Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Hello arcok...

benne vagyunk Gamer magazinban, es ez minden magyar rajongo erdeme 😊)))

remelem lesznek sokan, akik vegul az elofizetes mellett dontenek... 😊
egyebkent kaptam ajanlatot a site turbozasara, ugyhogy hamarosan remelhetoleg beindul a munka...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lynx_TWL
ja semmi probélemittse_😄

๏̯͡๏﴿

Botond
2 órája folyamatosan xpzek 2esen...
Count Adyn
azt megköszönném😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jockey
no hazaertem, latom nem javult a helyzet, sot most hogy be akartam lepni mind3om serveren configolas van😊
tanulsag: tok mind1 melyik szerveren vagy, mind szar😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Cactus
Én csak egy serialt kaptam eddig lineagehez, azt használom most. Ha kapok a többi mailemre, akkor azt neked adom, ha kell.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Count Adyn
Nekem a sig up for beta-testrõl nem írnak már vissza az pedig a legelsõ

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akkor van meg a reg amikor már egy olyan levelet kapsz amiben leírjak ,hogy kell telepíteni,mert akkor aktív az accod
Lynx_TWL
ja, én 20 perc múlva😄DD
de yal már ey ideje, és vannak mások is sokan akik már igen😊

๏̯͡๏﴿

Botond
már van 11es is,nem én mondjuk
Count Adyn
pontosabba a cdkulcs kéna csak

Count Adyn
Vki probálja már meg az acc létrehozást és ha sikerül : [email protected] r küdje el pls mer énnekkem már tele a tköm a 2 és fél órás várakozással

Elerte ma vki a 10es szintet?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Count Adyn
Már regeltem 3 mail címen is de semmi. Ilyenkor mivan?

pityogo2
asszem mégse megyek msot... majd reggel 6-tól tolom fél 8-ig.
jó jatekot. bye, minden mára, j○'8!

Ide mit kéne írni?

Lynx_TWL
....lényeg, hogy magyarok is legyenek😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
sztem regelj másik emailre is, lehet hogy már lenne acod, csak balhé van méllel

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
amúgy egy értelmes ember játszik 10 percet bármilyen gámával, és kiismeri😊 sajnos ez nem magyar szokás😞

๏̯͡๏﴿

Imo tok mind1 hogy eu-sokkal vagy amikkal van tele.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gorii
egyebkent a 2es televan europaival

Botond
reggel még volt átalakító a japo+nemtom milyen verzióhoz,de már eltünt,sztem bugos volt a dolog enyhén,azért szedték le,szal mostmár le kell kapni az amcsi klienst,ha nyomulni akarsz
Count Adyn
Mér nem küldenek acc.ot az amcsik? Annyira leköti õket hogy összehegesszék a túlterhelt szerverüket?

shala
amugy jo hogy válaszoltok a kezdök kérdésére, tipikus magyar szokás. gl

non potest pluere aeternum

Lynx_TWL
print screen😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
épp ezaz, kurávra nem érdekel senkit, hogy mit írnak a külföldiek, a 2esre mentünk, és ott is vagyunk😊

๏̯͡๏﴿

Screen shot-ot hogy lehet csinálni? Aki tudja lökje már ide plz
Gorii
egyebkent az egesz klan 2 en jatszik nemertem most mer a 3 on kened, namind1

Gorii
namidn1 nem vitatkozok errol tovabb, en nem ezeket az oldalakat nezem , csomo forumon 2 es servert jeloltek meg eu nak

Lynx_TWL
letöltötd am klienst😄

๏̯͡๏﴿

Botond
hivatalos honlap download szekciót figyelmedbe ajánlom
Lynx_TWL
ÁJM IN!!

๏̯͡๏﴿

DarkElf harcosok szoktatok nyilazni? Vagy inkább mortal blow hátulról?

van már valami 5let, hogy a japcsi verziot hogyan lehet átalakitani usa tipussá?

phalanx
MÛKÖDIK A SZERER 2 😊)
GO BEFELÉ!!

Connected to update server
es nem megy tovabb?D

agyhalál
Megy a 2es.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Botond
na majd holnap folytatom,erõs lvl6,9ig jutottam ^^ holnap rágyúrok 11-12re talán
Lynx_TWL
szar lehet😄DD

๏̯͡๏﴿

Télleg annyi DE-vel találkoztam, hogy össze kéne már állni vmikor egy csoportképre.. kiv vagyok hányan vagyunk, meg ki kicsoda 😊

Cactus
A másik dolog, hogy most kit érdekel, hogy melyik az EU server? Számomra az a lényeg, hogy gyors legyen, és legyenek magyarok....most nem tom megint minek megosztani a scenet?

Cactus
A friendlistes command txt-vel felülírva is faszán megy a game? Mármint nem kavar be, hogy nem amcsi verzióhoz készült?

szeva Noxia! 😄D

a masik dolog az hogy PVP nem egyenlo PKval..

Basszus a japon 7 szerver volt és ottcsak a japoknak volt elvileg!
Itt meg van 3 az egész "világnak"!
kérdem én normálisak ezek basszus?!!!

nekem mindegy melyik az (un)official eu szerver, én azon vagyok ahol több magyar van 😊

MaDFoX
Pukka mester amig nem probaltam ki addig nem akarom, hatha +50 szintet ad, aztan elnyomjak a magyarok a balance-t 😄DDDD
Egyebkent nem ilyesmi... 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Na akkor:
http://www.lineageii.de "Der inoffizielle EURO SERVER heisst: Kain ( Server 3 )!"
http://www.lineage2.wrw.be "And I vote for server 3 for people who planned playing on server 4.
So unofficial European server becomes server 3."
http://lineage.gamigo.de "The unofficial Euro Server is called: Kain ( Server 3 )"
Es lehetne folytatni ezt a listat...

Ezzel nem bizonyitani akarok valamit csak jelzem egy helyen szerepelt az altalad is idezett lista (ami eleg nagy hulyeseg (nem a tied, hanem aze aki kitalalta), mert minden szerver PvP es ha PK-zni akarok, oda megyek ahol tobben vannak nem oda ahol a PK-sok... 😄) Vki szerette volna hogy a PK-sok egymast irtsak, de ez sajnos eleve marhasag 😄D

Mindenesetre most egyik szerverre sem tudok belepni 😄DDDDD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

dehogynem lawa, van egy erzesem hogy a funguspopulacio el fog pusztulni annyian vadasznak rajuk 😞(

phalanx
Nah én is most keltem és nekem sincs kedvem vegugolvosni ezt a rengeteg kommentet amit 4 óra alatt öszehoztatok, szal csak 1 kérdés: 14 óra óta (akkor szallt el a szerver) ugy nem változott a helyzet és még mindíg a 2-esen vannak a magyarok?

semo1
Ezek gyökerebbek mint a japok voltak