Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és még a medvétõl kapott cipõket koptatom 😊

Én szét farmoltam magam mégis csoró vagyok , örülök ha valahogy 40 re kiköhögöm a legócskább c-s fegyvert

BEAST
én pl még 1 percet sem farmoltam igaz csoro vagyok 😄😄😄 lehet ezért ... de marhára élvezem hogy nagyokat partyzunk

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de majd ha nagyjából valamenyire egyenlõk lesznek a dolgok , akkor már a fun-on lesz a hangsúly mint kóreában

az a baj hogy nincs idõnk élvezni a játékot , mert állandó farm van

BEAST
erre sztem tökéletes példa az EQ ... az elején hûdejo mennyi lehetõseg ... de szép lassan elkezdték unni ... kellett 1 kiegészitõ ... aztis elkezdték unni és jötta többi is ... szal sztem is legyen igy hogy szép lassan jöjjenek be az uj dolgok és addig megszokod õket ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BlackArt
En inkabb azt szeretem, ha van millio lehetoseged, es en valasztom ki azt, amit szeretnek csinalni. Nem pedig azt hogy neszebameg, ez van es ezt kell szeretni 😉

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BEAST
mondom ez is tõled függ ... ha te nem farmolni tápolni szeretnél biztos találsz embereket akikkel ellehet szorakozni

BlackArt
Hehe, ez az en bajom is: pruszkolok tole mert az nem cel hogy 100millat osszefarmoljak 1 fegyverre, vagy hogy nem tudok tokonrugni egy tetu KS-elot a buzi karma rendszer miatt, es meg sorolhatnam... Megis leulok naponta es csapkodok ezerrel 😊

BEAST
és sztem a játékban minden adott hogy mi játékosok is élvezetesebbé tegyük ... joo vannak bugok vannak hibái de ha öszzeállunk és közösen kitalálunk vmit akkor nagyon jo lehet a játék ... pl tegnap a funraiden 😄 sztem nagyon jo volt jol elhülyültünk 😄 és ez is csak tõlünk játékosoktol függ

hosszú távra tervezték ezt a játékot , és lassan csöpögtetik bele a jó cuccokat , ha belegondoltok jobb mintha valamit megkapsz és akkor 5 évig ugyanúgy néz ki és semmi változás

BEAST
ebben igazad van ... de sztem ha megnézed a játékot 1értelmû hogy ez 1 tipikus "cukrozott takony" játék szép meg jo és 1 ideig leköt ... erre sztem nagyon jo ... de azért én szeretnék még jáccani vele ;>

BlackArt
Ha van ido, erdemes elnezni ide, kivalasztani egy fajt es vegignezni mi lehet belole 😉

BlackArt
Nem is tudom... mi 4 ev utan most marciusban jottunk at Shadowbane-bol mert valami jobbra szamitottunk: hat nem jobb, soooot. Az rendben van hogy mohas a fatorzs meg mozog a cicko, de a jatszhatosag, az khm...

BEAST
nekem 1nlöre nagyon teccik még igy C1 nélkül is de most hogy lesznek PvP arénák már a piros névtõl valo félelmem se menti meg a világot

BEAST
még van idõm ... ha meg idõközben találok vmi jobbat igyis ugyis átmennék 😊

BlackArt
Cammognak Shadowbane utan, de kurva lassan 😞((

Juj---van ott két kép ahol hím karaktereken van valami tunic. Kék az egész, és fehér harisnya szerû husszú csizma...hát izé...kicsit langyi így...úgyértem dõl a képbõl a melegség 😊

BEAST
de nem irok be mindent 😄 van 1 halom jo dolog

C1changes

Three types of hatchlings were added (Twilight, Star, and Wind). To obtain a hatchling, the Small Wing Quest must be completed

BEAST
szal ha 1x vkinek sikerül a vár és qrva gazdagok a várat bevehetetlenné tehetik npc õrökkel és a klánnal 😄

BEAST
Mercenary System:

Types of Mercenaries:
- Sword Mercenary
- Spear Mercenary
- Bow Mercenary
- Healer
- Mage

§ The castle lord can hire the NPC mercenaries necessary for the defense of the castle and deploy them to the appropriate locations.
§ The castle lord can hire the types of mercenaries needed through the mercenary chief NPC located in the castle.
§ The castle lord can also set NPCs to defend a specific location or be mobile.

Purchase and Placement of Mercenaries:
§ The castle lord may purchase mercenary token from the chief mercenary NPC. Mercenary tokens are specific to each castle, as the castle name and type of mercenary is indicated in the item’s tool tip. These tokens cannot be traded and only the castle owner may purchase them. If they are not used right away, they may be saved for later use.
§ Mercenary tokens can be placed around the castle. They may be seen by anyone, but can only be picked up by the castle lord.
§ Only one mercenary token may be placed in the same immediate area.
§ The direction the castle lord is facing when placing mercenary tokens will be the same direction the NPC faces.
§ Mercenary tokens that are placed will no disappear after a server goes down.
§ When the siege begins, these tokens change to mercenary NPCs.

ez egész jol hangzik 😄

+9 óra vagyis este 9 kor

ElBart
Valaki meg tudná mondani,h mikor állnak le a server-ek magyar idõ szerint?
Ezekben az idõzónákban nem tudok kiigazodni.
(Mostani elképzelésem szerint a PDT-hez 7órát kell hozzáádni.......asszem.........de nem biztos)

L2 -- Inactive

Már 7 % , nem is tölthetik sokan ezek szerint .

Cronocicle 2 video

még nem néztem meg mert most jön le vagy 5 K -val , ha valami tök más akkor sorry csak gondoltam hamar felteszem mielött leveszik

L2 center leírás cleric quest
mégegy. mégegy
fogalmam sincs lehet hogy tök ugyanazt írja mind , de lusta vagyok elolvasni

Cleric quest ezt talaltam egyenlõre

Lynx_TWL
nemegészen😊

๏̯͡๏﴿

gPROject
mert mindkettõ más 😊

Lynx_TWL
az utolsó képen, khm 😄DDD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
miért kétszer?😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Gondolkozz, miket irtanak nagy számban a kínai farmerek?

๏̯͡๏﴿

gPROject
Valaki tud segíteni human cleric kvesztben?
Már 21 vagyok, de még szinte el se kezdtem a kvesztem

Nethyrrea
nem hinném, hogy ez a fejvadász küldetésere értették...gondolkozz kicsit. pl second class change questben rengeteg mobot kell leölni. és így a 10 krator amit le kell majd csapnom nem dobhatja majd el nekem a kötelezõ stick of faithet.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hát nemtom hol láttad azt az 5.7-et, de én 7 milla alatt seholsem láttam árulni.... a +0-áast! persze ha kristályból veszed meg luxury shopban és olcsón tudsz kristályhoz jutni, akkor persze ennyibõl ki lehet hozni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mazsa
Kb. 1 órája Gludio-tól Északra vadászgattam. Van arra van egy kõrakás, amin belül 3 Ol Mahum Deserter spawnol. Na most furcsa volt, hogy egy ilyen számozott botgyanús ürge egész nap ott farmol és meg is halt párszor, mivel volt, hogy 3 Ol Mahumot magára húzott. Egyszer aztán feltettem neki egy ilyen "álkérdést", hogy hányas szintû. Semmi válasz. Ekkor csináltam pár KS-t, semmi. Odacsaptam egyet az ürgének, mire az azonnal kilépett. Szánalmas...

Hedrox
Akinek van kedve, szabadideje és kávéja, egy kalap jókedvvel várjuk a Sieghardton Gludio nyugati kapujánál 22:00-kor egy kis funraidre!
Kitûzött célpont: Forgotten Temple
Véleményem szerint ez csak egy felvetés, hogy hova megyünk majd a jelenlévõk döntik el. 😉

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Lynx_TWL
pangás :/

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nájsz

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
6,15m-ert adtuk el, ami fejenkent 2,05m.

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
"When hunting monsters for a quest, regular experience points and skill points are acquired, but items and adena are not given for these monsters."

ez azt jelenti, hogy pl a grim collector ami pénzes kveszt volt, és hozzá öltük a monsztát kveszt miatt, az már nem ad pénzt többet... !?!?!?!?

๏̯͡๏﴿

Ezt ma adta ki az NCSoft
C1 valtozasok

En nem aggodok az alapanyagarak miatt. 4 ismerosommel kezdunk C1be scavengert es en viszek egy artisant is😊

Beirom ujra:

Aki szeretne penzet a masodik szerverrol a hatodikra, vagy Gustinra vinni az feltetlenul szoljon

Valaki tud segíteni a human cleric küldiben?
Nem találok leírást

Az biztos, hogy jó pénzt tud csinálni egy törpe, csak nem ilyen alapanyag árak mellett

Jah, nem 6 milla lenne, mivel Stormbringerrel egy kategória és az csak 3 milla, de mivel csak craftolni lehet ezért drága.
Tegnap láttam a csetben egy gyereket aki 6,5 milláért vette volna darabját! szóval nem 1et 😊

Na de annyi millad nem lesz dropbol mint egy torpenek. Ha olvastad azt a forumot ott irta a muki hogy lv 50 felett 50-60 millaja van torpekent

Katana 6 millas drop? az erso tulzas mert sword of delusiont lehet venni 5.5-5.7bol