Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
nemkell kölcsönadni, hétvégén egy "átlagos" napon összejön 250-300k plusz drop ha jó helyen vagyok (mint eddig a leto soldier, most keresek warrioros helyet, vagy shaman/overlordost) hétköznap a 40-50ks vegetálás jóesetben

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

aylakistigris
tegyuk hozza, (kozos) kolcson karddal

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

SDana
Adnék kölcsön, ha lenne mibõl 😊
Ha letudom jelenlegi tartozásom, akkor kb 10-15 szintig nem jön össze annyi pénz, hogy akármit is vegyek, ami megéri. Mondjuk még teljesen elvagyok Ds cuccokkal 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
nekem még kéne hirtelen összeszedni 8-900k-t, hogy elkezdhessek azon gondolkodni hogy dual stormbringert vegyek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ehh... Isi meg megint nincs, hogy a könyvbõ engem kifizessen
Pedig ma már nekem is törlesztenem kell valahogy... Majd jól kiárusítok

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
IQ HÁBORÚÚÚÚ JUJJJ 😄DDDDDDDDD

Hedrox
Isned Úrnak vissza kellett adnom, nem tudtam volna olyan gyorsan törleszteni az adósságom (1,800k-ból fizettem neki 230k-t...) mint ahogy õ kérte a pénzt, így inkább beleegyeztem hogy megváljak tõle, szerintem jogosan... 😛 Úgyhogy most kardozok!😊
Bár így is puszta kézzel rootlom a wyrmeket, úgyhogy semmi gond!

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

SDana
Jaja, vannak, akik néha melléjük szegõdnek testõrnek. Meg vannak olyanok, akik a testõröket is vadásszák, szóval csak óvatosan velük 😊

Hedrox
LoooL ú
GMPOWAAAAAAAAAAA

BEAST
tudod mi a jo még ... most hogy elkezdtem agresszivan küldizni wasteban muszály volt megismerkedni pár kistörpivel ... és amit tapasztaltam eszméletlen 😄 1mást is utálják ... vannak a "jo" kistörpik meg a "rosszak" , már majdnem jing és jang 😄DDD állandoan 1mást baszogatják 😄 ... amikor az 1ik csapat rácsalt a másikra 1 halom basit én lassan altatgattam õket és "hálájuk" jeleként kaptam 10 SoPot 😊 jol lelettem fizetve , tehát õk voltak a jok 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Ja, azzal nyomatta, csak elég pontatlan... Nem nagyon tudta eltalálni a farmereket. Volt egy szupport papjuk is, aki ellátott mindenkit ww-vel. Engem mindig õ buffol fel, ha ott vagyok 😊
Ráadásul a Grandisok nem szociálisok, szóval amikor összegyûltek, könnyûdolgom volt levadászni õket, nem kellett utánuk szaladgálni 😊

Más...
OkosGM beszól:

Nethyrrea
fake death rulz?

SDana
Mivel a legtöbb farmer mostanában törpilány, ezért inkább ölik õket, mint szurkolnak nekik...

Tegnap is a tanyámon a helyi farmerekre vonatoztatta egy másik törpelány a fettered soulokat... Jót mulattam, mert nem sokat ért el velük. Túl tapasztaltak voltak a farmerek 😊

BEAST
ok lvl8 még belefér 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
lehet törpilányfanok voltak és nem teccet nekik az eredmény 😛

Nethyrrea
van egy lvl8-as wizard-növendékem 😄 lenyomlak mint a gombot 😄

aylakistigris
ezt hivjak (isteni) igazsagszolgaltatasnak

viszont tenyleg nem csaptak bele a kuzdelembe (csak egyszer belem, amikor az elejen eppen alvas kozben futottam utanad, de az meg belefert). ritka dolog.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

SDana
Te is csak C2ig leszel álommanó... Szóval még sokáig 😊

Hedrox, neked volt jó kis telefonkönyved, nem?

BEAST
amugy a legjobban az teccet amikor a sok random mindenkitcsapkodo arénás odajött mellénk és nézték hogy megy a harc 😄 aztán amikor nyertem és kezdtem örülni magamnak jol levertek 😄DD

BEAST
ismerem 😄DD jofej srác ... és nem akar bántani ...

amugy slipeltem aztan poison + poison cloud és surrender to poison , azért sebzett olyan jol 😛 ... utána csak altattam meg lötem 😄D 1x életet is kellet szivni de igy is csak 20 HPm maradt 😄

aylakistigris
gozom nincs mekkorak voltak, de vagy ket percig jatszottunk, aminek nagyreszet mejjalvasban toltottem, mig te bucira kasztoltad a fejed. azert volt ijjen gyors vege, mert valami vermagiazos sokaig es nagyot sebzot izet nyomtal ram, ami a haromnegyed hp-m letepdeste, szep lassan (a vegen vagy fel percig grasszaltam 9 hpval). de ha majd szepen felfuxolom magam, es nem jon be minden vazsid, lesz am nemulas. plane, ha meglesz a bonebreakerem (vagy legalabb egy tabarom). meg legalabb minden masodik stunom bejon. jaaaa, es nem kell minden bealtatas utan hujjere klikkelgetnem a tamadas bobon, hogy megmozduljon a kiscsajszi.
es ez fenyegetes, nem igeret

egyebkent tegnap lattam egy beastkiller nevu tagot giran kornyeken rohangaszni. nem teged keresett?

GAthersw
hehe, legutóbb még lvl16 volt 😄DD

01110000 01110010 00110000

BEAST
"ma este kihivok minden 30 alatti magyart 😄DD lenyomok mindenkit 😄DDD" sajnááálooom 😄DDDDD

GAthersw
Megéett az idõ aláírást cserélni 😄DD

Hedrox
Kapjak csak egy fegyvert... Elseggellek ám! 😉

GAthersw
30ról 😄DD

BEAST
gondolom 39-40rõl delvlezett 😄DD ... gyere és meghaaasz 😄

valamennyi pénzt szivesen áldoznék ^^

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
lol, van egy 28as wizardom

BEAST
ma este kihivok minden 30 alatti magyart 😄DD lenyomok mindenkit 😄DDD

BEAST
az ilyen magánkezdeményezések szigoruan TILOSak és büntetendõek ... az eredeti licensz alapján , és ha az ilyen publikus serverek , "frissitések" továbbra is terjednek akkor õk szép lassan leállitják a hivatalos fejlesztést majd végül törlik a projektet

asszem ennyi a lényeg , bár lehet nem jol forditottam 😄DD

leforditod ha megkérlek ? ^^

BEAST
amugy mekkorákat sebeztem beléd? mert én azt hittem hogy 1 törpe sok sok hpje tovább tart 😄 ... mert akkor a többiek még elöbb halnak majd 😉

Nethyrrea
hayrá ayla! 40-re fel! 😊

BEAST
aha 😄DDD ilyen se volt még , de elsött az ideje ... most én mondom hogy , Ayla még gyakorolj 😄DDDD 20 HP rlz 😄DD

aylakistigris
te miota vagy csillagos? a tegnapi pvparenazassal erdemelted ki?

BEAST
azért ezt se felejtsük el :

"BUT ... releasing such a version to the public will not be tolerated, especially if the archive not even includes the GPL license file and a readme where credit is given to the authors. (including a link to our project homepage)

if this is continuing than there will be no more updates on the public CVS and we will move the project to a private server.

on second step the whole project will be canceld.

so, please remove any distributions, and just wait for an official release.
the users who cannot built a release by themselves, will not be happy with an unofficial release anyway."

hurrááá hogy vannak ilyen serverek is

SDana
Egy szerver, ahol talán normális gmek vannak 😊
És a farmerekkel se lehet baj 😊

SDana
Valaki nem akar elõfizetni ide? 😊

Szép kis listát hoztak össze nem csak La2vel kapcsolatban...

SDana
Meg, este összefutás, átadás.
Kb 8-9-10 felé leszek.
Majd keress.

megvan még a brig shild fragment?
kéne 3 darab

SDana
A fegyverek úgy jelennek meg, ahogy C2ben fognak. Meg a páncélok is.
Meg lehet bogarászni a klienst és akkor már normális külseje lesz több magas szintû cuccnak is...
Amúgy semmi egyéb változás statban vagy akármi, csak az ikon meg a külcsíny változik.

BEAST
vagy ez most miarák? 😄D

BEAST
õõõõ , lol 😄DDD csak szeretnéd 😉 jo kis koreai verzio 😄DDD

B@lu
hat szerintem nekem is meglesznek a ful C s setek, ekszerek valtoruha, elso , masodlagos fegyveresk stb ahogy elnezem a haladasi sebessegemet😊))))))))) ugyanis a klannak addigra az mar apropenz lesz😞)

SDana

B@lu
hat akkor leszek 40 ha lesz idom tobbet jaccani, tudod lagzi lesz 2 het mulva + epitkezes folyik...

B@lu
Ja mert te megjartad mar a hadak utjat😊

Nethyrrea
bléddencer is viszi a prímet...meg a dual katana hegyeket

amin röhögtem, DANCEALOT a KOS-ból 40-en megkapta a maga kis kompozit(fullplate?) armorját meg a dual katanáját, erre tegnapelõtt már dual spirit sworddal rohangált 😄

BEAST
mikor leszel 40? 😄D