Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
felejtsd el amit az elöbb irtam 😄
legyél overlord , sokkal jobb leszel és 1edibb 😉
+ Wisdom of Paagrio 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
A két lovag vagy ritka balfasz vagy Paladin a második egyszerûen nevetséges, de ha Dark Avangerek akkor meg a szarnak nem használnak cicust? 😊 LOL a második mozgása is nevetséges...

01110000 01110010 00110000

BEAST
biztos overlord akarsz lenni? 😄DD láttam mire képes gugger ha elszabadul crumában ... sztem megéri 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hát jah 😄

Gugger
pedig baromi jó vagyok !

B@lu
hehe orc overlordbol nincs vmi sok, de a warcryer ugy latom divatszakma😊

BEAST
igy ránézésre sem tükrözi a valoságot 😄DDDD ... gondolom a serverek fele ... a kisadenafarmertörpilánykák nem szavaztak 😄DD

Cromac Mac Art
Warcry-os közvéleménykutatás
Ki mivé fejlõdött a 40-es kasztváltás után...

DE Abyss Walker 6.2%
DE Blade Dancer 7.4%
DE Phantom Ranger 4.0%
DE Phantom Summoner 0.5%
DE Shillien Elder 2.9%
DE Shillien Knight 3.4%
DE Spell Howler 6.5%
Dwarf Bounty Hunter 3.8%
Dwarf Warsmith 3.5%
Elf Elder 2.8%
Elf Elemental Summoner 0.2%
Elf Plain Walker 2.9%
Elf Silver Ranger 6.6%
Elf Spellsinger 2.8%
Elf Swordsinger 2.3%
Elf Temple Knight 2.2%
Human Bishop 1.9%
Human Dark Avenger 6.0%
Human Gladiator 7.6%
Human Hawkeye 1.1%
Human Necromancer 1.2%
Human Paladin 2.3%
Human Prophet 3.0%
Human Sorcerer 3.1%
Human Treasure Hunter 2.3%
Human Warlock 0.4%
Human Warlord 1.8%
Orc Destroyer 2.5%
Orc Over Lord 1.1%
Orc Tyrant 4.7%
Orc Warcryer 3.0%

Votes: 2645

Hedrox
Én már teszteltem, meg egy GMmel el is beszélgettem róla, ötletes dolog, pénzt, bármit lehet vinni vele, csak annyi a baja, hogy típusonként 1k adena... Tehát egy bányásztörpi viszi crafter alteregójának a cuccost, érdemes többezer darabbal nekivágni egy-egy típusból, különben nagyon nagy veszteségei lesznek az illetõnek...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

ilyenrõl nem is tudtam... O.o

3 pajzs fragment kell !!!
brig shild...

ajánlatokat várom...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

aylakistigris
jon mar. mondjuk holnap...
jaaa, es en is megjottem holmi nyaralas jellegubol.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Hedrox
Bemész warehouseba, leadod a kardot, 1k adena (valami weight transfer v micsoda, a 3 törpibõl az egyiknél van csak). Kijelölöd, hogy melyik karidnak szánod, és utána ugyanabban a városban, ugyanannál a warehouse keepernél fel tudod venni a cuccost.

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

agyhalál
Köszi, megpróbálom, bár a sok cserélgetés, kissé idõigényes lesz, de ekkora áldozatot még bõven elbírok😉

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

WTB lether recipe !!!

nurset mikor izitod ?

remélem te is idetolod a burád! 😉

akkor gyere! 😊

castváltokra gondoltam...

és hiddel azzal a karadl jol menne...
sok a miss de csak 1x kell találnia!
3 miss moob 2x ut rád
3 ütésböl nongrade fegyoval meg ssel talán emgölöd

Még párszor írd be sztem Skill!

agyhalál
"Embrek este 8 orakor gludionál leszek a déli kapunál (south)..."
Ez tetszik

agyhalál
Köszi a tippet...
.:agyhalott lvl9 Dwarfen Fighter - Sieghardt:.
A vén puncinyaló részére tarhálhatnék ugyan D-s Tarbart, de gondolom nem ütne vele 100%osakat, meg nem hiszem, hogy bárki is kölcsönadna az öreg punknak egy 1.5 millás fegyvert. Akkor már megfelelne neki a Warriornál lévõ Artisan's Sword is.
Van Goblin Elf Town környékén? Mert már arra járok.
Questek meg nem igazán érdekelnek, ez csak spoilozos, kraftolgatos egyén lesz majd idõvel.
Azért köszi😊

javaslom neked a tarbar + d ss kombot egy ütés és fekszik minden 😉 ja és fehéreket ölj max mert arra aránylag kevés a miss...

ha kell help questben szolj...
ja és ölj sok goblint mer az dob leather receptet és abbol kéne pár 😉

agyhalál
Nincs véletlenül valakinek elfekvoben 1-2 hét erejéig egy Iron Hammerje, vagy Buzdyganja?

Embrek este 8 orakor gludionál leszek a déli kapunál (south)
elindulok brig bp receptért remélem nem egyedül kell majd mennem!

SDana
Pvpben SK 58ig nem sokat ér... De aztán ha bejön a bénítása, nincs aki ellenállna neki. Két-három perc adásszünet ellenfélnél 😊
Nem véletlenül mászkálnak SKk mágusbottal a kezükben 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
hát igen, az ilyen bénító cumók elég tré dolgok, de enélkül a BD magasab szinten eléggé megállja a helyét. monnyuk az is mák volt hogy 41-en lenyomtam a szintén 41 kogot. páncél ugyanaz volt, neki eldarake+storm, nekem dual revo.maradt kb 3-400 hp-m.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Mégse, az csak AWnek van :/
Akkor marad a switch meg a fake death, reszkessenek a csapattársak 😊

BEAST
akkor ne nyafogj 😄DDDDDD

SDana
Arra ott lesz nekem a trick, az pont azt csinálja.

BEAST
Arra gondoltam hogy jobb lett volna ha a Charcm skillt olyanra kellett volna csinálni mint a silencet ... az megfoszt minden varázsképességtõl ... ez meg minden támado szándéktol kéne hogy megfoszon nagyon hasznos lenne 😉

az a legjobb, hogy 6-al jön

SDana
Akkor megy a piacra
Lassan komolyan ki kell ülnöm, hacsak csipisz véletlenül be nem pottyan

nagyszerü tetszik a sok ember önfeláldozása!

késö este mit jelent?

danalinea van valakinek egy halom kb 5 pajzsra elegnedö nem hiszem hogy a városi árakkal tudnék versenyezni 😞
köszönöm hogy vártát

SDana
Nyugodtan, ezen a gépen, ahova letöltöttem, nincs la2 😊

SDana
Tõcsed, aztán meglátod... Mezei küzdelem

Nethyrrea
jah, biztos ez is egy olyan múvi ami közben betölt egy vírust a gépbe és lelesik a loginod a rizsevõk 😛 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
most hogy így elemsélted mi is van benne érdemes még letölteni?..😄D

SDana
Kis pvp mozi.

Tanulságok: Jelen állapotban az ember lovagok a királok (meg persze a törpék) pvpben a stunnal. Az eddig olyan jólmenõ ijjász és bicskás eléggé le lett amortizálva, nem tudnak semmit tenni a bénítás ellen. A PWt lazán lecsapta AW, pedig a PW taktikusabban játszott, jobban használta a skilljeit.
A lovagot egyedûl a papnõ tudta megszivatni a sleep/root párossal, bár szerintem mindkettõ ritka bénán csinálta. A papnõnek illett volna inkább nyíllal lõdöznie a lerootolt lovagot gagyi wind helyett, valamint a lovag is igazán elõkaphatta volna a nyilat (ha nincs nála és pvpzik, alapból hiba).
A bladedancer szépen forgatja a dupla katanát, de nem ér sokat a stun ellen szintén. Viszont az utolsó lovag enyhén lüke volt, õ vitte hülyeségben a pálmát... Nem stunolt 😊

És a legfontosabb üzenet a végén van

SDana
Egyébként a brig pajzsdarabok még mindig várnak rád a raktáramban, majd jelentkezz értük 😊

Cromac Mac Art
én meg a kasztváltást szeretném befejezni már napok óta..szal bocsi...

SDana
Mennék segíteni, de csak késõ este leszek fent...

Embrek este 8 orakor gludionál leszek a déli kapunál (south)
elindulok brig bp receptért remélem nem egyedül kell majd mennem!

mindenki aki tud jöjjön!

Cromac Mac Art
hol vagyok én még a fettered soul-tól..😛

SDana
Nekem jó az... A fettered soul pl minden lövés helyett csak minden másodiknál vág rám egyet 😊
Mondjuk te úgyse futkározol 😛

Cromac Mac Art
jaa..én lassitást csak playerre nyomok..😊)

SDana
Egyébként entaglehoz használom leginkább, sokkal jobb arányban hat a mobokra. Kb a mezei 10bõl egy helyett bspsel 10bõl egyszer nem hat...

Cromac Mac Art
mennék én csak lennék már túl a kasztváltós küldiken..utána aztán hetekig ott csapkodhatjuk a mob-okat..😛

SDana
Nem tom pontosan... Talán fele idõ. De mindenképpen gyorsabb.

A könyvet Enchanted monster eye hajítja 1/510es eséllyel...

Cromac Mac Art
mennyivel is gyorsítja a kasztolást?