Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kardoknál az elsõ:
Gladius (i) None 17 12 1 x2 379 1570 54,100

Egy soulshot mennyi ideig hat?
Ferro_TwL
A x azt jelenti mennyi soulhotot, spiritshotot hasznal el.
x0 nem lehet vele hasznlani
x2 kettot stb. (A legjobb B-s, A-s cuccok x1-ek.)

A shoulshot 200% (dupla ) sebzes.
A spiritshot 25% gyorsabb varazslasi ido, 175% sebzes.

A chronicle 1-ben van blessed spiritshot az 200% sebzes 25% gyorsabb varazslasi ido😊

A shoul ill. spiritshotos fegyverek bolti ara kb 50k-nal kezdodik.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Itt van egy pl:
Sword of Sentinel None 14 11 1 x0 379 1300 33,600
ez pl 0-ás ahhoz képest 33K
Nem tom milyen 0-soktol beszelsz😊
Ha esetleg arra erted hogy 0x soulshot(es van is ilyen) akkor az azt jelentene hogy az meg tul csirke weap a ss-hez.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Akkor a 0-sok azok küldetés tárgyak, de nem jók semmire?
Hat ha mondjuk a fegyver 2x soulshotos, akkor az egesz patk-d duplazodik, szal ha pl utotel 1 mobba 30at, akor 60at fox.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Soulshots*patk=damage?
dmg-t

Kérdés:
Mit befolyásol a soulshots a fegyvereknél?
agyhalál
Köszi.
Egyre nagyobb a keveredés

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Gorii
naob meg nincs csak closed

agyhalál
Segítsetek kideríteni pls , hogy NAOB-val, vagy a zárttal játszok-e.
Haverom accountját használom, aki most bõszen SWG-zik, ezért nincs lövésem, hogy melyikkel is játszom. lineage2.com-ról töltöttem a klienst és 2 választható szerver van: Barts és Sieghardt
Köszönöm.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

JOB is kb addig fog tartani.

Gorii
job se fog tovabb tartani

És utána mi lesz velünk?
Hová megyünk?

de sajna a NAOb csak 1 hónapig fog tartani[#szomoru1

Lynx_TWL
nincs kétkezes kard sajna😞
mér a legalapabb se, mert az már túl elavult ott😄

๏̯͡๏﴿

Cactus
Gludioban nézted már? Nekem úgy rémlik, hogy ott van.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Lynx_TWL
valaki plz

๏̯͡๏﴿

Cactus
Ja, és egy Dwarf warsmith is jól jönne enchantolni, stb.

Hivatalos oldalon:
NCsoft releases Lineage II Open Beta plans! 03/24/2004

On March 24, NCsoft revealed it's plans for Open Beta testing for Lineage II. The biggest news was the non-deletion of Open Beta characters, so that players can continue playing their Open Beta characters into commercial launch!
The Open Beta test will begin on March 28th. Be sure to check out details for the great promotional contests we'll be running during the Open Beta!

Gorii
jo leszarom dmg kell 😄dd

Ferro_TwL
Lasabb casting speed sokkal soloban szarabb, es lassabb speed is. De az elf varazslonak UNDORITO ruhai vannak😄

Gorii
nagyobb matk

Gorii
DE

Cactus
Egyértelmûen valamelyik elf. Talán a síma, de a darkelf is jópofa :]

DE-nek a legerõsebb a mágiája.
Wizardnak szerintetek melyik faj a legjobb?

Gorii
RGR 😄

Ígyvan, én is pont ezt akartam írni Gori😊

Amúgy ha most akartok kipróbálni vmi kasztot, akkor hajrá, mert szombaton törlik a closed beta összes kariját, de komolyan nekikezdeni ráérünk vasárnap, amint elkezdõdik az open béta😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Ferro_TwL
HOLYGEK URAK!
A LASSAN INDULO US OPEN BETA MIATT ES A JAPAN OPEN BETA ZARO AKKORDJAKENT, MARCIUS 26-AN, PENTEK DELUTAN 17:00 TAJBAN MINDEN LEVEL 20+ MAGYAR JATEKOST VARUNK GLUDIO DELI BEJARATANA,L HOGY VEGEZZUNK AZ ANT QUEEN-NEL.

(Ez az idopont majdnem vegleges, de esetleg ha tenyleg sokaknak nem jo lehet meg 27-e szinten 17:00 tajban. Legyszi jelezetek kinek nem melyik jo.)

(Mivel sokaknak talan az utolso bevetese lesz ez a JOB-on talan tul konnyeden vennek a dolgot. Szoval a cel a kiralyno megolese es a jo szorakozas, aki hujeskedni akar vagy eszetlenul minden mindegy alapon jatszik az NE jojjon.)

Én úgy érzem most, hogy felhagyok a JOB-al illetve a mostani karimmal és amíg nem lesz NAOB, addig kipróbálok új karikat a JOB-on, hogy ne az usán kelljen eldöntenem, hogy mivel is legyek.

Lynx_TWL
õõõ úgy vettem észr,e hogy kétkezes kard a játékban alig van, kb össz 5-6db, én a brandisht használom még, de hol tudok venni már következõ szintût, ami már D grades, melyik város olyan fejlett, hogy már lehet ott kapni??

๏̯͡๏﴿

nacb-n ket server van. A magyarok az 1. bartzon vannak
"lazahun
"lawahun
"gugger
"yal
ezekrol tudok egyenlore

Gorii
az osszes Mobster csekkolja majd a forumot indul a klantervezes 😊

Lynx_TWL
én biztos arab vagoyk akkor😄

๏̯͡๏﴿

Én Human Fighter leszek aztán majd 20-nál meglátom (mi kell a csapatnak).
Cactus
1. Akkor töltse mindenki a Westet, bár ez szinte biztos, hogy csak a server fizikai helyét jelenti, nem külön verzió. Az már viszont számít, hogy melyik játékserveren toljuk.
2. Kellene valami helyen gyûjteni a neveket meg a kasztokat, és akkor lehetne elõre tervezni.
3. Néhány ember, aki már beleunt a sok hentbe de folytatná a játékot egy fasza kis klánba/partyba, vagy csak egy újfajta kasztot szeretne megismerni, az elgondolkozhatna igazi healer/buffer karin.
4. AKI MAGYAR AZ VELÜNK VAN!

--

Egyéb: Valaki segítene abban, hogy én mit indítsak? Elképzelésem vagy egy Elf (/Darkelf) wizzard, vagy egy ember Dark Avenger (/Paladin).

Bocs, de kissé bekavarodtam.😊
Most akkor mikor lesz NAOB és mikor lesz vége a JOB-nak?

Gorii
na ugyanaz a ket kliens

Vagja vki mikor lehet majd letolteni tutira a naobot?

en westen, a ping kerdesrol meg annyit hogy mondom amig nem kultek szet az nacb regisztracios maileket perlude elott akkor zsiradek ping volt mert nem volt annyi jatekos, azotan romlott szal tokmind1 hol vagyunk attol fugg mennyi jatekos van. ATOMOT A JAPANOKNAK

Azt te csunyan benezted hogy en nacb-re megyek lol😊))))
Naobrol beszelek vegig.

mi a picsa nekem igy sem jo

Lynx_TWL
legerõsebbek az ílyászok, mert még csont nyilluk is van😄

๏̯͡๏﴿

pityogo2
na án mentem el, bye, holnap sulí... 8(
további jó játékot, dumálást bye.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
sztem westet töltsön mindenki, mert már kb 4 magyar azon játszik...
de amúgy sztem tök mind1, csak a letöltési sebesség számít szerintem, de azért nem árt a biztonság...
yal, ugye westen játszunk?

Ide mit kéne írni?

na most online a cuc cgyerunk olni😄

Laza
Nah, itt az English Notice, okossagokkal.... 😊

Notice

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Acro
ok..De akkor majd legyen valami kapcsolattartás a klánok közt szerintem hogy tudjuk értesíteni egymást a fejleményekrõl..

Khold- 52 SR