem kivanatosat irt, akkor fiygelmeztette, hogy nen nagyon csinalgasson ilyet, mert az nem tesz jót neki a késõbbiekben.
nem lagol a gám ráadásul 😊
Ide mit kéne írni?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
sztem a nyílvesszõn fut ott meg végig, vagy nemtom 8)
Ide mit kéne írni?
๏̯͡๏﴿
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
\"There is no respawn or load game in real life!\"
mi lehet a gond?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Penz meg nem nagyon tok most adni, mer 1 szal kezdogatyaba ronahgaszik 26os monkom😊(fegyvervetel)
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
most mit irkéljak? hogy lvl 20-on mi legyek a választahtó 1 dologból?
ezeket meg leginkább azért írtam, mert nem mid1, hogy melyik fajjal indulok sztem...
én szeretnék elég hasznos tagja lenni a klánomnak majd.
a tank szerepét majd más valallja el, én kicsit beleuntam 😊,úgyis sztem van 1-2 mágus, aki szeretne már közelharcban nyomulni...
röviden ennyi
Ide mit kéne írni?