Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igaz már, hogy pont akkor nyomják le a gépet, mikor mennék le a kardé a dándzsönbe...

Cactus
Jah, egyébként télleg nagyon sok magyar van, olyanok is, akikrõl életemben nem is hallottam, és kiderült, hogy CB-rõl szabadultak 😄 Minden esetre jó, hogy ennyien vagyunk 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

phalanx
agyhalál: te meddig maradsz ma?

Lynx_TWL
csá

๏̯͡๏﴿

Jockey
ja kozbe enis bejutottam, bar megint dc/t kaptam

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Cactus
Sztem mára ennyi volt. Holnap ugyanitt, ugyan velem 😄

semo1
Mentem aludi jo éjt mindenkinek

Ferro_TwL
Jockey siman jo mar, egesz delutan (kb 4-tol)ment es csak egy disconnect volt.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

agyhalál
Telibevert szerver megint elhasalt😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

semo1
Már megint

Lynx_TWL
na disc

๏̯͡๏﴿

musha
köszi, ez már mûködik 😊

hpzolee
itt is van 1 oldal probáld ezzel: http://www.filemirrors.com/

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

musha
nekem se a hivatalos oldalról, se errõl a linkrõl nem indul 😞(

hpzolee
saturn.tpnet.pl/Preludedownloadfull/L2PreludeSetup.exe esetleg ha valkinek ugyanez a baja lenne

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
azaz eastes és ott 2-10k val jön kb lejön 3napmulva más site kellene

hivatalos oldalon van egy link... hat az valamennyire mukszik 😛

hpzolee
esetleg valaki akkor tud FTP-t ajánlani meg az a szerencse hogy nem vagyok lemaradva plz segitsetek mar ki én is ugyaugy szeretnék a ganmelvalnyomni mint ti,szval ha vlaki ad ftp-t vagy masik linket akkor:

Lynx_TWL
és a 2es serverre gyere, 1esen nincs egy magyar se

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
van craft
vanak normálisak, egnem megógyítanak ha kérem, és amguktólé is sozkták, segítenek, ha 6 orc fighter van a seggemben stb, és én is segtek nekik

๏̯͡๏﴿

Hunnenkoenig
Ja es akkor most melyik serveren vagytok?
Mert en az egyesen kezdtem, mert az engedett csak be :-)

Hunnenkoenig
Van ebben a jatekban craftingolas?
A jatekban mindenki nyomatja a maget es senki nem figyel a masikra. Max addig hagyja abba, mig szidja a noobokat....grrr...

a westes lelépett. nemtudni hol van

hpzolee

Ottto
Pilanat. Mindjárt itt a tavaszi szünet. LE SEM TESZEM A SZÜNETBEN A JÁTÉKOT BAMMEG 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak jönne má le. Mind1. Hajnali 1 órára lesz lent, szal holnap délután megcsiodálom a game csodálatos világát 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Count Adyn
még várnom kell a confirmation mailre is😞
remélem nem újabb 3 óra...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hpzolee
jo gamet mindenkinek elkedtem huzni eastets és 6 órája jön 15% kész 😛 ha vlk belinkelné a west est akkor nagyon szépen megköszönném mert mar kivan a .... mindent végignéztem nem találom thx elöreis aki linkel

SZEG007
sok sikert?;-)

Count Adyn
na 3 és fél óra után megjööt az accom😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
szia szeg! a job -ban cathrine voltam😊 most épp accountot vadaszom

SZEG007
Igazai amerikai mentalitas😄

Ottto
Bakker. Alig 1 hónap

Open Beta april 28-ig, onnantol full verzió, Chronicle 1-el

Ottto
Mondjátok csak. A béta meddig tart?

hanyas szinttol lehet klanba tomorulni? minel elobb
ossze kene fogni a tarsasagot. szasz mosq 😊

Helo Solida én vagyok az MosQuiTo! 😊

FAszom nem ended bee!

Basszus, annyi magyar van benn hogy minden második mezõn
velük találkozom 😊
Kéne klánt szervezni majd, de valszeg csak kettõben
férünk el mert annyian vagyunk!

Solida lvl 9 DE

Lynx_TWL
legjobb az volt, aki mondta, hogy kussoljanak be a noobok, mert õ 16os volt már a másik betán😄DD
aztán megkapta a kiosztást a volt 40es pléjeretktõl😄

๏̯͡๏﴿

Hunnenkoenig
De meg kell venni!

Hülyek lennenek ingyen odaadni.

Egyebkent ebben a jatekban van a vilag legbunkobb communityje...

Mindenki csak n00b-ozik es meg a lag-ert is a n00b-okat teszik felelösse, csak mert ök mar jatszottak nehany napot a japan betaval...

micsoda bunko egy tarsasag...

1 kérdés: ha letöltött betat meg lehet vasarolni, azaz nem szükséges a dobozos verziot megvenni?
Count Adyn
isteníteni foglak laza😊

Count Adyn
küld!😊 ez emilcímem megvan az infóknál ugye [email protected] ra jöhet😊))

Laza
Gori... mi a nicked, milyen kaszt??

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
30 Ft-ot en is adok neked.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
most lassan megy a regisztracio... vmiert nem jon vissza rogton az email... gondolom sokan regelnek...

sztem ha nem jon meg ma, ujra kell probalni...

nekem van egy open beta key-em... ha kell, odaadom... (en Closed Beta accom hasznalom)

Laza
vedd meg, olvasd el, es megtudod 😊)))
(tood mennyit kaptam az ingyen reklamert?! 😊

Count Adyn
Laza nemtod mér nem válaszolnak a reg kérésemre már 3óráka?

Lynx_TWL
én havi 30at kérek tisztán😄

๏̯͡๏﴿

Cactus
Mijaz, hogy benne vagyunk a Gamer magazinba? Ezzel igazán nem árultál el sokat 😄