Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
Milyen hasznos állat lehet ez a Thunder Wyrm, ha egyszer dob valamit 😊
bár kicsit gyanus ez a sok dolog
Fairy Queen Timiniel
12056/1065 Exp/SP
ami a lényeg: Hell Knife-t dob nekem😊)
Gludinban vagyok, Orc Barracksból jöttem, nagyon jó táphely, várok minden 25 körüli karit, ha összejön 2 healer (egyik megvan, én vagyok😊), 2-3 tank és 2 DD, hatalmaas irtást lehet rendezni, nagyon jó XP.
Itt is lehet jelentkezni, vagy a játékban, szokott néven megtaláltok. 😉
p.s.: 25 körüli kari alatt 22-28-at értem 😊 (ha még vannak a kettes szerveren lowbie magyarok rajtam és Beasten kívül 😉)
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Demon Set-rõl (robe)van szó.
A tulajdonságai: -269HP , +4 INT , -1 int
Szóval mire lvl 40 leszek hogy megtudjam venni kb talán lesz 1000HP-m tehát ennek elvesztem a 25%-át.Miben fog nekem jelentkezni az az INT növekedés hogy megérje ekkora HP csökkenés?
KEll egy Citera bakker!!!

ahogy indulnak serverek van 14, vagy 12 napod már el is felejtettem, hogy lvl1rõl nemtomhányra fejlõdj, akik a legmagasabb szintet elérik ezalatt a 12 vagy 14 nap alatt azok kapnak ilyen zenélõ cuccot, ami annyit tud ha vered vele a szörnyet zenél közben😄
๏̯͡๏﴿
Menjetek játszani!

70m felett izgalmas 😛
rekordom 81m
on
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf
LOL
on
Nézzétek csak az attack speedem!
Az a Leafaele nevû IC-s prophet adott egy Haste 2 buffot.
Na ebben még az is érdekes, hogy hányas is lehet a csaj, mert ezt a buffot lvl 52-õn kapja meg a prophet!!!
Ezen a képen pl. egy Satyrt 5m-rõl ütök...nem is kell nekem íjásznak lenni
Cukipofa VS DeathKnight
Nna erre tényleg büszke vagyok
Download C:\Games\Lineage II\MAPS\0.rtp file . . .
sok van még?
L2 -- Inactive
01110000 01110010 00110000
Nagyon úgy veszem észre, hogy a buffoknak (nem biztos hogy csak annak) megnõtt a mana fogyasztása!!!
Nagyon de nagyon gyanus!
Kattintsatok majd tovább a prophetre meg a bishopra!
Prophetnek egy buff 35!!! MP