Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azert van teljesen normalis is, pl. tegnap meghaltam, azt ijedtemben ledobtam a felsomet, amcsi srac odajott, felszedte azt mondta itt meg var jojjek erte, szal erik meg kelemes meglepik az embert😊

Ezekben a játékokban van egy olyan állatfaj, aki alacsony szinten kuncsorog pénzért, partyért, cuccért, stb. aztán amint megnõ, elõtör belõle az õsbunkó, elfelejti, hogy a magas szintet szinte csak mások segítségének köszönheti. Na az ilyet kerüljétek és öljétek.

Egyre jobban úgy tûnik nekem Joki barátom, hogy itt igazi szervezés csak akkor kap helyet amikor kijön a retail és leszoltírozódik az a réteg aki nem figyel a másikra, nem foglalkozik semmivel. Mert nyilvánvaló, hogy pont azok nem maradnak.
Most lehetünk kb. 50-60-an a bétában magyarok. Attól félek, hogy még 40-en sem leszünk, ami egy 5. szintû klán taglétszáma. Bár jó lenne ha nem így lenne. Mi tudatosan elkezdtük már a szervezést, kraftalapanyag-gyûjtést, nincs két egyforma kaszt, stb.
Tudni kéne nagy vonalakban, hogy ki hogy áll a retailhez.

Jockey
gori: attól függetlenül lehet még fasz😊
sajna sok embernél a nagyszáj és a bunkóság egyenes arányosan nõ a szintjével
persze nem ismerem amúgy a srácot, cak azt tudom nekme nem volt szimpi, bár lehet ez változna ha kcsit jbban megsimerném..😊)

az hogy hány embert intéz el valaki meg annyit: lemegyek a 25os assasinommal orc faluba oszt én is letudok gyakni akár l20at is szvsz..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hali

en is elofizetek ra, majd ha lesz info arrol hogy is erdemes erdekel engem is😊

Gorii
tegnap hbsr gyerek kb 6 embert intezett el egyedul turek campnel,

Én elõfizetek, de legalábbis megveszem a játékot ha normális klán lesz, nyafi és hülye kommentárok nélkül, amikor nehéz de jogos döntéseket kell bevállalni.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Jockey
ja amúgy kryn felvetése jogos, és kezd igencsak idõszerû lenni
én érzésem szerint is sokan elfognak tünni, szal lassan rákéne koncentrálni a apotenciális elõfüzetõkre, és szervezgetni mi hogy legyen
én mindeképp 1 NAgy klánt javaslok
perzse mig leadernek sp minden összegyülik az nem kis idõ, már lvl2re sem, addig lehetnek alklánok, de össze kéen majd dolgozni teljesne, mivel maga a gamma klánra alapul, magas klánszint nélkük esély nem lesz kihasználni aprogi "igazi" részét, a pvp-t.
Szal lassan elkéne kezdeni tervezgetni, és aki bene van lassankezdheti gyüjteni a pénzt a szintléptetésekre, valamit A leader személye nagyon fontos, õt teammel pénzzel mindennnel támogatni, maxos cuccokba legyen mivel rengeteg sp-t kell öszegyüjtenie, valamitn csapatoltatni kell álandó jelleggel..

Jolsn-t is lepk-zta HBSR, de aztan elnézést kért tõle 😊))

Birk@
HBSR jó pár magyarnak szúrja a szemét, Kog-ékat le is PKzta ha jól Mléxem

Birkus Maximus

Jockey
háát értem
bár nekme az a HBSR gyerek nem tetszik, egyszer szórakozott valakivel odaálltam nézni mi történik azt elkezdett velem is szívódni, ütött fegyver nélkül stb..
mekkora vagy már amúgy? és a HBSR mekkora vajon?

hpzolee
Másnap feljött MÉg reggel van =]

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
ELmesélem a történetet:találkoztam HBSr-rel meg gludio melett 1v1 ezett,aztán megkérdeztem hogy eljönne e velem exp-zni a turekekhez.Mondta persze mehetünk elöször bementünk az ol mahumokhoz ott 7 commander ütötte 3szor healtam rá és leütötte mindet.Mondom jo.Aztán elindultunk a turek táborok felé és ott exp-ztünk.Másjön feljött és ujra ott exp-ztünk(a legnagyobb táborban kb 30 percenként pihentünk,akkor is csak azért áltunk le mert kifogyott az ss-ja).Utánna hirtelen megjelen 7ember és cask ugy minden szo nélkül(miközbe mi hun-elünk)bejöttek a táborba.Hbsr mondta nekik hogy 5 perc és meghallnak mind1 annyian.Csak nevettek rajta,aztán 7 en nekiáltak hbsr-nek és a szemben lévö "clan" segitett nekünk (igy lettünk5en).Meghaltak.Aztán meg vagy pár 20 as szintü emberkét odahivtak és igy lettek 15-en.Nem támadtak amikor láttam hogy a nyilasok gyülnek körülöttem,szép csendbe,arréb futottam aztán hirtelen elkezdték mindannyian löni hbsr-t,mire viszafutottam,meghallt.Közbe gori elkezdte ütni 1ik csókát, elöször sima healt ot nyomtam rá aztán már a battlehealt se segitett(nem voltelég gyors,hisz kb 10 en ütötték ötis).Ennyi lenne az egész történet. Még ehhez hozzátartozik hogy kb 180/15 ös átlagja van HBSR-nek a pvp ben.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Birk@
Cro, pár napja valaki vágott be 3 key-t

Birkus Maximus

Cromac Mac Art
jah...akinek van egy felesleges accja az privizzen plz...mert van egy ismerõsöm most kötöttek neki netet és már nagyon jönne játszani..😊
köszike

Jockey
mi történt pontosan??
ebböl semi nem látszik, úgy írsz mintha ott lettem volna, de nem😊(
szal mi vot ki mennyivel harcolt és miért?😊

Üdv mindenkinek!

Elég régóta LineAge-ezek már, de csak nemrég vettem észre hogy itt nyílván vagyunk tartva és Fórumozgatunk.

Lefetyke nevû törp karakterrel nyomulok.
Cactus
Lehetne szimplan Hungarian Clan 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cromac Mac Art
hát igen....jó lenne tudni mennyi elõfizetõ lesz...de sztem be fogunk férni egyetlen klánba is...😊
nah sztem 1 klán legyen de az ERÕS...
a nevet meg közösen kitaláljuk..😊

Birk@
Az már biztos hogy ratail elején alapítva lesz újra az Inquisitors, a taglétszámról nemigazát vannak információim, de figyelembevéve az emberek függõségét, nem hiszem hogy sokan abbahagynák tõlünk a béta végén 😊))

Birkus Maximus

hpzolee
no comment igaz nem latszik mind a 15 ember,de hihettek nekem.1ebkent,csakúgy bejöttek a táborba amit mimár korabban elfoglaltunk,aztan ket healer keves volt es meghalt HBSR ,utanna pedig gori 😞 de vigaszunkra az 1sö wart nyertük 😛

Ivan Pjodr
Kell jegyet venni, semmi sincs ingyér
a hajók meg vagy 40-60 percenként járnak kb

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ja és mijen idõközönként járnak a csonakok? =)

lvl15 on van egy Human quest amiben Gludinba kell hajozni,az ut ingyan van vagy ittis kell veni jegyet?

mi a .. van ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ja és állítólag napi 15-20 órát játszik a nyílt béta
kezdete óta - nem ember 😛

Bartz-on interjú az elsõ 50-es szintû elf nõvel:
(részlet)

LC: Do you have any tips you'd like to share with the rest of us on how to earn money quickly early on for items such as a bow of forest? or just leveling/hunting tips?

ggThnx: i personally don't make much money but i skipped items. like i went from comp bow to gastra. from lvl 1 wpn to sword breaker.

LC: what were you hunting to get the money between the comp and gastra?

ggThnx: hehe i had help from friends too. but i hunted lireins. i found a book of eva the 2nd day i think

NEM SEMMI...

Mire jó a Boost Breath és az Acrobatics skillek? A leírásuk
világos, de van gyakorlati hasznuk is?

Jól hangzik

Warrior csak blunttal, knight meg csak pajzzsal tud stunnolni.

elöfizetnék és klánba lépnék
2 es szerveren Skillhunone neven vagyok

Crazyn
Én sztem átmegyek a ryzom-ra

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Hogy álltok most a céhekkel, több magyar céh van?
Azért kérdezem, mert nyilvánvalóan az itt jelenlévõk 70%-a nem fogja folytatni a játékot amint fizetõs lesz. Mik az elképzeléseitek az azutáni idõre?
Szervezés alatt áll egy olyan csapat, aki a retail megjelenése után is folyamatosan jelen lesz...

BlackArt
Mint mar mondtam: Shadowbane. Amit nem mondtam: ez egy amerikai guild, tobb mint 4 eves multtal es anti RPK beutessel. A kodexunk olvashato
itt

Udv Fekete

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Van az oldalamon par kep a Shadowbane-bol:
joe bacsi weblapja
A "Scouting.jpg"-n lathato fekete pajzsos banda neve Scorned Death, roviden SD. Ok is a kettes szerverre jottek, annyit kell tudni roluk hogy kemeny PK banda,ahogy beszeltem veluk nem vesznek fol ujjakat. Nyomjak mint allatt, 10 szinttel mindenki folott nagy a pofajuk de ahogy beeri oket az ember, ugy mennek ossze. Ugy lealaztuk oket hogy SB-ben atvonultak masik szerverre 😊

Udv Fekete

Lynx_TWL
Kérdés:

Warriornak van stunja, de csak blunttal tudja használni.

A Knightnak is va stunja, de az Shielddel IS??? tudja használi.

Na most akkor a Warrior tudja Shielddel használni vagy nem, mert leírásában csak Bluntot ír, de megtévesztett Iluvator a Knightjával, hogy úgy stunolt mint annak a rendje, és nem lenen baj, ha tudnék stunolni, Blunt fegyver nélkül..

๏̯͡๏﴿

Ti eddig hol voltatok? =D

BlackArt
haliho!
Nem olvastam egyenlore vissza a forumot, de orulnek ha lenne egy magyar klan... En ket evig jatszottam Shadowbane-t, most onnan jottunk at L2-be mivel meg mindig nem tudtak kigyomlalni a bugokat es exploitokat, raadasul 2-300 fos csatak eseten diavetito lett az fps-bol ha ertitek mire gondolok.
Egyenlore 5 guild-unk van, plusz 3 lesz tartalekban (hm, guild=klan). Van itt egy kep az elso osszeroffenesrol, persze tobb mint fele hianyzik a csapatnak:
Defenders of Order meeting
A megrendelesrol:
Amennyire en tudom, a beta accountokat fagyasztjak, es elofizetes eseten lehet folytatni a karikkal. Megrendelni sokfelekeppen lehet, de a postakoltseg huzos is tud lenni (januarban a Shadowbane extension CD-jet 25USD-ert kuldte meg egy kanadai ceg, de amikor kijott az SD, 120USD-t fizettem csak a postakoltsegert, 6 napos szallitassal)
Amit lehet hogy meg tudok oldani: kint megvetetem a CD-t, aztan valami ftp helyre folrakatom es onnan le lehet szedni)
Udv Fekete

Botond
húzzon
Botond
ja,igen nemtom ki vezeti a listát,de engem úzzon le,én elmentem eve onlineozni
Cactus
Engem is dobott már, de visszaengedett 😄

Davidus
Ledobott a szarver és nemtok visszamenni... Nektek most jó? Bár gondolom hogy jó mert nem pörög a topic😊

V9ykn8_TZL0

Cactus
Deviance verzió nem lesz? 😄

Mi van akkor ha teszem azt en es 100 haverom vesz egy jatekot, amit mindenki felrakja, majd a tobbiek csak serialt veszenk? De a serial is ugyan anyiba kerul mint a CD-es verzio, csak nem kell varni 2hetig kb. Ez nem jelenti persze azt, hogy tuti letoltheto lesz patch formajaban a dolog.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

A csak serialos verziohozis ugyan ugy meg kell venni a jatekot, szoval en anyagilag nem lattok kulobseget a ceg iranyaba.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Válasz Birkának: mint már leírtam valszeg nem lesz letölthetõ
a Chronicle 1 patch-ként, szal a csak serial-os verzió
nem mükszik majd.
De ha mégis, kövezzetek meg 😄

MÉG EGYSZER:
A megrendelést a kiadás elõtti utsó napokra tervezzük,
hátha kiadnak mégis egy letölthetõ verziót! Szóval van
még idõnk. Úgy tudom ment egy levél ebben a témában a
supportnak, várjuk meg az eredményét (az illetékes majd
légyszi írja le ide, köszi)

Szerintem ez a CD key dolog nem fog müködni.
Ugyanis nagy a valószínüsége hogy a játék
Chronicle patch-ét NEM fogják letölthetõvé
tenni - ezzel simán megakadályozzák hogy a bétások
letöltéssel + serial használattal játszhassanak,
hanem rákényszerítik õket hogy megvegyék a CD-t
(A gold lemezt amin már most rajta van a Chron1 😛 )
De örülnék azért ha mégis letölthetõ lenne!
De szerintem ez csak üzleti fogás.

Ja, nem egy olcsó mulatság. Azért is hagytam fel a Summonerrel. Csak egy magas,jó klánban tudsz kilószámra enni kristályt. Klántagok szereznek gagyis d grade cuccot, törpe kristályosítja és van kristályod. Ez az elején még szar mert senki sem "dob el" D grade cuccot. Majd ha mindenki Cgrade cuccban jár.

ujraidézés is kristalyba kerül?
mert akkor gány