Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsonesz
en meg akarom nyomni de izibe ugyhogy megcsinalhatnak mert lepkzok valakit

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Scarabe
Ok szerezzük meg õket! :o) És ha nagyon fontos csak akkor ha tényleg az akkor megveszem a healt! 😊 (van rá SP-m asszem elég lvl 2 tuti)

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

Jockey
asszem tul keso lesz ahoz hogy en ma meg 11es questet tudjak csinalni(nemtom mennyi ido lesz ez a leallas is..), no majd holnap

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Scarabe
Ferro van tapasztalatom! 😊 Már voltam többször Mage (Taiwani és Closed US Béta) CSak Battle és Group-ra érdemes... Ráadásul én wizard leszek és kell az SP! ^^ Bocs ha valakit nem vettem észre de csak rohangálok és nem figyelem az irományokat majd csak ha lessz party vagy guild akkor! 😛

Acro
Nálunk is szinte mindenki DE😊
De jó ez így...legalább nem kell rohangálni egymásért..

Khold- 52 SR

Crazyn
A szerverválasztásig enged be csak. Utána nyomnám a szerverre, és kidob a bejelentkezõ részhez egy Acces Failed hibával 😞(

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

most a sieghardt-on nyomorgatja valaki a resetet? online offline online offline...döntsék már el a franc egye meg

holnapra minden DE-t össze lehetne szedni és lehetne csinálni jó csoportképeket 😊

Crazyn
Hali Scarabe! Játékba azért köszönhetnél, ha köszön neked az ember!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ferro_TwL
KIraly, ha visszajutok whispelek rad de vegyel elotte healt az neked is kell, mert a self heal kalap szar, meg nekem is jo jonne. Megszereznenk az eldric daggert (10k+) meg a blood sabret (10k+). ScarabeHUN igaz?

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

én is DE vagyok de még sajna csak 9,5 és ma má nemnagyon tudok nyomulni 😞 én örülnék ha holnap lenne a dungeon dolog

Ferro_TwL
A masik forumot nagyon nem olvassa nehany Mobster most akkor ki DE?

(Des, Craz, Jockey-t tudom.)

Ja meg az is jo lenne ha kiraknank egy listat, hogy ki milyen fajjal, kasztal van es mi lesz lev20 utan, mert a mostani csak kerdojelekbol all szinte😄

Eygebknet iszonyu jo hogy csomo magyar van, mar legalabb 15-tel talakoztam. Nepszeru ez a Dark Elf ebben a betaban😄

Scarabe
Hali lali! Ferro! 😊
Én lvl 11 vagyok DarkElf Mage! (no heal) Tõlem mehet a dungeon! ^^

Lynx_TWL
na én fürdök addig

๏̯͡๏﴿

Kene mara vagy inkabb holnapra megbeszelni 1 DE dungizast, bloodsaber miatt. Kinek milyen idopont jo?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Naja 😊

Lynx_TWL
a p*i*c*s*á*b*a holnap csak 8ra érek haza, kész halál lesz addigra elhúztok még😞((

๏̯͡๏﴿

Valen
ja tényleg a friend listet hogy lehet bõvíteni ??? 😊

mert a /friendinvite nem mûködik 😞(

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Lynx_TWL
IDEGTÉPÕ ÉN MA AKAROM AZT A KIBASZOTT SZINTET WÁÁÁH

๏̯͡๏﴿

Jockey
en 5 secenketn nyomom kb, hamarabb felesleges, ha nem neged nem azon az 1 secen fog, neha elmegyek nezek egy kis tv/t es utan nyomok meg1, stb..
ha spamolod a gombot csak magad huzod vele sztem..😊

phalanx
Magyarán mi vagyunk a hibásak? 😊

Valen
Na jóéjt mindenkinek, jó vadászatott a többieknek.

Holnap vagy 13:00-tól vagy 17:00-tól valószítûsíthetõ leszek 😊

Gorii
dagoberttel megvan a 10 regen mar, mikor mentunk volna dc 😊

gPROject
menni akartam partyzni, de kidobott nem sokkal azután, hogy beszéltünk, és azóta nem tudtam játszani 😞(

HUNnia

Acro
A legjobb eddig 29 volt😄D

Khold- 52 SR

Szernitem velem együtt, már ha agyhalállal vagytok, mivel ingame /me = Neffion eddig arra vártam hogy meglegyen egy egész csoportnak az lv10, hogy tudjanak tanulgatni még, erre most kitesz szépen a szerver...komolyna ha tudom lehet lemegyek valakinek az árnyékában, és megpróbálom lenyomni a bõdös orkokat sunyi módon.

Nalatok kb hanyadszorra sikerul a login? Es milyen idokozonkent szoktatok nyomkodni(1mp?)?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Valen
Mondom, hogy mostantól jobb lesz, mivel:

1. a férgese kihullott, akinek nem teszik az ennyi idõ alatt rájött és többet már nem jön 😊
2. Amerikában holnap 13-24-ig munkaidõ/suli idõ van, tehát amcsik csak elvétve lesznek 😊)
3. A szerveren is dolgoznak még egy kicsit addig 😊

Jockey
en meg csak 8 vagyok😞(

Lynx_TWL
én már 3szor megpatkoltam😄
de a dungeontól nem tarthat vissza még Orfen sem😄

๏̯͡๏﴿

agyhalál
Viszek pár doboz sört az elsõk között érkezõknek😉

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Ferro_TwL
Van DE 11-es szintu? Mehetnenk egyutt a dungeonba a blood sabres quest es utba ejtenenk az eldric daggert is. Ferro neven vagyok whisp ha valaki jonne. (Egyedul nagyon huzos lenne ilyen szinte, raadasul arrafele tok ures a palya alig vannak😊

phalanx
megyek én is csak szoljatok ha megy a szerver

Valen
Végre vmelyik topikban kerekszám Rusher lettem 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gorii
ha sikerul bemennunk megyunk 😊

agyhalál
Nekem megvan minden a SoS questhez + skillek. Az elsõ dolgom az lesz, hogy letelepedek Dungeon bejárata elött és várok Magyarokra... feltéve ha addig betekerik a szervereket.

Jockey
amugy en fel 9kor jottem haza, sikerult belogolnom, de valami nagyot alkothattak a szerverkarbantartok, mert se lagom se samlim nem votl, tokeletesen gyors volt a celpontvaltas minden, remelem mar csak ilyen nuansznyi hibak lesznek mostmar

phalanx
bazz 😊

phalanx
Jah amúgy 8000 😊

Valen
Tényleg a Koreai Chronicles 1 mivel tud többet a Amcsi/Taiwani Prelude-nél ???

SZEG007
Most nem lehet csatlakozni

phalanx
én most elmegyek kajálni, de ha jó lesz a szerver azonnal kiabáljatok és én itt termek 😊

Valen
nyugi, én is csak lvl 9,5 vagyok 😞(

Tehát holnaptól nem lesz ekkora gond 😊

TESTING!!!

Jockey
akor nem csak engem dc/tt
ha nem jon vissz 20 percen beul megyek alukalni csak lvl 8al😞(

Valen
Vigasztaljon mindenkit, hogy holnap és a héten egészen péntekig 17-23 között nagyrészt csak az európaiak fognak lenni, mivel az amcsik ekkor vannak melóhelyen/suliban 😊)

agyhalál
Csak reggel 8 körül megyek dolgozni, úgyhogy ha birom akkor lehet, hogy 8ig😊

Gorii
miis most megyunk kene vmi party mert eleg huzos csirke cuccokba 😊

phalanx
jah, mi is pont azér indultunk 😞

Gorii
kingslayer