Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hátulról én is nagyon szeretem. 😄
Kapsz módosítót, de nem a kritikus arányára, hanem a kritikus szorzóra, ergo a legbrutálisabb sebzést tudod bevinni. Találati valószínûsége az elfnek nõ csak, de neki viszont nem olyan csúnya a sebzése..

ez okes is, csak miert manat??
raktak volna be meg valamit mondjuk kitartast, azt ha elfogy akkor elfaradt az ijjasz srac😊
szoval csak ez a bajom vele😊

Jockey
thangar: koncentrációhoz a nyíl ellövésénél?
célzáshoz?
ki tudja, de szte, nem baj ha manát hazsnál, így is kcsiit durva az ijjász sztem, ha jól láttam 40+on duplashot van, azaz két spec nyialt lõ ki, ami nem is baj (assasinnak is két döfése van, igaz egyik csak háturol..), viszont stun shout-l együtt már kcsit erõs😊
szal hazsnljon csak manát😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

de meg mindig nem mondtatok meg mert kell ijjal valo loveshez mana?😄D

Jockey
no akor nbem trafáltam nagyon mellé, kb ezt érzem én is
lehet alacsonyab szinten rosszabb, de magasabb szinten kapsz critikálra módosítót ha jol emléxem, bár lehet az csaka damage-t nymja fel, nem eléxem pontosan melyik statom növelte, de lehet rosszul emléxem
mindenestre hátulról nekme elég jól megy, erre büszke is vagyok😊)))

A hivatalos számok: hátulról 75%, oldalról 50%, elõlrõl 25%. Na a valós szerintem 40,20,10 kb. Össze lehet számolni 100-ból mennyiszer talál...

Jockey
nemtom, nekem nincs tul sok gondom a mortallal
eleég sokat parytzunk mostanaban turec orckoknál, és egy két szériát kivéve szinte mindig találok piros mobon is (elderen), én rámondom igy konkrét számolás nélkül (3v4 napja öljük õket) a 80%-ot hátulról, szemböl viszonyt jo ha 30% sztem

GAthersw
Én is elõfizetek...

01110000 01110010 00110000

Jockey
sáska: szvsz tök mind1, amcsiba sikerült kcsit visszalépniük, lehet ez is ezen dologok egyike
élesbe biztos fogsz tudni, és brigandi felsõt is lehet majd vennni, meg minden mást, szal ha elõfüzetsz csa kis idõ és menni fog, ha nem füözetsz elõ, akor meg sajna ez van😛

100 Moonstone Beast alapján 56% esélye volt
20-as assassinnal a Mortal Blownak (hátulról) 😛
(max skill szint)

Sáska
istenem... ha JOB on nem tudtam volna, nem írtam volna ide. JOB-on igenis lehetett, emléxem azzal szórakoztam nem egyszer, hogy a klántársakat bealtattam...LOL

Cromac Mac Art
nem voltunk partyban...mellesleg egy kötekedõ fickón is probálta de ott sem mûködött (pedig nem tünt egy terminatornak)...😞
viszont mob-ok ellen nagyon bejön...kész kis szoborparkot tud vele néha csinálni...lol

Nemtom, Gorinak blunt fegyver stunja van és õ partiban is tudta használni. Nekem pajzs van és azzal kéne stunolni, nem megy. Írtak még olyat hogy varázslatoknál ctrl+shift kell, lehet hogy ez a fajta stun is annak számít. Majd kipróbálom.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Jockey
LOL
istenem..
klántársat grouptársat nemtudtál JOB-n se se altatni se rootl-ni
próbáld ki egy idegens srácon, igenis mûxik, vagy ha nem krónikákban fog
JOB-n a mi 28as healrünk se tudta altatni klántársat parytagot se ha jol emléxem..

Nekem meg a stun nem jön be valamiért, pedig ctrl-al nyomom. Nem csinálja. Egy pvpben lila lett a másik és összejött nála rendesen. Ha én akarom kezdeményezni, nem megy. Pedig vannak azok a bunkók akik visznek egy healert és a csatában a healer nem lesz lila csak gyógyítgatja. Na arra nyomnék ilyenkor stunt. Persze ez chronicle 1ben változik, õ is lila lesz ha healt nyom egy lilára vagy pirosra

Nem voltatok veletlenül party-ban? Mert én sem tudtam be stun-olni Skrad-ot mikor party-ban voltunk.
Sáska
😊
több klántársamon próbáltam, van aki velem 1 szintû, van aki alattam van egy szinttel, s van nálam magasabb szintû- egyiken se jött össze, pedig próbáltuk úgy is, hogy elõte lilává tettük a neveket.. de így sem jött össze. Azért ma felmegyek elf townba, megpróbálom 20as alarri karin😄
Amúgy lvl3-as a dryad rootom.

Cromac Mac Art
.rám kasztolta és 1 vagy 2 szinttel alacsonyabb vagyok nála...😊

Nem hinnem hogy ilyen fontos dolgot megvaltoztatnanak u.abban a kliensben. Valszeg pont nem jott ossze neked.(vagy 1 10 szintel magasabbra castoltad elven jevellery setben😄)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lehet, de en elvezem igy a jatekot, nem igazan izgatnak a tapos kisordogok, dark elf csajszik tok jo gyorsan futnak😊

altalaban nem nem a nagy playerek szeretnenek kirugni, mivel nem ott vagyok, hanem kis gyikok akik ugy gondoljak hogy marha erosek😊

Nekem most 1 comp bowom van 18as szinten, es kb 5-10 perc alatt kifogy a manam, ezalatt kb 20 feheret olok le.
JOBon a 26os monkommal meg kb 50feheret oltel le 1mas utan 1edul pihenes nelkul, igaz ss-el.(ja es 1 gagyi lion armorban)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tudsz playert is rootolni, csak ez függ a szintjétõl, mdeftõl stb.

Én JOBon félkézzel intéztem el a DE varázslóval a tápos dögöket, gyönge felszereléssel. Amúgy meg táposat a drop miatt ölnék, meg az több pénzt dob, ergo jobb cuccot tudok venni. Amúgy meg ha nem akar az ember a toppon lenni, tényleg ráér. Legfeljebb akkor unod és utálod meg a játékot amikor minden nagy player kirug a jó helyekrõl mert gyik vagy és õk megtehetik...

es, nem raersz?😊

valaszthatsz hogy kinlodsz tap monsztaval vagy arra vadaszol ami neked valo, kulonben meg a tapokat partival kell hentelni es akkor mar jo😊

Sáska
Engem az idegesít naon, hogy már 2 hete vártam rá, hogy elérjem a lvl25-öt, és hogy megtanulhassam a dryad root-ot. Meg is lett, de a sux az egészben, hogy playerre nem lehet rácastolni. Ez mekkora kibaszás már? Egy clericnek vagy oracle-nek ez lenne az esélye pvp-ben, vagy ha egyáltalán megtámadják. Persze JOB-on nem így volt....

Ja, egy 28as szintünek tényleg jo 300xp...
Én 3-4 óra allatt szedtem össze 22%ot és 22k pénzt 26os szinten zöld mobból úgy, hogy megállás nélkül öltem õket. Ezek 300-350xpsek voltak.

mondjuk amit rohadtul nem ertek az az hogy miert kel mana ahoz hogy lojek egyet, varzslat a hur megfeszitese vagy mi?😊

en a zold monsztakat irtom, azok jo xp es sp a szinteden

Ijjásznál és nukos varazslónál ez igaz is, de aki tankol és csak közelharcban tud kinyírni valakit, annak olyan szüksége van a jó cuccra mint a levegõre. Elég vicces hogy magasabb szinten egy fehéret tudok kinyirni SSel és utána pihenhetek.

kulonben meg nem ertem, en most lvl 25 assa vagyok egy dark elf bow-val, elvagyok vele tok jol, igaz meg mindig wooden setben rohangaszok, de monsztak ugy se ernek el elve hozzam, ha meg igen akkor is max egyet bir utni.
most ha lenne masfel millas nyilam, szopnek vele ezerrel, mert nem gyoznem manaval

Én is akarok játszani. Én az orc harcosommal jövök bár eddig nagyon magányos voltam még partizni sem partiztam. Szivesen lennék büszke tagja egy HUN klánnak!!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Davidus
Magyarul lesz egy olyan opció amivel le lehet butítani a karakterek poligonszámát.

V9ykn8_TZL0

Cromac Mac Art
cronilce1-ben már sztem optimalizáltak néhány dolgot..
meg erõsebb vas lesz a szerver is...(remélem)

En leszek a veglegesben is, mint orc monk.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Jah, most meg állítólag a cuccokat lehet megduplázni a warehaus-ban...
Davidus

A video option to change the modeling detail has been added. Originally it was set to high but for computers that experience a lot of lag or are incapable of handling it may set the option to low so everyone may experience the beautiful world of Lineage Chronicle 1 update

V9ykn8_TZL0

Cromac Mac Art
BAZZ...ez nagyon durva..
igy már érthetõ honnan került elõ az a sok nagypofájú agyonfegyverkezett majom...😞

Lagg: Milyen lesz majd a várostrom? A videók nagyon szépek meg jók, de mikor bemegyek Gludio-ba frankón képregénnyé válik a játék és ott kb 50-60 ember szokott lenni. Milyen lehet majd ez egy ostromnál 100+ embernél?
Davidus
És ott kempeltek a csávónál lagra várva?😛

V9ykn8_TZL0

lag kozben katintgattak a leadasra azt fizetett ugyanazert 50szer

Davidus
Milyen bugja volt a csontis questnek?

V9ykn8_TZL0

Gyökeresen meg fog változni ha kijön a retail. Kb. olyan most, mintha egy 50%-os készültségû játékkal játszanád.
Ha unod a karakteredet és nem jött be csinálj mást, gyökeresen más élményt fog okozni, a barátaim olyan 11-12. szint környékén járnak, tehát party is van. Ne akard, hogy sorban szórja a ritka és drága dolgokat a játék, ha így volna már egy hónappal ezelõtt meguntad volna, így legalább mindig marad elérendõ cél. Az meg ne zavarjon hogy van olyan, akinek millás cucca van és 10 szinttel magasabb karaktere... Mindig vannak kockafejûek, akik egymást váltva játszanak a nap 24 órájában egy karakterrel, had tegyék, nekik ez a kiteljesedés, ha akarnál sem tudnál velük lépésttartani. (mellesleg az ilyen szintén egy külön állatfaj).
Mások elõnyét meg jó szervezettséggel, csapattal, összetartással iszonyú könnyû ledolgozni, erre kellene rájönni sokmindenkinek.

Ha a pvp rendszeren nem javítanak én tuti nem fizetek elõ rá. Az eve online-l kezdtem el játszani. Mondjuk más kategória. De Sokkal jobban bejön a pvp rendszere és csapat játéknak is nagyobb értelme van mint lineageben. Valamint a skill rendszerre is lehetõvé teszi, hogy kihagyhatsz 1 hónapot is közben is megy a skillezés. Lineagben kihagytsz egy hónapot lemardsz nagyon a többiektõl.
Jockey
sztem a chronikák hozzza meg amire sokan várnak, uj armourok, fegyók, területek stb
nem kéen elfelejteniez béta, korlátozottsággal teletömve, értve ezt területek elérhetõségére, armour fegyók c-gdare itemek stb..
klánháború puder is eljön, sztem esélyt kel adni😊
én az assasinom ha félévbe telik is feltolom (akár egyedül xpveis) 40re, iszonytakiváncsi vagyok mit tud majd "nagyként"

Ferro_TwL
Kezdem unni egy kicsit a gamet😊. Igaz mar jo regota nyomom/nyomjuk (talan februarban kezdtuk a TW-vel), de most jott el a pont, hogy uncsi.
Eloszor is ez a Palus Knight nagyon nemjott be. Igazan a Brigandin armor miatt valasztottam😊, de azt meg nem lehet venni itt (megjegyzem TW-ben JOB-on lehetett), ami kulon kibaszas a Palus Knightal, mert keves hp-ja van csak a defje a jo es az attakja (a sajat buffjai miatt), de igy, hogy nem vehetem meg a Brigandint nagyon csokken a hasznalhatosaga (meg kulonben is szemetseg, akkor assasin se vehessen manticoret, varazslo se mithrilt😊).
A masik ok, hogy egy hunter bow dropn kivul nem volt semmim, de ezen meg tultennem magam valahogy, de lassan mar 1 hete lelottek a legjobb penzszerzos questet (a csontist), igy meg nagyon nehez peznt csinalni.
A harmadik teljesen szubjektiv ok, hogy sajnos a JOB-os klanunk joresze negyon nem aktivizalja magat, sokan abba is hagytak. Emlekszem JOB-on milyen allat volt, vegig ment a duma, Bear nyomta a baromsagait😄, allandoan voltak felfedezo kiruccanasok, ahol nem az exp nem a penz hanem a fun volt a lenyeg. Itt mar mindenki pontosan tujda, mikor hova kell menni expezni, mi mit dob stb. Unalmasabb.
Eleg zavaro az is, hogy mindeki milyen cuccokban rohangal viszonylag alacsony szinten, ugye most kiderult, hogy duplicated itemek es a csontis quest bugja miatt sokan nagyon gyorsan meggazdagottak (assasint kukuri alatt alig alig latni ).
Szoval kene valami otlet, hogy lehetne feldobni a gamet, mert igy -legalabbis en- kicsit meguntam. (A City of Heroes betara varok, de nem kuldik az emailt😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Nem mindenki csak a becstelen fergek. En meg jobon a vegen pvp-ztem 5ot kb es csak 1 tetu hazudott a szintjevel(aszonta lvl20 vari es 2 lovesre kinyirt😄)

A 180/15 azt jelenti hogy 180at olt meg pvp-be es 15ot pkba. Ettol meg lehet hogy pvpbe 5x annyit halt o mint az nmy😊

Cromac Mac Art
amugy meg láttam már néhány érdekes 1 vs 1 pvp-t..😊
az tetszik benne hogy mindenki 5-6 lvl-el kevesebbet mond mind amennyi valójában...meg kiállnak bronzgatyában valami gagyi cuccal azt mikor beindul az attack hirtelen elõkerülnek a millás fegyverek..😊
VICC

Cromac Mac Art
HBSR pvp átlagához annyit csak hogy azzal a fegyverrel és 30 valahányas szinten bármelyik láma közülünk ugyanúgy leverné a 20+ -os elenfeleket....
egyébként sok jót eddig még én sem hallottam HBSR-rõl...😞

Crazyn
Én megnézem milyen a ryzom béta, és majd utána döntök

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"