Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hehe énmeg csak nem megyek be ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
nah, keddre sztem szabadnapot kérek melóhelyen 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
hihihi 😄 jaja az egész L2 világ a raktáraknál van

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
tiszta káosz van most,mindenki kiülét materiált árulni a warehouseba meg nem lehet beférni😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
De akkor minek játszol vele, ez önkínzás nem gondolod?
+nem vagy a Doohoz kötve, ja és nem csak mmorpgk vannak a világon😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
nah vegre 😄 C1 ... kiváncsi leszek jo8 mindenki 😊

én ma este belövöm a shadowbanet tölteni, majd holnapra lejön, és nyomom 15 napig 😊

BlackArt
Persze hogy messze van 😊)) Hol talalsz ebben egy picike role playt, pedig MMORPG-kent hirdetik 😊) Attol hogy az elfek az elf varosban szuletmnek, a torpok meg torpfoldon, meg nem RP 😞

Shadowbane-nek egy gyengeje van: ha nincs ellenseg, ott meg a farmolasnak sincs ertelme mert mondjuk a legszarabb ijj 1000, a legpipecebb, legritkabb meg kb 150000 penzbe kerul. (Egy human faluban leolt mage dobott olyan robot-t, amit 18000-ert vett meg a kereskedo) Szoval ha a szerveren kitor a vilagbeke, unalmas lesz az egesz. A szovetseg lenyomta az un. rpk szovetseget, kitort a vilagbeke es ezert jottunk el onnan... Persze amig ez lezajlott, 2 ev kemeny csatain mentunk keresztul, nem egy varosunkat elveszitettunk mi is...
(Na jo, pk-k kisebb balhek akkor is vannak, de egy olyan nagy guildnak mint a mienk, az mar unalmas volt)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Lynx_TWL
Miért nem mész vissza Shadowbanezni, hisz ez csak egy szép külsõvel bíró gyenge, sz*r utánzás, ami messze van még egy igazi mmorpgtõl? 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Valszeg azért mondták, mert megváltozik a súlyrendszer van ami nehezebb van ami könnyebb lesz, és ha van nálad 500 coal, darabja lesz 20tömegû akkor nem fogsz tudni mozdulni a terheltség miatt.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Ha ezt akarom, megyek war3azni.
Majd 1 hét múlva visszafoglalom... ja ez már csak így megy.

๏̯͡๏﴿

gPROject
Be kell mindent rakni a wareba?

gPROject
lefordítaná valaki? mit kell csinálnom?

BlackArt
Az nem sajat var: masok epitettek neked 😛
Kepzeld el, amikor te valasztod ki a varosod helyet, amikor te tervezed meg a falakat, a bastyak helyet, a kaputornyok helyet, te valasztod ki milyen orok legyenek, milyen utvonalon jarorozzenek, kiket tamadjanak automatikusan (KOS lista), a boltok kiket szolgaljanak ki, es kiket nem. Es a boltokat te epited, te rakod bele a kereskedoket, te rangolod oket es te allitod be a profit szintet. Az a te varosod... Es ha leromboljak, vesztesz mindent... Itt meg legfoljebb egy het mulva ujra visszafoglalod. Nagy kulonbseg...

EZ nagy raid volt szamodra.)
vagy neked party nelkul is megy?^^

agyhalál
Mikor jössz játszani?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

semo1
1-re jobb vagy

DeSt1nY
Na itt a kép,elírtam:/

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

agyhalál
404

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

DeSt1nY
Felraktam egy rakás képet két Raidrõl (összesen három van L2be), harmadikról is van képem, de már régi. Letölteni innen tudjátok, sokan közûletek ebbõl megtudhatja mire számíthat ha odaér, hogy nagyobb fába vágja a fejszéjét.

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

Lynx_TWL
cél?😄DD
Antaras legyõzése, saját vár birtoklása, ezek micsodák mégis?

๏̯͡๏﴿

ez jó volt, bár a minõsége kicsit ratyi. Nagyon jó volt alatta a LOTR zenéje

ElBart
Azt esetleg meg tudná vki mondani,h manti csimma kapható lesz boltban C1-tõl?Vagy marad ugyanúgy csak craft,mint most?!

L2 -- Inactive

gPROject
meddig nem lesz game? 24 órára emléxem, de a gustinon 3 óráról beszélnek

nah mit raidelteltetek?

BEAST
kira kösz :d téleg gyorsabb

Cronicle2 vid innen gyorsabb

úgy nézem kóreában van már Cron 2 teszt szerver

BEAST
nah megnéztem ... marha jo lesz ... ha azt akarták elérni hogy ugy érezzem a játék C2tõl lesz az igazi akkor elérték ... nabaz még C1 sincs de már a 2t várom ... KOREAI KAROK LENNII ... illetve nem ,csak hasonlo minõségû szolgáltást akarok 😄

Hát ez marha jó : megölt egy láthatatlan Timak Orc Soldier (még elfutni se tudtam elõle ), eddig csak láthatatlan fa támadott be, de úgy látszik az orkok is Bugosak...

Mindjárt feltöltöm aztán megyek

És amugy is ne ide irogass hanem gyere gamelni😊

elég fos a minõsége a video nak ha valakinek megvan jobb ban akkor linket be

😊 no igen .

Illetve már azt se mióta egy Geci Törp ellopta

BEAST
régi jo 56ks idõkre emlékeztet ;>

BEAST
nekem még 1 perc és lejön a C2 video 😄

BlackArt
hat ez az... most kezdek ugy dolgozni hogy egy het munka egy het szabad 😞

mindenel akarok jáccani csak nem lesz rá idõm 😊

BlackArt
En semmit sem tudok rola, csak annyit hogy arra varunk... Lehet hogy nekem se jon be, en mindig scout vagy assa voltam.

lehet hogy jó gém 😄 csak nincs olyan karakter amivel szivessen lennék 😊

a cronocicle 2 videó amit belinkeltem egy moziból kézikamerával felvett cucc , de van pár érdekes dolog benne bár nagyon kevés látszik . feltolom vlahova , hogy gyorsabban lejöjjön akit érdekel

BlackArt
Erdemes Darkfallra rakukkantani mondjuk itt

BlackArt
De mi hol leszunk mar akkor 😉
DoO a DarkFallra var, elvileg meg par honap a betaig. Elvileg...

egyszer talán l2 is eljut ilyen városvéfõ szintre , ez benne a jó hogy semmi nincs lezárva akármit változtathatnak

BEAST
😊)))

37 es mage -em apprentice earingben még a keltír idõszakból 😊

BEAST
hehe én meg a véletlen mázlibol kiesett cuccokbol élek 😄DD

BlackArt
Hihi, en se farmolok: veszek az eBayen

BlackArt
Jaja, SB-ben ecceru volt: hajtottal mint orult hogy meglegyen a penz a varos magra, aztan megtervezted a vedelmet, folhuztad a falakat, bastyakat meg a fontosabb epuleteket, kivalasztottag es rangoltad az oroket, stb. kozben persze fejlodtel, kialakultak az ellensegek, a szovetsegesek. Es innentol mar adott teruletek is vagy ellenseg kezen voltak vagy a tieiteken. Ahogy max rangu lett a mage boltod mar tudtal ostromot inditani barki ellen, szoval beindult a balhe 😊
De kozben is: raidek az ellenseg foldjere, csesztetni a farmolo csoportokat, vagy eppen visszaverni a sajat expelo csapatot tamado ellenseget, felderiteni a varosukat, tolvajokat kuldeni vagy ellenseges tolvajokat elcsipni a varosodban, stb.
Ahogy megvolt a varosod, volt cel, amiert kuzdottel, farmoltal. Ez az amit nagyon hianyolok L2-bol: a cel...