Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Hát bas** hókon a botoddal bakker.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

csuzlee
nah ez szanalom!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

mazsa
Váááááá, mennek le az árak. 😊))

gPROject
Manoooo
😄DDDDDDDDDDD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Azért nem semmi, hogy mennyire hülyék készítik ezt a játékot: elég szépen nerfelték a summoner osztályokat, pedig ezekbõl eddig is alig lehetett látni párat (mivel élég nehéz -költséges- egy osztály), de ezek után azt a kevés summonert is elûzik akik eddig voltak.
"When hunting with the following summons, you receive only 10% experience.
Summoned Mew the cat, Summoned Silhouette, Summoned Unicorn Mirage, Summoned Corrupted Man"
" When hunting with the following summons, you receive only 70% experience.
Summoned Cat the cat, Summoned Shadow, Summoned Boon Unicorn, Summoned Mechanical Golem, Summoned Black Panther, Summoned Reanimated Man"
Szal ha ideézel vmi béna lényt akkor csak 10% (vagy70)xp lesz a tiéd, ráadásul sok lényt csk 6!! óránként idézhetsz meg ezentúl, és növelték a 40 felett kapható megidézett lények kristályköltségét...

Manoooo

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

semo1
Ilyenkor kell 1 Sword of Mystic. Imadni fogod

GAthersw
jah, vágom, akkor vegyél íjjat, DE alacsonyabb M.atk, kevesebb megy le, lehet hogy 2-t kell nyomnod , de meg kell próbálni.

01110000 01110010 00110000

csuzlee
18+ !!!!
Hat ha most fighter lennel, es ramnyomnal egy Blowt, akkor nekem tuti nem 0.5 cm-es lenne az "eletjelem" 😄DDDDDDDDDDD
SZERETLEK!!!!

Manoooo

nem viccelek, mikor csobensulttel a 37es kuldit csinaltam torpeszigeten egyik npc mondta hogy ha scaviva at szeretnem kepezni magam menyek ork sziget es ott keresem xyt

Manoooo
Mondjuk Blaze-t nyomok a mélyen tisztelt enemyre, de nem hal ám meg! ÁÁÁ, dehogy, még marad egy 0,5cm életjele! és ilyenkor már sajnálok rányomni egy 15 mp-s Windstrike-t!😞

csuzlee
Nem vagyok egyedul!!!! (Neha en sem ertem mit mond kedves Manoookam 😄)

GAthersw
mit is nyomsz mire?

Manoooo
Lehetséges az, hogy en, mint wizard novendek magas matk nyillal rohangasszak a "gazdaságos" fejlodes erdékében???
ugyanis az van, hogy egy még kevés, kettot meg már sajnalok rányomni!

csuzlee
😄DDDD

hat torpeknel felajanlottak hogy atkepezhetem magam belbanyassza

csuzlee
De pl. ezert olyan buta jatek az L2, mert igy mar lehetne jobban, kulonbozo karikat csinalni, es sokkal nagyobb lenne a kihivas.

csuzlee
"Kerem kapcsolja ki" 😄D

LeonSilver
Nemtudom pintesen.
Már reggel L indítottam a letöltést a shadowbane-el együtt.Aztán a lányom felhívott, hogy "szerver lent" üzenet van.Mondtam neki, hogy kacccsojja ki.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

BEAST
hát ez nem NWN 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuzlee
De pl. egy fighter sem tudja megcsinalni a wizard vagy cleric kuldit, hogy azza is valjon nem? Tehat nem lehetnek tobb funkcios karik 😄DD jol tudom?

BEAST
de azért ugye még szeretc ?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Nem.

BEAST
nem lehet azt csak a fighter alapclassu karik kapják meg ... sztem 😄

Manoooo
Valaki segítsen!!!!!!
Wizardnak lehet pl. Powetshot skillje??
Ha igen, akkor hol tudja ezt kinyomni???

Elore is thx!

BEAST
Bitang te mint elf wiz ... gondolom spellsinger leszel nem vetted észre hogy a spellhowlerek jobbak lennének? most néztem 1 core raidet és a csapatban 1 db elf wiz sem votl vagy cask nem vettem észre de DE wiz annál több 8(

BEAST
hát ha a resu minden xpt visszaad akkor az a minimum hogy te választhatod ki hova menj 😄DDD

csuzlee
Nah jo estet, jo estet. En is haza ertem, letusoltam, meg kajaltam, az update is lejott, ugyhogy mostmar kapjak ossze magukat az NCSoftosok es toljuk ezerrel 😄DDD

GAthersw
És a blessed scroll of escape mit tudhat 150k-ért?

BEAST
ha majd rájönnek hogyan lehet "ocsoé" tömeggyártani tudod mennyiért szorják majd ezt? 😄DDD

semo1
Mennyi idö alatt jött le?

LeonSilver
Nnnnaaaa.Végzett.Meg1 fullcsekkkk és jöhet a hajnal .... 😊

GAthersw
Te Nuker vagy, a tõrös DD. 1ébként nekem is elõrõl kezdi (3-adjára) Egyszer már 99-ig elment, ott állt le.

Birk@
Gsxr 😊 a DD az a tõrös, ha effelõl kétséged van akkor megmutathatom menyi sebzest okozok neked 3 mp alatt 😊 a DD tõrös (crumában esetleg íjász) anuker meg ilyesmi meg a mágus, legalább is így alakult ki L2ben

Birkus Maximus

gPROject
lemaradt:

Item Stackable Weight Price

Manoooo
Egyenlore nagyon elfáradt a hajtásban!
Most pihen! Azaz igazság, mivel nincs idom napi 15 órát játszani, ezért egyenlore csak a wizarddal foglalkozom! majd ha mar a Wiz farzsebbol felfegyverzi Manokat, na majd akkor ujraeled!😄D

semo1
És mi van a törpével?

gPROject

Lynx_TWL
Khm, ujjra gyúrok szal 😄

๏̯͡๏﴿

LeonSilver
Mikor is indulnak a gáma szerverek??Hónap hajnalban???Francba,remélem az acchoz hozzácsapnak +1.5 napot. :/

Lynx_TWL
Akkor akár Én is lehetnék😊

๏̯͡๏﴿

Manoooo
Ja bizony! Haladok mint a villám!
A végén már én sem birom követni, hogy hanyas vagyok!😄DD

gPROject
BEAST
esküszöm ha 1x nagy karim is lesz minden ijászra aki legalább 1 értelmes magyar mondatot nem tud kinyögni arra derült égbõl villámcsapok

BEAST
mocskos ijászok ... kevesebb mana a lövés és ha még igy is elfogyna poti és kész ... ÁÁÁÁÁÁÁÁ

ne felj en most inditottam ujra 4szer, es mindig mashonan csinalja tovabb😄

gPROject
hát még az íjjászoknak milyen jól jönne, ha boltba lehetne kapni

LeonSilver
Nemmondod.Nekem csak ellenõrizte a fájlokat,és ahol abbahagyta onnan nyomta tovább.