Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lin2auto.com
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
utána már megnyilik par lehetõség. Az igazi fun azonban
csak 30-40+ jelenik meg, csoportokban, klánokban...
8as szinten gyakorlatilag semmit nem láttál még, kár így véleményt alkotnod róla, ha ráérsz adj neki még esélyt.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Egy vicces post a hivatalos fórumon, én kezdeményeztem...
BOT cucc
érdemes olvasgatni de fõleg a képek viccesek.
KURVA kínaiak
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
๏̯͡๏﴿
Szerintem Bitang nem élte túl 😞
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Aztán meg a kikötõben plakáton Speaking Island van😄
๏̯͡๏﴿
Tegnap érkeztem Gludinba,vagyis Gludioba,vagy Gulidoba vagy õõ,nah jo még mindig nemtudom hogyhivják,szal a kikötõbe,tehár main landon vagyok , esetleg ha beférek klanba vagy mifene akkor szoljatok bár még csak lvl15 vagyok, de még mindig hülye =D
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
valaki party? 2 server skillhunone
tegnap partyztam valakikkel csak már nem emléyem nickekre
szal ha kell valakinek gyogyito msg skillhunone
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
๏̯͡๏﴿
Betaban ez a legjobb kapható ruha eddig?
๏̯͡๏﴿
ja 400k körüli botom van nekem is de amelet pucer vagyok...
valakinek nincs egy hose of knowgladéja? 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
The game will be available at a suggested retail price of US$49.99 and includes the first month of online game play. After the first month, players will be charged a monthly subscription fee of US$14.99. Sixty-day game time cards will also be available at many North American retailers for a suggested retail price of US$29.99.
hát nem sok kedvezményt adnak!!!
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
a droprol meg annyit nekem amcsin semmi cucc dropom nem volt meg eddig.. de nem is kell egybol mindig a legjobb cucc mert megunnam hamar, JOB on megvolt 4het alatt 1.6 millas karom komplett manticore sett (cipo,kesztyu,armor) etc meg is untam egybol 😊, ha majd elofizetek ugy is meglesz minden cucc elobb-utobb