Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krob
Ez szerintem az uccso betuig igy van!!!!
Ez az amit talan a legjobban megoldottak sztem.
Nem kell kitapasztalni, tobbfele elmeletet gyartani, hogy egy bizonyos kasztnak milyen statok igazan fontosak, a meghatarozoak kozott milyen aranyban erdemes osztani stb...
Lehet, hogy EN nem vagyok eleg tapasztalt szerep/kalandjatekos, de ez a mire tegyek dolog nalam mindig elk*rta a jatekelmenyt kicsiket😞
Ami igazan nagy dolog, hogy eszre sem vettem😊
... tehat ezt zsenialisan megoldottak!!!

Rendben, holnap atfutom, most dolom van😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
Arra, hogy te azt mondtad, hogy jó lenne ha lehetne sajátkezûleg osztogatni a statokat.

Na sztem ez az, ami teljesen jól van így, mert bár lehet csak a pénz kérdése és az idõé les,z ohgy kinek milyen erõs a karaktere, de nem kell szembesülni azzal a problémával, amit Diablo2ben kismilliószor átéltem, hogy használhatatlan lett a karakterem, mert rosszul osztottam ki a stat pontokat.
Persze osszam ki jól😊 De minek, ha ezt a program megteszi attól a pillanattól kezdve, hogy én Fightert, vagy Maget választok, és a további kasztozódásoknál folytatja. Na és ki más tudja jobban, ha nem a készítõk, és a balance gyártók, hogy egy bizonyos kasztnak, milyen statok kellenek milyen skilljeihez, hisz az alap rendszerre írják a továbbiakat(értsd: tulajdonságok, stb stb....)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jajj most, nyilvánosan elnézést kérek mindenkitõl, hogy mertem egy észrevételet közzétenni a topicban, legyen az fontos vagy nem:

Bocsánat

Sanca fusd már végig a 12684 kommentet, aztán az enyémet kivéve, írd már le melyik vetett fel tényleges problémát😊

๏̯͡๏﴿

BlackArt
nem ertem mire gondolsz...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Ez valoban egy mindenkit erinto, es igen komoly problema, mely megvitatasahoz sztem ki kene tuzni 1 idopontot amikor mindenki raer😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
bocs😊

szóval *Laza a fenti bannert...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Lszs, a fenti bannert asszem te csináltad, nba hozzá csak annyit, hogy itt ez a lépcsõzetes betûméret választás, de az R és az I betû ugyanakkora😊

๏̯͡๏﴿

scout az elf, rouge a human

Lynx_TWL
mi?😄

๏̯͡๏﴿

Mi paran JOBon meg ugy cisnaltuk h volt 1 ring, es ha vki beorta hogy 's' vagy kifutott a ringbol akor az volt a vesztes😊

Lynx_TWL
nagyon jó itt, hogy nem lehet össze vissza keverni a karik cuccait, tökéletesen tudják a készítõk, mihez mi kell, és a késõbbiekben ebbõl csak baj lenne.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
én gladiátornak szándékoztam menni😊

๏̯͡๏﴿

BlackArt
Jo hir pvp gyakorlashoz hogy a Chron 1-ben lesz arena ahol xp vesztes nelkul lehet ticsungolni.
Mas: Ami nekem nem jon be az L2-ben, az a silany kari tapolas. Itt minden a penz es a folszereles korul forog ami nem mondom hogy rossz, de jobban ertekelnem ha en donthetnem ell hogy mennyit teszek mondjuk az erore, eletre, dex-re, spiritre vagy staminara.
Ilyen szempontbol (vagy mondjuk valaszthato karik szempontjabol) a Shadowbane veri az L2-t, legalabb is szerintem.

BlackArt
privat ment

PhantomW
valaki lesz gladiator?
valakinek nincs egy 20 lvl körüli magányos healer-je?😄

The World is Yours

Lynx_TWL
csütörtök nekem már enm jó RAID-hez

๏̯͡๏﴿

Jockey
ja látom már, azt a skillt nem láttam, emberre meg azrt gondoltam mert daoc-be hivtak scoutnak az emberkairkat, no mind1

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Bar valszeg nem lehetseges, de elkepzeltem mekkora poen lenne ezeket az agr hangyakat egeszen gludio piactereig kivinni, es ott 1 restartot nyomni😊)

Yal elf scoutra ertette, es az valoban gyorsabb. DE:139, E:143 + meg ott van neki az a skill. Akkor latok ra remenyt hogy ha lesz 1 32es elf scoutunk akkor meg lehet csinalni eme taktikat. Persze 30as oracle is sziksegeltetik😊

Jockey
ezt kétlem
miért lenne gyorsabb??
emberke alapbol lassabb, ha van rá + skill akkor az max szintre hozza a többi assasin szintjére sztem, de ha tudsz egy 28-32 közötti emberröl simán letudjuk csekkolni
te meg elf vagy, téged is megnézünk milyen gyors van..😊

Birk@
1 milla alatt 😄

Birkus Maximus

Birk@
Aki az elkövetkezõ pár órában lát 0 milla alatt kukurit írjon pls egy emilt nekem 😊)) Dolgozom, de ha fan gyorsan felmegyek
Birka e-mail

Birkus Maximus

ha osszehasonlitunk egy 28as assassint es egy 28as scoutot akkor is a scout a gyorsabb. Ha 32es szinten tesszuk ezt meg akkor meggyorsabb a scout mert neki akkor mar sprint lvl 1 is van

Igen azt tom enis hogy gyorsak, de sztem kozulunk meg senki se latta hogy 270es speed amit irtam az milyen gyors😊

Jockey
nekem is kellene elado kukuri😛
szal szoljatok nekem is😛

HUNrricane
Nagyon gyorsak, en es asszem Ferro haltunk meg utoljára, ugy hogy sajna tapasztaltam milyen gyorsak. Lehet, hogy meg a 300-is keves.. Bár már nem tudom régen volt.

Majd felébredsz!

Birk@
Eladó kukurit ha tud valakiaz szóljon pls!!!

Birkus Maximus

Jockey
ORC SHAMANOK HELP: barátom csinált egy karit 15környékén van, 20tól mire érdemes náluk specelni armourban?
valamitmik a fõ spellek amiket meg kel venni?
ha jol tom van light meg robe mastery, light-l van gyorsabb mana regen, robe-l nagyobb mana viszont lassabb töltödés, és szarabb védelem
spellekbõl mit érdemes eröltetni és mit nem?😊

Jockey
hát szhtem azok direkte ugy vannak kitalálva hogy ne lehessen elõlük elfutni, de azért lehet tenni egy próbát, de ennyire szvsz nem kurják el egy fõmob guardjait😊

Sztem 250nel nem futnak tobbel. Ha neked volt 168 futasod, 1 de harcosnak lesz legalabb 180-190. Erre rajon +40 speed2, +20 Quick Step 1(lvl28tol skill assainnal), +20 Quick Step potion Az 270😊

HUNrricane
BlackArt-tal beszélj mert ö kapott béta meghívót.

Majd felébredsz!

HUNrricane
BlackArt-al beszélj.

Majd felébredsz!

PTW
visszavontam...

OFF:
Sziasztok, valakivel beszélgettem a múltkor, hogy a haverja kapott WOW béta meghívót, legyenszíves privizzen rám! KÖSZI!
ON:

20 roomon nem is de 10en sztem sikerulhet 1 DE assasinnak.
Meg milenne ha azokat a healereket amiket nem sikerult sleepelni kinyirnank? Biztos van 1-2 perc amig spawnol, meg meg oda is kell jonnie. Mer ahogy neztem multkor vmi iszonyat nagyot healelnek a queenen.

Cromac Mac Art
szerintem amig az elsõ támadót ki nem nyirják a guard-ok addig nem rontanak rá a többiekre...legalább is JOB-on én ugy vettem észre hogy szisztematikusan sorba nyirtak ki mindenkit..😊

HUNrricane
Ez igaz, mikot japon volt raid nekem 168 volt a futásom és a hangyák simán utolértek kb 250-300-al futnak a hangyák, miután megütötték a queen-t. Csak a tankos taktikának van eslélye, hogy bejön.

Majd felébredsz!

PTW
..ugye nem a gangs of new york?

PTW
sziasztok !
megmondana valaki hogy melyik film zeneje hallhato az oldalon? megorulok erte 8))))

Davidus
Nem azért mérgezné meg hogy megölje😊 Az lenne a tuti hogy amíg tart a méreg addig futnak utána a guardok.

V9ykn8_TZL0

Jockey
támadásnak veszik egyrészt, másrészt daoc-s multomra alapozva a high lvl bossok általába iszonyatos magic rresistel rendelkeznek, szal valeszg ezt melee-be kell leültni gondolom 1 hp-ként😛
amúgy véleményem szerint az elsõ ütésre visszajönnek a hangyák, futóbajnok meg csak elf vagy de assasin legyen mert nekik van saját speedjük, alapbol is gyorsabban futnak, orc monk már sosem fog utolérni egy 28 v feletti assasint😛
amúgy meg mi lenne ha nem assasin hanem a knight futna velük apicsába, healerekkel együtt, mondjuk 2 szobaval arréb kb, és healerek ott próbálnák gyógyizni
szal sztem heaeler sleep varija mehet nyugodtan elejeén, az még nem aggro a királynõre
ha sikeres jöna knight egy ütéssel és fut az oracle-l a nyakában amig bír
ha jönnek hangyák ultima def healerek battleheal spam😛, mi meg azonnal nekiesünk
aboss-k😊
szvsz csak így mûködne, hanygák tuti kurva gyorsakra vannak csinálva, egy assasin
se fogja lefutni õket huzamosabb ideig, pláne nem 20 aggro room-n keresztül😊

Cromac Mac Art
tõlem lemehetünk páran kipróbálni a taktikát Raid elõtt..😊
bár még harmatgyenge vagyok a lvl 24-emmel..😊

Davidus
Mi van akkor DE futóbajnok megmérgezi a queent? Amíg hat a méreg addig azt támadásnak veszik a guardok és követik?

V9ykn8_TZL0

Na vmi ilyesmit probaltam irni en is.

Ezt atért ki kéne probáni elötte hogy mûködik e 😊
Ha 1 karit ut 10-20 guard az 1-2mp alatt meghal, hiaba a 3 oracle. Legalabb 10 oracle kene, 80 alatti ping meg no lag hogy ezzel a taktikaval oszejojjon a dolog.
Viszont Cromac 5lete nem rossz sztem. Kene 1 gyors tank(DE vagy monk wolf spirittel) akire ravarazsol vmi oracle lvl2es speedet, meg benyom elotte 1 quick step potiont, es elcsalja a hangyakat. Meg kene tudni hogy a guardok meddig kovetik az 1. queen tamadot. Ha van vmi sugar vagy ilyesmi akkor korbe kene futnia. Kozbe tobbi oracle sleepeli healereket, es johet a queen 1xe amikor guardok tavol vannak(lehet hogy ha vki meguti a queent akkor rohannak vedeni, szal midenkinek 1xe kene megtamadni, mikor a speedes tank jo messze elcsalta a guardokat).
Meg nagy hangsulyt kell fektetni az azonnali resurectezesre, mer ha nem fucsol be az egesz 10mp alatt, akkor csak igy van eselyunk.

HUNrricane
Aki kerese a nevem WhiteRiC ..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Én elválalom 😊.. Talám arra már újra 30lvl környékén leszek. Péntek este kezdtem egy ijász karatert és még csak 20lvl vagyok .

Majd felébredsz!

GAthersw
Én is jövök, egyelõre nem vagyok valami kemény (lvl20 wizard) de addig még fejlõdök...

01110000 01110010 00110000