Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az amit talan a legjobban megoldottak sztem.
Nem kell kitapasztalni, tobbfele elmeletet gyartani, hogy egy bizonyos kasztnak milyen statok igazan fontosak, a meghatarozoak kozott milyen aranyban erdemes osztani stb...
Lehet, hogy EN nem vagyok eleg tapasztalt szerep/kalandjatekos, de ez a mire tegyek dolog nalam mindig elk*rta a jatekelmenyt kicsiket😞
Ami igazan nagy dolog, hogy eszre sem vettem😊
... tehat ezt zsenialisan megoldottak!!!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Na sztem ez az, ami teljesen jól van így, mert bár lehet csak a pénz kérdése és az idõé les,z ohgy kinek milyen erõs a karaktere, de nem kell szembesülni azzal a problémával, amit Diablo2ben kismilliószor átéltem, hogy használhatatlan lett a karakterem, mert rosszul osztottam ki a stat pontokat.
Persze osszam ki jól😊 De minek, ha ezt a program megteszi attól a pillanattól kezdve, hogy én Fightert, vagy Maget választok, és a további kasztozódásoknál folytatja. Na és ki más tudja jobban, ha nem a készítõk, és a balance gyártók, hogy egy bizonyos kasztnak, milyen statok kellenek milyen skilljeihez, hisz az alap rendszerre írják a továbbiakat(értsd: tulajdonságok, stb stb....)
๏̯͡๏﴿
Bocsánat
Sanca fusd már végig a 12684 kommentet, aztán az enyémet kivéve, írd már le melyik vetett fel tényleges problémát😊
๏̯͡๏﴿
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Mas: Ami nekem nem jon be az L2-ben, az a silany kari tapolas. Itt minden a penz es a folszereles korul forog ami nem mondom hogy rossz, de jobban ertekelnem ha en donthetnem ell hogy mennyit teszek mondjuk az erore, eletre, dex-re, spiritre vagy staminara.
Ilyen szempontbol (vagy mondjuk valaszthato karik szempontjabol) a Shadowbane veri az L2-t, legalabb is szerintem.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
valakinek nincs egy 20 lvl körüli magányos healer-je?😄
The World is Yours
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
miért lenne gyorsabb??
emberke alapbol lassabb, ha van rá + skill akkor az max szintre hozza a többi assasin szintjére sztem, de ha tudsz egy 28-32 közötti emberröl simán letudjuk csekkolni
te meg elf vagy, téged is megnézünk milyen gyors van..😊
Birka e-mail

Birkus Maximus
szal szoljatok nekem is😛
Majd felébredsz!
valamitmik a fõ spellek amiket meg kel venni?
ha jol tom van light meg robe mastery, light-l van gyorsabb mana regen, robe-l nagyobb mana viszont lassabb töltödés, és szarabb védelem
spellekbõl mit érdemes eröltetni és mit nem?😊
Sziasztok, valakivel beszélgettem a múltkor, hogy a haverja kapott WOW béta meghívót, legyenszíves privizzen rám! KÖSZI!
ON:
Meg milenne ha azokat a healereket amiket nem sikerult sleepelni kinyirnank? Biztos van 1-2 perc amig spawnol, meg meg oda is kell jonnie. Mer ahogy neztem multkor vmi iszonyat nagyot healelnek a queenen.
Majd felébredsz!
megmondana valaki hogy melyik film zeneje hallhato az oldalon? megorulok erte 8))))
V9ykn8_TZL0
amúgy véleményem szerint az elsõ ütésre visszajönnek a hangyák, futóbajnok meg csak elf vagy de assasin legyen mert nekik van saját speedjük, alapbol is gyorsabban futnak, orc monk már sosem fog utolérni egy 28 v feletti assasint😛
amúgy meg mi lenne ha nem assasin hanem a knight futna velük apicsába, healerekkel együtt, mondjuk 2 szobaval arréb kb, és healerek ott próbálnák gyógyizni
szal sztem heaeler sleep varija mehet nyugodtan elejeén, az még nem aggro a királynõre
ha sikeres jöna knight egy ütéssel és fut az oracle-l a nyakában amig bír
ha jönnek hangyák ultima def healerek battleheal spam😛, mi meg azonnal nekiesünk
aboss-k😊
szvsz csak így mûködne, hanygák tuti kurva gyorsakra vannak csinálva, egy assasin
se fogja lefutni õket huzamosabb ideig, pláne nem 20 aggro room-n keresztül😊
bár még harmatgyenge vagyok a lvl 24-emmel..😊
V9ykn8_TZL0
Viszont Cromac 5lete nem rossz sztem. Kene 1 gyors tank(DE vagy monk wolf spirittel) akire ravarazsol vmi oracle lvl2es speedet, meg benyom elotte 1 quick step potiont, es elcsalja a hangyakat. Meg kene tudni hogy a guardok meddig kovetik az 1. queen tamadot. Ha van vmi sugar vagy ilyesmi akkor korbe kene futnia. Kozbe tobbi oracle sleepeli healereket, es johet a queen 1xe amikor guardok tavol vannak(lehet hogy ha vki meguti a queent akkor rohannak vedeni, szal midenkinek 1xe kene megtamadni, mikor a speedes tank jo messze elcsalta a guardokat).
Meg nagy hangsulyt kell fektetni az azonnali resurectezesre, mer ha nem fucsol be az egesz 10mp alatt, akkor csak igy van eselyunk.
.Majd felébredsz!