Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
nincs már testing viszont nemtok belépnia szerverre 😊)

dzsonesz
ja es miattad szopunk mi is😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Oké, errõl megfeledkeztem 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

gPROject
a japán bétánál nekem mindig elindult a játék mellett a háttérben az msn, most viszont nem
lehet ez a baj 😊)

Én most a login-on sem jutok tovább
gPROject
vasárnap?

gPROject
amikor ott voltam eddig, mindig flottul mûködött

Ez nem teljesen igy van, ott is dolgoznak és tanulnak ám az emberek 😊

gPROject
megyek is, úgy hogy készüljetek, mert amint belépek a hármasra a kettes mûködni fog!

dzsonesz
hát én nyomhatnám bármelyiken egyikre se tudnék felmenni most ugyanis szerverválasztásnál kivág

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Az se jobb:
Guh! I join the second server....play untill it crashes...I get Access failure after that, I join another server..levelled up quite some bit on the third server, get disconnected there...and I get access failure there again >.< hmmPPff
gPROject
hát ha tudnék angolul rendesen, már régen a hármason nyomnám

Jockey
szvsz olyan szintu szerverszarsag van, hogy lehet a szerver automatice kifagy, es akkor hova uzengessenek?😊
sztem felig meddig tldoztak foldoztak meg csak a szervert, ma ennyire voltak kepesek, szal uzenet ezert nincs
japcsiknal ha irtak tesztet a karbantartok sosem tartott tovabb 10 percnel itt mar 1oraja all, szal sztem siman kihaltmegen😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

dzsonesz
nekem 10 kor uhogy 3-4 ig raerek uhogy jolenne meg par lvlt lepni

gPROject
nekkem csak 6-tol lenne meló, de végülis minek aludnék

Lynx_TWL
visszaestem 9.81re 9.99 rõl, khm kurva idegesítõ volt, erre lecsapják szervert, és behozni sem tudom lemaradásom😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

gPROject
..loginezni..

Birk@
Nah ha bejutunk rövidesen, üzenj már reonelnek, csináljuk meg gyorsan 😊

Birkus Maximus

dzsonesz
ja a meglepetés ereje kov alkalommal robbantják a monitort

Lynx_TWL
na én is megyek aludni, holnap iskola, meg eddzés meg mindne, oylan leszek mint a mosott szar

gPROject
lenyomták az európai szervert, hogy az amcsik könnyeben tudjanak loninezni

Scarabe
Én! Csinálnám ha engednék!....

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

agyhalál
Teslát nekik😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sáska
én már nem várok tovább, majd holnap folyt. köv. Amúgy lvl 9.5-ig jutottam😊

Birk@
skacok, én most kezdem a tõrös küldit, csinálja még valaki?

Birkus Maximus

Lynx_TWL
kevés sikerrel tesztelnek😄
nembaj majd amikor hallják, hogy: Nuclear launch detected😄
akor abba hagyják a szerver tesztet, inkább átadják hagy jáccunk😊

gPROject
jól bevált amerikai szokás
tudod a meglepetés ereje 😊
sose csíptem õket, ezután még ennyire se fogom

dzsonesz
jaja Japon igy volt itt meg ez van.....

Kapják be!
Lynx_TWL
a türelmünket tesztelik😄

Nemtudom, de csak nekem rémlik úgy, hogy mikor a japán szervert lenyomták, akkor elõtte 30 másodperccel jött egy üzenet, hogy a szerver elindul pihenésnek, és akkor most mindenki lépjen ki? Csak mert nekem nagyon úgy rémlik, hogy ott bizony az volt, ellenben itt még azt is csesznek szét broadcastolni...egyszercsak piff, és attól kezdve nyeste játék, van helyette szép desktop.

gPROject
miért ne játszanának? ott(nyugati part) még csak délután 2 van
a hármas szerver jobb lett volna nekünk is

Davidus
DavXXX A LVL 3 Human Fighter -> Knight ->Paladin
aki már csak holnap aktiválja magát ha a szarver is úgy akarja.

V9ykn8_TZL0

agyhalál
Ha ma nem jönne össze akkor holnap 8 körül kellene megejteni SoS-t.
Esetleg valaki késöbb érkezne és addigra nekünk már megvan, én szívesen lekísérem a 2. turnust.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

dzsonesz
hat ha igyfolytatjak nem lesz nagy kaszalas a dologbol

Én inkább úgy hiszem hogy most USben úgysem játszanak vele és a többi meg le van szarva. Így is nagyon csalódtam az NCSoftban. A játék jó, menedzsment hulladék.

Azt nem értem mit tesztelnek rajta, tök jól ment amíg ki nem kapcsolták.
gPROject
úgy vannak biztos vele, hogy itt európában éjszaka van és tesztelhetnek nyugodtan, ezért biztos eltart egy darabig 😞

Lynx_TWL
csapatos alvász lesz helyette😄

Szerintem japánnál nem volt ilyen hosszú tesztelés, na mind1.
Ma sem lesz csapatos ember dungi quest...

Jockey
sztem este 9korul, akkor tuti mindeki bent van
en amugy hokimecsre megyek fel7tol, magyar/spanyolra😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ferro_TwL
Hu de jo mert a daggereshez mar nem nagyon emlexem merre vannak az orkok, a loc-ot tudom, de az alapjan nagyon nehezen tajekozodom😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Lynx_TWL
pohén😄

mer végülis ha azt mondom 1 napig, és 10 perc múlva már bent vagyunk, akkor mindenki fellélegzik hogy dejó, hogy nem 1 napig kellett várni.
viszont haazt mondom, hogy 10 perc, akkor mindenk mondja, hogy basszák meg de sok az a 10 perc szal?😄 optimista😄

Meg kene akkor dumalni hogy holnap hanykor es hol talizunk a quest miatt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

dzsonesz
miiiiiii????

Lynx_TWL
még 1 napig😄

dzsonesz
vajon meddig?

gPROject
hát ezt már végképp nem hiszem el
TESTING!

Scarabe
A Daggeres megvan sot már majdenm ott voltam az ORK oknál amikor disconnect... 😞 De a másik még nincs meg... Akkor ha még ebben az évezredben bejutunk akkor vissza megyek! (van escape tekercsem)

Guild Master of Substance - Arelin - lvl 60 Human Priest - Bloodscalp EU PvP

Ferro_TwL
Des, Craz, bear (Pukkka neven😊 szerintem szinten holnap megy szoval lesz csapat.

Scarabe:
A Heal nagyon fontos lesz kesobb is, sot soloban is kell. A self heal alig gyogyit. (Itt csak elotte ki kell jelolnod magad annyival "lassabb", de sokkal tobbet gyogyit.)
Ha meg nem vetted fel a questeket:
Az eldric daggerst fenn a templomban (ahol tanulsz) addja a kozepso csoka Thifiell nevu, ehhez csak lv10 kell.
A blood sabrest a weapon shopban a blacksmith adja.
Aztan el kell menni a kezdo helyre es beszelni kell Abyssal Celebrant Kartia-val a daggeres questben, a blood sabreshez pedig Abyssal Celebrant Cecktinon. (aztan meg beszelni kell ahol tanulsz Magister Harne -val de az ugyis utba esik mikor megyunk kifele.)
ja es vegyel egy escape scrollt!

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"