Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek is kevés az esélye mert nem valószínû hogy élve kijut az illetõ...😞
...ha a knight meghal, mind meghalunk...aki ott volt JOB-on tudja mirõl beszélek...(kb 10másodperc alatt meghalt mindenki)
Láttam Gludinban kocsmát pl. csak zárva volt, lehet hogy fullban az is lesz.
Amit hallottam az amcsikról, lesz itt bûnözés tuti, csak el kell érniük egy magas szintet és máris csoportosan pkznak. Aztán majd fel lehet bérelni asassinokat hogy megöljék öket 😉
Persze ki tudja mi lesz. Ha nem kell a cd doboz beszerzésével szórakoznom, akkor én is beszerzem és meglátom.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
per pillanat lvl 24-30 között vagyunk de scütörtökig meg meglesz mindenkinek 1-2-3 szint..😊
Ha van valakinek ellenvetése,javaslata stb. akkor írja hogy minden hibalehetõséget kiküszöböljünk.
Pontosabb tervert emberekre leosztva addig nem tudok mondani amig nincs meg a végleges létszám,karakter,szint.
Azonkívül jó lenne tudni kik szoktak együtt partizni, hogy a leosztásnál is együtt legyenek ha lehet. Ne a barlang elött tárgyaljuk meg ki,melyik csapatban lesz.
Egy fix idõpontot is kéne találni elõre, hogy mindenki be tudja azt tervezni magának. Fontos hogy a net cong miatt aki tud elõbb lépjen be, hagyja ott úgy a gépét, nemtom.
Ferro mondott egy idõpontot: Csütörtök 6 óra
Ez szerintem jól hangzik, ha van aki nem tudja elõre betervezni az idõpontot, akkor szóljon és tolunk 1-2 órát talán. Fontos hogy sokan legyünk mert különben nincs esélyünk, csak ha mindenki 30+
Azonkivül ajánlom hogy a lovagok és más, kifejetten erõs tankok inkább pdefet növeljék a maradék napokban és a dmg dealerek a fegyverüket.
További tervezés akkor lesz ha megvan pontontosan karakter,szint és talán p.def p.atk m.atk
Talán Crazyn megint összeszedi az adatokat ha szépen megkérjük rá 😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Ant Raidrõl annyit hogy megint összegezni kéne,hogy hányan vagyunk milyen magas szintekkel és milyen karakterosztályban.
A taktikám már csak részben jöhet össze,kivéve ha van még1 orc sámán aki minimum 30as szintû. Persze ha van vagy 10 oracle akkor talán az is elég. Ja és a Root miatt mondom ezt.
Birkus Maximus
Ja, eddigi tapasztalataim szerint meg pl. a Daoc-ban szerény meglátásom szerint kb. 10x unalmasabb volt a fejlõdés mint itt, tehát ez még talán a jobbak közé is sorolható...
Én és a klánom biztosan maradunk, de mivel "szûk" baráti társaság, ezért a tagfelvétel kicsit lassan megy. 1-2 hely van már csak, de nemsokára úgyis szintet lépünk. Joki, természetesen neked fenntartunk még 1 helyet, de már nem sokáig... Vagy a Culttal tartasz vagy meghalsz... 😄
ahogy nézem sokan itt még nem játszottak elõpfüzetõs mmorpg-l(fõleg nem hosszabtávon), amibe pvp is lett volna, szal ki kell ábrándítsak mindekit, nem lesz olyan mmorpg, amiben nem kell megszenvedni ahhoz hogy "érdemben" tudj játszani akariddal
lehet bétáról bétára vándorolni, de minden gammában lesz szenvedés és unalmas rész magasabb szinteken, ezek a gammák így épülnke fel..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
én postabankos vagyok, és nézetm itt valami devizaszámlát..😊
aszongya:
A devizaszámla díjmentesen megnyitható a Postabank fiókjaiban. A számlához Visa Classic dombornyomású, nemzetközi bankkártya igényelhetõ. ezzel tudnék külfölde is átutalni pénzt...
ezzel tudnék fizetni havidijat???
Szoval tartsatok fenn legalabb 1 de inkabb 2 helyet a magyar guildben szamunkra! 😊)
Meg mindig nincs info mennyibe fog kerulni? 3000?
Csatlakoznek valakihez, aki szinten meg fogja rendelni hogy egyutt hozassuk.
1. Sokaknak unalmassa valt: igy van, igaz, nekem is, DE minden jol megcsinalt MMORPG-ben ez a dolog ilyen, baromi hosszu es unalmas tapolas utan erkezel el egy olyan karihoz, amivel megallod a PvP-ben is a helyed, ennek a penzszerzesen kivul (minel tobbet jatszol annal tobbet fizetsz elo) azert megvannak az elonyei is, megismered a vilagot, a monstakat, egyaltalan megtanulsz jatszani a karival, mondjuk ugy begyakorlod, bar nyilvanvaloan ez itt kicsit sok lett😊 Engem is nagyon farasztott mar a vegen a penzgrindeles, de nem azert, mert grindelni kellett, hanem azert mert ezzel elegge rakenyszeritik a karit a szolozasra, ami egy csapatjateknal nem a legjobb es valoban faraszto. DE. lehet ezt is. Aki jatszott mondjuk DaoCot az tudja, hogyha nem group friendly karija volt, akkor mehetett szepen a sunyiba, eselye sem volt segitseg nelkul tapolni, mert egyszeruen nem vettek be a groupok, hiaba konyorgott napokig. Ez itt nincs, mindenki tud szolozni. 2. Ez egy beta, mar leirtak, hogy az mit jelent, es meg az egesz nagyon az elejen tart, senkinek sincs igazan PvP tapasztalata, nem tudjuk hogy a final release-ben es a kiegesztitokben mi lesz. Engem arra emlekeztet kicsit a dolog, mintha egy demobol kene megitelni egy jatekot, amit persze lehet, de 1-2 palyabol nem biztos, hogy kijon az igazi feelingje. 3. PvP: lehet akarmilyen jo egy MMORPG, feeling, grafika hegyekben, minden tapolasnak vege lesz egyszer es akkor onnnantol fogva csak 1 valami tart jatekban: a PVP. Ha a PvP rossz vagy nincs, akkor gyorsan abba lehet hagyni es megutalni az egeszet es ebben aztan tenyleg senkinek semmi tapasztalata. Engem annyira de nagyon erdekel, hogy milyen lehet egy jo kis alliance-os clanwar, hogy mar csak ezert is, meg sok minden masert elo fogok fizetni a gammara. Jatszottam mar 2 evig DaoCot, szerintem az az etelon PvP-ben, SWG-t, ami egy nagyon jo kis vilag, erdekes es feelinges jatek tokeletesen elbaxott PvP-vel, ezert abba is hagytam, a Lineage-rol csak annyit, hogy a lehetosegek amiket latok benne azok nagyon jok, es en nem akarom kihagyni, hogy kiprobaljam. Nagyon jo lenne ha maradna annyi magyar, hogy egy utosebb clan kijojjon belole, mert azert csak az az igazi, de majd meglatjuk. Csak +1x: senkinek sincs itt meg annyi tapasztalata, hogy meg tudja ezt a jatekot itelni, ugyhogy en szemely szerint nem akrok rabeszelni senkit, hogy maradjon (dededede), de ezt azrt gondoljatok vegig racionalisan, most tapolas van, uncsi, bugos, beta, stb, de ez a gamma nem errol kell, hogy szoljon.
Guild Wars: Nyilvános teszt!
Birdy, 12:25 - Játék: MMORPG
(Homelan) Nos, ez is egy igen kellemes hír az MMORPG-k kedvelõinek! A GameSpot jelentése szerint az ArenaNet az E3 idejére nyilvánosan tesztet tervez a MESESZÉP Guild Wars-hoz. A kliens progi május 1-én fog megjelenni és mindössze 100K lesz, és csak 30 megát kell letölteni a grafikához és már lehet is játszani!
(HardWired)
http://gaborszantai.co.uk/
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Beszeltem tobb emberrel is, es tudom, hogy sok kollegista van, akiknek nem jo a hetvege illetve az utolso napokban sokan PvP-re keszulnek. Szoval valamikor het kozepe lenne idealis, szerda vagy csutortok olyan este 6 oras kezdessel, talakozo Gludio deli kapu. A pontos idopontot meg meg kell beszelni!
Dagobert majd felrakja a taktikat es a kaosz elkerulese vegett kene par szabaly. (pl: Egy leader akit mindenki kovet; general chaten nem dumal senki, csak a leader; mikor leerunk van egy kis resz ott pihunk egyet, hogy full manan legyenek a varazslok; melyik csapat megy ra a quenn-re melyik allja el az utat. Nagyjabol ennyi😄)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
a Sieghardt-ról hiszen gyakorlatilag kétszer
annyi a pingje! Várjuk meg mit neveznek ki európai
szervernek és menjünk oda, mert nagy valószínüséggel
tele lesz, vagy irány a Gustin mert az már tele van
esténként. Hindemith hangzik a legjobban
, de azon
tényleg lehet hogy nem lesznek elegen.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

(Amúgy gondoltuk hogy ez lett veled ..)
Elnezest,de lefagyott a jaáték,majd miutan újraindítottam,hogy megyek vissza netcongos volt a szerver.
Azóta is próbálkozok, remelem senki se halt meg miattam
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

What\'s your excuse?
és ha kihagyok egy hónapot akkor törlik a karakterem?
The World is Yours
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Csak engedne már be ez a faszom szar net cong szerver. Faszomért fuzllos mindig.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"