Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a nemes torpek ernek valamit, tobbi faj csak farmolni tud😄DDDDD

gPROject
new skills

HUNrricane
az 5. kép megcáfolja .

Majd felébredsz!

gPROject

ElBart
Már én is igyekszem affelé!!(Bár még nagyon-nagyon(nagyon) hosszú az út addig)

L2 -- Inactive

BEAST
halál mindenkire aki ijakat mer a kezébe venni 😄 najoo minden magyar kivétel ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Én silver ranger vagyok nem szimpla íjász .

Majd felébredsz!

BEAST
téleg mikortol lehet tölteni ? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
halál minden ijászra 😄

BEAST
jaja zabálni fogjak az SSt 😄

gPROject
cool cool 😊

BEAST
3. képe ezért hiszik az elf pasikrol hogy buzik ... kezdem szégyelni hogy elf vagyok 😄DDDDD .... najoo nemis 😄

Nethyrrea
teszt szervert már pár napja lelõtték úgytudom...asszem 24-én volt az uccsó castle siege és utána over.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
pár kép:
Ügyes golem..

Orfen-nek nagy a pofája.. (nézzétek a chatet)

....

Kutyám elérte a 25lvl-t és megtanítottam a jump-ra..

Kognak segítek kigombolni a ruháját .

Majd felébredsz!

gPROject
cool

1. It has been updated so weapons and armor when enchanted have a better chance of success.

(1) When using an enchant weapon scroll on a +3 or higher weapon, the success probability has been doubled.

(2) When using an enchant weapon scroll on a +3 or higher weapon successfully, the probability the enchantment will add 2 (and not just one) has been doubled.

(3) When using an enchange armor scroll on a +3 or higher armor, the success probability has been tripled.

(4) When enchanting +4 and above items, it's been double. The possibility of failure has been added.

Lynx_TWL
huh baz

๏̯͡๏﴿

BEAST
😄

gPROject
ja ez a Weight System

BEAST
sztem nem ... azt nem updatelik ... de ez csak az én véleményem 😄

gPROject
Race/Class /Originally /Changed /ncrease

Human Fighter 18,000 /81,900 /455%
Human Mage 13,530 /64,532 /477%
Elven Fighter 16,890m /73,788 /437%
Elven Mage 13,320 /62,660 /470%
Dark Elf Fighter 18,285 /69,724 /381%
Dark Elf Mage 13,740 /61,724 /449%
Orc Fighter 18,000 /86,944 /483%
Orc Mage 14,640 /68,484 /468%
Dwarf Fighter 18,000 /83,148 /462%

BlackArt
Jaja, igazad van 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Taptarap
HAHO!!!!!!!!! teszt szerver is áll ilyenkor?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

BEAST
most kivagy közösitve 😄DDD

BEAST
huzzáeeinnen 😄

gPROject
Cronicle1 infók!!
ha volt már akkor bocsi

BEAST
mind1 holnap majd mondom a melohelyen hogy nem sietek haza szivesen bentmaradok ... megfognak lepõdni ;>

gPROject
én is unom már

BEAST
nem szivesen de muszály lesz 😄

Taptarap
teszt szerver is áll ilyenkor?

Lynx_TWL
Emberi életet élsz, (hacsak 1 napig is, de már ez is haladás😊 és felhagysz a droidkodással?

๏̯͡๏﴿

BEAST
naja ... ööö ámen vagy mi

Lynx_TWL
Vesézd már ki ezt a Doohoz kötöttséget, mert ez bizony hülyeség egy normális klán nem kasztráltatja a tagokat, ha elkezd egy másik gémmel játszani, és szünetelteti az éppen aktuális mmorpgt.

Azért kezdtem el ezt a társalgást, mert unom már, hogy L2 fórumon ez megy, hogy Shadowbane így Shadowbane úgy..
én nagyon jól elvagyok, L2vel és nem érdekel, hogy ez milyen szar, mikor a másik mekkora királyság😊

Mi a fszér játszátok L2vel, ha ilyen rossz?😄 a másik okos népe aki abbahagyja c1 elõtt 1 héttel, merthogy megunta 😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
szunyog ;> nem voltál vmi akriv TIn .)

BEAST
lehet kinyitom az ablakot és kinézek .... jéézusom ... itt a világvége

Nagyon nagyon köszi!!!

BEAST
juuj most mi lesz velem 1 napig ...

BlackArt
De bizony a DoO-hoz vagyok kotve 😊
Mint mar irtam, L2 igeretesnek tunt hogy athidaljuk a DarkFall betajaig az idot, de ahogy olvasom egyre tobb lvl 45-48-asnak van tele a toke azzal, hogy a "fun" faktor alacsony es az eszement "work" faktor meg magas, ha tenyleg komoly eredmenyt akarsz elerni. Jatek elsosorban szorakozas, igy is kezelem. Elvagyogatok a 34-es szinten, maszkalok erre arra, es nem tapolok Crumaban 😊
Ha lehetne valasztani, vadasznek ellensegre, de nem lehet 😞
Par napja ket kis ize csapkodta le a kicsiket DE falu korul. Odamentem, belem kotottek, levertem oket. Megszeppentek, kilogoltak. kesobb megint ott voltak, de nagyon vigyaztak arra, nehogy rozsaszinek legyenek ha a kozelben vagyok. Mit tudtam csinalni? Semmit, ok meg vihogtak. Eh...

HUNrricane
Éppen most olvasom 😊)..

Na most egy ideig nem lesz szerver azert felrakok pár fun képet .

Majd felébredsz!

agyhalál
Jelenleg a 7. a listán a topic, de fogadni mernék, most hogy leállás van, pár óra alatt felkúszik az elsõ helyre és ott is marad amíg be nem indulnak a szerverek😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nah halisten 1 kis szunet😊 Meg is nezek gyorsan 30 giga filmet😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
ez a kari a warhammer 40k katonáira emlékeztet 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

agyhalál
Nem 24 órás leállásról volt szó?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

BlackArt
Javaslatok:
Ezt olvasd el kari generalas elott...

Kezdj a teszt szerveren: tobbszoros xp meg drop hogy gyorsan fejlodj.

Vagy menj a Corruptionra, ott meg mindig van a DoO 😉

mazsa
Asszem Kedd hajnali 1 óra.

Nethyrrea

Nethyrrea

LeonSilver
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fognak jelentkezni az elvonási tünetek... .
Ez a 7pm PDT ez nekünk mitjelent???

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mazsa
Warehouse raid 😊)

BEAST
hát én eddig is szétlagoltam maganm gludioban de most 😄DDDD

Taptarap
jah Ivory Tower is fullra volt a warehouse résznél😊)