Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
nah megyek is mert már érzem hogy nagyon elfajul az elvonási tünetek okozta elmebaj ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
most gõzerõvel felturom az elf wizardomat mert az elsõ várostromnál OTT akarok lenni ... ha kell akkor az NPC védõket segitem a WAR ellen de akkor is ... téééleg mekkora lenne ha megjelennénk és hátbazuznánk a támadokat 😄DDDD csak nem bannolnak ezért 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hát valszeg gludioban indul a kari mert ott léptem ki aztán futás aden 😄DDDD

agyhalál
Merre fogtok kezdeni reggel?😊

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

GAthersw
Jaja, a Corrupted Man nagyon dúrva, egyedül lenyomta a Bloody Queent. Azt nemtudom, hogy számít, hogy milyen Mobból támasztod a corrupted man-t?

01110000 01110010 00110000

semo1

BEAST
az az igazság hogy amugy meg 5kor kelnék mert meloba is kell menni 😄 de 1 ora ide vagy oda tök mind1 😄

semo1
Képes vagy ezért 4-kor felkelni?????

BEAST
aki nem lesz ott server startkor azt kiátkozom 😄

Manoooo
Ok😄D jo8!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
nah jo8 nép 😄 hajnali 4kor tali 😉 .... manoooocska te meg ne félj összevérezni a telefonkönyvet 😄DDDDD vagy ha mégis szolj nekem az enyém már ragad tõle 😄

Lynx_TWL
de a többieket igen és akkor rábasztunk😊

๏̯͡๏﴿

Jaaa 😊 Akkor pont a lényeget nem vettem észre azon amit belinkeltél

Juj ez meg aztán még dúrvább - bár sokunkat ez talán sose fog érinteni -:
"Also, when using recipes, there is a chance of failure when creating B grade items and better . If the creation fails, all ingredients that were used are lost."
Vagyis ha B-s cumókatt craftolsz akkor lesz arra esély hogy besül a craft és elpusztul az összes alapanyagod😊))))), de még ha sikerül is a cucc a recept akkor is eltûnik...
Tehát a B Grades (ill annál jobb) cuccok megfizethetetlenül drágák lesznek (hisz elég nehéz lesz elkészíteni).

BEAST
nincs 😄

agyhalál
Van már róla valami info mennyibe fog kerülni ez a Blessed Scroll of Resurrection?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Lynx_TWL
80% után nem mozdulsz meg

๏̯͡๏﴿

BEAST

50% No penalties

66.6% HP/MP recovery and movement speed reduced by fifty percent.

80% No HP/MP recovery or movement; no NPC interaction. No HP/MP recovery or movement speed.

gPROject
ahh, kösz
akkor mégtöbb vesszõ vagy ss 😊

Lynx_TWL
ha nem raknak rá a faszarcúak még 7 órát, 20 perc és menne c1 :/

๏̯͡๏﴿

gPROject
ÉN a súlyok miatt linkeltem, mert régen nem volt súlyuk az alapanyagoknak!

csuzlee
66,66%-tol van 50%-os mp es mana visszatoltodes lassulas, es 80%-tol nem toltodik vissza es felere csokken a speeded!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

BEAST
kellenek csak nem nekem ... ha pl ric és társai élvezik ezt akkor legyenek azok mert kellenek csak én marhára unnom az ijászkodást .. amikor krynt toltam 1 hétig majdnem elment az életkedvem ...

gPROject
jah, számolgattam az új súly rendszer alapján:

human fighter weight carrying capacity 81900

Alap felszerelésem:
Maingauche 1070
Gastraphetes 1840
Manticore Skin Shirt 4520
Manticore Skin Gaiters 1550
Manticore Skin Boots 1260
Manticore Skin Gloves 630
Helmet 640
Elven Set 750
------------------------------
Összesen 12250

Már csak az érdekelne mekkora súlytól van speed limit.
Kb. a felétõl lehet ami 40950, tehát elég sok nyílvesszõt cipelhet magával egy íjjász. Az eddigi 1K helyett akár 5K-t is, ha nem használ ss-t. Viszont ha használ akkor kb. 2,5K vesszõ és 3-4K ss.

ijjaszok forever

BEAST
amugy sztem azért butitották a summont mert nagyon sok videot láttam réjdekrõl koreában ahol volt 4-5 summoner és azok nyomatták a tankok mellé a tölteléket ... és azok marha jol jöttek

csuzlee
Jut eszembe, van egy Conjuror's Staff Headem, nem kell valakinek barati aron?? 😄DD

Manoooo
Mielott megfordulna a fejetekben, hogy mekkora marha vagyok, hogy ez nem jutott eszembe, ez a "telefonkönyv" project, tisztázzuk!😄
Én fejedelmi módon szeretném megölni áldozataimat, ha már wizard vagyok, nehogy vér tapadjon a kezeimhez(botomhoz, könyvemhez!😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Döntsd már el BEAST kell e vagy nem

Ezek a régi material ára, de nem tod C1 után vajon lesz boltba kapható alapanyag ( ez részbe jó lenne, hisz akkor normalizálódnának a cucc árak)

BEAST
amugy megnéztem a WolfDragoons elsõ foglalását meg a védelmét rájöttem hogy ha a fél klán nem állt volna ijászokbol nem sikerül a fél támado sereget még a várfal betörése elött kinyirni szal kellenek az ijászok is ...

Ez ok, de ahogy más is mondta: a summoner osztály elvileg azért idéz, hogy az ellent a megidézett lénye nyúvassza ki, no de így.. (bár én nem ilyna karival tolom, de azért ezt mégse kellett volna nerfelni)

LeonSilver
Rohadtul ráérünk fórumozgatni ..... sajnos.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

csuzlee
Igy van semo 😄DDDDD jol beszelsz 😄D Jah egyebkent ma egesz nap a Pulp Fiction es az Alkonyattol pirkadatig zenejet hallgattam 😄DD

BEAST

BEAST
jaj bocs nemis 😄 a telefonkönyvben valos adatok vannak

semo1
Puska kellett volna ide bazd+

BEAST
😄DDD akkor telefonkönyv , kb ugyanannyit jelent nekem a 2

LeonSilver

Ez qrva jó !!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Manoooo
Hoppá, eddig még csak telefonkönyved volt!😄DD
Mi van, bizniszeltél tegnap??😄DDD

Na ja csak 40 fölött az elf summoner pl nem kap semmi támadó skill akkor meg mi a pékkel sebezzem?
Ahogy Hudson mondta az Aliensben: "Használjak Judót?"

Lynx_TWL
Ez azt jelenti kéremszépen szakkifejezéssel, hogy: kurva nehéz lesz😄DDD

๏̯͡๏﴿

BEAST
manoooo tölem is láthattad ilyenkor hogy marad 1 pici élete és fogom magam odasétálok és jol tarkonb*szom a bibliával ....

csuzlee
ha egyedul megolok egy mobot akkor nem a 100% az enyem?? 😄D vagy a cica 110%-ot hoz ki belole? 😄DDD

semo1
Mert 1 fasszopó gecik

gPROject
10% lesz a tiéd valóban, de abból amit az idézett lény sebez a mobon

csuzlee
De ez annyira szar, hogy kitalalnak valami tok jo pofa dolgot, tok aranyos, meg jo is, meg minden, meg van aki mar raaldozott egy csomo idot, es most erre puff, elbasszak az egeszet. De nem ertem, ha mar fizetunk erte, akkor miert nem lehet ezeket szavazas alapjan eldonteni, szerintem nem tart sokaig egy form-ot es egy szamolos php scriptet irni 😄DDDDDDDD Csak egyszeruen onkenyesen dontenek, de ezzel elobb utobb sok elofizetot fognak veszteni!

LeonSilver
Elmennek ezek a ****.Szóval oda.

gPROject
bár engem nem érint, de gáz 😞(

semo1
Én az akartam lenni

pedig a köv karakterem egy summoner lett volna de a 10% xp nagyon kevés . . .
NCSOFT