Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ez a ryzom?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

holnapután lehet kezdeni a Ryzom ot 😊. Én megvárom a 28-át és majd akkor megyek át.

Lynx_TWL
a béta teszt arra való, hogy teszteljük a játékot, és hírnevet szerezzünk neki, na itt tesztelni már nem kellett, csak bemutatni azon a földrészen is, és reklámozni, na de milyen reklám volt ez???😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
de nem lehet elõfizetni egybõl így, mert ha ténylegesen tele elsz faszfejekkel a server, akkor pénzkidobás volt, nem lehet majd értelmesen játszani...
persze mindenki tud játszani a gémmel, na de annyi fasz van, hogy az ostrom végén a gyõztes sereg kiirtaná a tagjait, mert azon vesznének össze kié legyen a trón😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
emellett remélem, igazad lesz, és tényleg kiszûrõdnek a faszkalapok, na de ez nem a pénz kérdése lesz, mert amerikában nem gond havi 3000HUf letejelése, szóval nyugodtan beszûrõdhetnek a kis pénzes idióta barmok is

๏̯͡๏﴿

Cactus
Engem sosem érdekelt a Warcraft semmmilyen formában, úgyhogy a WoW sem fogja megváltoztatni az életem. Talán még SWG érdekelne, de az meg már annyira elment, hogy a kezdõket szerintem nagy ívbõl....
Na majd talán a Ryzom vagy a GuildWars, esetleg EQ2

\"There is no respawn or load game in real life!\"

GAthersw
Nekem sem...

01110000 01110010 00110000

Lynx_TWL
mert ez a menõ😄DD
ne legyél hülye, mindenki azzal játszik ami neki tetszik😊

๏̯͡๏﴿

Cactus
Sajnos nem tudom magam elhatározni. Egy pár óra játék után megjön a kedvem, de aztán megint elmegy. Meg azért nem lesz egy olcsó mulatság, nekem legalábbis nem az.

shala
nekem annyira nem jött be ez a játék, viszont talán a sok hülye wowos srácot eltérítheti, hiszen ennek sokkal szebb a grafikája megaztán ugyis mindenki evvel játszik, mert ez a menö

non potest pluere aeternum

GAthersw
Te nem fizetsz elõ Cactus?

GAthersw
Én így szar-úgy szar, elõfizetek!

Bandew
Akkor inkább nem olvasok. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Cactus
Sztem kicsit visszábbolvasol, akkor el is megy végleg a kedved 😄DD

Bandew
Ööööö...
Akkor talán mégse. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

GAthersw
van még nem egész 10 napod...

Bandew
Kedvem szottyant kiprróbálni ezt a játékot.
Ugye még nem fizetõs?

Lynx_TWL
igen, ez nagyon megnyugtató, hát végig szopattak velünk egy kibaszott hónapot, az egész egy nagy rakás szar volt, és akkor örüljünk, mert retailben jó lesz....

a japán retailrõl még el tudom képzelni, hogy jó is, ott a bétát élveztem, nem úgy mint itt...

össze lehet hasonlítani a kettõt, csak nehéz elhinni, hogy mindkettõ egy és ugyanazon gáma.

๏̯͡๏﴿

Ja, es ennek a jateknak ugye a pvp meg a siege a lenyege, nem pedig hogy 10k-val olcsobban vegyel cuccost😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nyilvan a westes serverekre is atmennek csomoan(new york-iak es tarsaik, meg csomo europai). Hogy miert? - a ping miatt. 180 pingel a war eleg vicces😊) Max ilyaszok, varazslok meg a gyors assasinok tudnak ervenyesulni, a tobbi kari meg csak kergetheti a 10pinges amcsikat, ugy hogy dmg-t nem ad...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Amúgy beregisztráltuk a klánt, van még két szabad helyünk, néhány nap múlva meg lesz hét szabad helyünk...

Úgy ahogy mondod... ;D

Én komolyan mondom, talán még soha nem produkáltam olyan dühkitörést mint ott akkor. Idegbeteg lettem és szabályszerûen lefáradtam tõle, és mosott szar voltam utánna amikor elmentem este éjszakázni. Miután leléptél én még cirka másfél órát nyálaztam a lónak a szerszámát, mire nagynehezen sikerült megregulázni mindenkit és hozzájutni a 10 percenként spawnoló szörnyhöz... DM-ek mondjuk nem szartak a fejünkre elõsször mivel az összes botot kiebrudalták kérésemre. Utánna az tény, hogy nem jöttek vissza, de van még kb. 4000 másik akinek a nyûgeivel foglalkozniuk kellett. Ne feledd, ez csak béta, épp ezért van így mindez, retailben más lesz.

GAthersw

a cave of trials-ba erdemes 18. szinten bemenni vagy még hanyagoljam. szalamandrák csontik...?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Jockey
no pár dolog, mert nemtom mennyien játszottak itt már komolnya mmorpg-l ami pvp-re van kihegyezve:
szal marhára meg kell ám gondolni milyens szerver, öszintén megmondom nem nagyon pártolom hogy elmenjünk 2esrõ, mert überszopas lehet😛
miért? azért mert nemtudni mennyi elõfüzetõ lesz (véleményem szzerint nagyon le fog csappania létszám), és übergigaszopás lehet ha átmész egy 8as szerverre ahol 500an játszanak..
PVP gammában mindig olyna szerver kell ami fullos, hogy lehessen kit ölni, ha nincs enemy akkor nemtudsz játszani, csak tápolni, nincs normális kerskedelem (tök drága minden) nincs normális craft, a crafthoz normális nyersanyag stb
SZal én azt mondom mielõtt bárhova is másolgattok csak abba gondoljatok bele mekkora különsbség volt japcsi-tw és amcsi 2es szerver közt, mert ha szarul döntünk, vehetsz mindent boltbol stb
mellesleg europaiknak semilyen elõnye nincs amcsikhoz képest (lásd faszkártya németplyereket, spanyolokat had ne soroljam..😛)
Szal gondoljuk ezt át rendesen, mert nem akarom kizsopatni magam egy 300fõs szerverrel..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Na ezt pl semmi értelme nem lesz kipróbálni (mármint erre a 3 napra): nem emlexetek hogy alábecsülték az érdeklõdõk számát a Naob indulásánál, és lévén hogy a Guildwarst is NCsoft adja ki meg ráadásul ez is ami.... Gondolom a többit kitalaáljátok

én túl hamar jöttem át a mainland-re. halál unalom itt mert csak 1-2 féle szörnyit irthatok. visszamegyek a szigetre mert ott igazi jani voltam. :o)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Davidus
NCsoft-nak mi köze a GuldWars-hoz?

V9ykn8_TZL0

HUNrricane
Silbor:
Ez elõfordul..

Madfox:
Még van idõnk eldönteni hányra megyünk. Bár szerintem nemsokára optimalizálják a 8szervert is.

Majd felébredsz!

MaDFoX
Hoppppsza: Az E3 idejere kulonleges "open alpha - demonstration" 😊 tesztet szervez az NCSoft a GuildWars-nak! Regisztracio majus 1-tol, a jatek majus 12-14-ig... 😄DD
reszletek...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

de ha 2-esre csinálod elõfordulhat h. nem tudsz bejutni mert tele van

MaDFoX
HUNHurricane: A "szokasos" telitalalat.... 😊) http://www.glop.org/lineage2/history.html a 8. Hindemith mar ket hosszabb leallassal buszkelkedik a masik ketto elott... 😄DDDD (bar kisebb a pingje is, de ez valoszinuleg annak koszonheto hogy nem jatszanak rajta meg) mindenesetre egy ideig meg nezegessetek szerintem a diagrammokat mielott valasztatok... 😄

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

elméletileg lesz karakter transzfer ugyhogy mind1 hová csinálod. de ha nem lesz akkor a 2. szerveren vannak a magyarok. de remélem lesz:o)

HUNrricane
Majd karakter Transzferrel megyunk.... Nyugodtan kezdj a 2-es szerveren.

Majd felébredsz!

magus
Na, én meg most akarok uj karaktert csinalni, ugyhogy akkor a 8as szerverre mentek?

Hát ez kész volt. Tegnap cirka 11 órám ment el azzal, hogy lvl 19-rõl lvl 20 assasin lehessek. Ebbõl 2 óra quest futás, 6 óra!!!! várás a quest szörnyre, majd 2,5 óra szintlépésre. Eddig úgy terveztem, hogy elõfizetek, de a tegnapi teljesen betett. Azért szívtunk 10-en azzal a questtel mert másik öt, feltehetõen ázsiai állat nem csinált mást, mint nekirontott a questmobnak. Csakhogy teljesen szólóban kell megölni, hogy megkapd a jutalmat. Igen eldurvult a szituáció, az egyiket a földbe is tapostam. A legjobban viszont a GM-ek nemtörõdömségén lepõdtem meg. Reklamációnkra oda se szartak, csak annyit mondtak oldjuk meg.

What\'s your excuse?

HUNrricane
Mért szopás a Jedi dolog?

Majd felébredsz!

Az SWG a legjobb pelda hogy lehet elcseszni egy jatekot, nekem is van es 1 honap utan mindig meguntam. Egyszeruen ha nem craftolsz akkor a dogunalmas es celtalan a jatek. Jedi dolog meg kulon szopatas.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

HUNrricane
Szerintem ez jo lesz: - 8. Hindemith

Majd felébredsz!

Davidus
NA akkor majd döntsük el melyik sever a 3 közül. De ne arra költözzünk amit végül kiválasztunk mert az a server mindig szar lesz😛

V9ykn8_TZL0

Huhh, kiproszaltam, iszonyat kemeny igy 80 pingel.

A karaktereket át lehet vinni fullba.

80 ping az mar u.ahogy turheto mmorpg-ben.

PhantomW
de ugye akkor a karakterket át lehet majd vinni a fullba?

The World is Yours

Felhívom annak a figyelmét aki nem tudja, hogy
a Gustin, Devianne és a Hindemith szerver már
a KELETI PARTON van és kifejezetten az európai
játékosoknak csinálták - a pingje fele a másik
öt szervernek.

Európai Szerver PING

Itt fennt meg is lehet nézni.
El kellene dönteni közösen, melyik szerverre vándorolunk át
a háromból (vagy ha több lesz akkor azokból), mert
nyilván jobb ha minden magyar ugyanott lenne.

Semmit nem számítanak az eddigi tapasztalatok, ha majd kijön a teljes az lesz csak mérvadó. Hogy miért? Mert minden változni fog, el fog tûnni a tömeg, ergo nem lesz tömve a szerver, ergo nem nagyon lesz lag. És mindig azok az emlegetett bunkók tûnnek el akik eddig sem vették komolyan, és ha pénzbefizetésre kerül a sor akkor pláne nem fognak komolytalankodni a kis spórolt pénzükkel. Hogy honnan gondolom? Eddig minden "masszív multi onlájn" játéknál ez volt a forgatókönyv és ugyanez lesz ennél is.

solida,critical error,majd kesobb megyek vissza,mert most nagyon tele,pihizek 10percet!!
Crazyn
faszért nem enged be még mindig!?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

HUNrricane
2-es szerveren vagyunk

Majd felébredsz!