Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
mob-ok ellen jo (lvl40-en felett)a csata végén elkasztolhatjuk aztán ennyi...

SDana
Ja, és menjünk spirit barrier bookot farmolni 😄
Jöhetnek többen is 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Arra való. De veled még nem történt meg, hogy farmer rádvágott egy stinget vagy akármit, hogy muszály legyen pihenned? A sötételfeknél pókoknál rendszeres volt.
Persze egy elf nem megy oda farmolni, mert nem tud 😊

Egyébként meg használj bspsest ilyen helyzetekre. Nálam mindig van pár darab, gyorsabban kasztolok tõle.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
és ugyenez vonatkozik a poison recovery-re is...szal ezt sem tudod nagyon elnyomkodni PvP közben mert annak is 10mp a kasztolási ideje...

overhites fettered soul partyban =)

Cromac Mac Art
"A cure bleeding meg farmerek ellen nagyszerû, nem tudják leszívni az életed."

ezt nem értem...
mi ellen hatásos? nem a sting-et gyógyítja?
mert ha arra találták ki akkor egy kalap szar, mert csata közben nem tudod levenni magadról a stinget mivel 10mp a kasztolási ideje, és ha nem is szakítják meg, 10mp alatt akkor is hülyére verik az embert...😛

SDana
Ja, a max posion, amit varázslók kapnak, az 6os intenzitásu lvl 58on. Szóval már egy olyan se nagyon mérgez be engem 😛

SDana
40en megkaptam az új poison recoveryt. 7es intenzitásig gyógyít... Az erénában mókásmágus elnyomta a területmérgezést, simán leszedtem 😊
Eddig valóban vacak volt, de most már jó lett. A cure bleeding meg farmerek ellen nagyszerû, nem tudják leszívni az életed.

Cromac Mac Art
jah elfnek van egypár hasznos skillje..

ilyen hasznos skill-ek még a poison recovery meg a Cure Bleeding ...eddig lvl 1-re lehetett nyomni de a nálam alacsonyabb szintû moboknak is 3-as a mérgezése..

SDana
Ha meg kevés az életed a bunyóban, a büdös életben nem tudod ledolgozni a mob hateját, hogy az békénhagyjon...

SDana
Na de egy charmmal még egy elpyt se tudnál lenyugtatni... Ilyen kis powerral nem ér semmit.

HUNrricane
A charm masra valo...

Arra valo ha keves eleted van, akkor rairanyizsd egy masik jatekosra a mobot. De en nem erre hasznaltam..

pl.: japo open betan igy pk-ztam : Meglattam hogy egy kair nem mozdul mar egy jo idelye.. Akkor hoztam egy agro mobot es mikor a player kozeleben voltam ,ranyomtam a charmot es megtamadta a jatekost .. Ha a jatekos afk volt, akkor meghalt es dobta a cuccost ha nem akkor volt afk, akkor meg elkuldott a pics*ba ..

Majd felébredsz!

ouch... Devianne-on valaki?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

SDana
2es, Sieghardt. Itt van a legtöbb magyar. Elszórva akad máshol is pár.

Bocsi a hülye kérdésért, de melyik szerveren játszik itt mindenki?

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

akkor mi is megyünk...
nagyon kéne az a recept :/

most lépek be l2 be aki jön az irjon mert amint vagyunk
elegen indulunk...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Ja, be van farmolva 😛

BEAST
az a szem??? azt multkor láttam dion vár és a floran vagy milyen vilidzs között volt ... pár picitörpilány épp lezuzta

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de tudom, de meg sosem talaltam meg😊

BEAST
de lehetne 😉 ... nemtod mi dobálja?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nincs brig shild receptem

BEAST

SDana
Te incorrect target vagy 😛

BEAST
nagyon lol 😄DDD akkor majd nyugtass le engem 😄DD

SDana
Charm az az agression ellentétjét csinálja. Tehát lenyugtatná a monsztát. Azonban míg az agro powerje 1000, addig azonos szintû charmé kb 100. Ha egyszer már rácsaptál egy monsztára, 2-3 charm kellene, hogy lenyugtasd (ha sikerül). Az agró monsztákat meg eleve esélytelen lenyugtatni, azok -800 körüli értékrõl indulnak.
És persze fene tudja, hogy hogy kapják a mobok az agrót, ha az õ ütésük is növeli, akkor eleve lehetetlenség lenyugtatni bárkit is...

álitolag csöbennek van receptje
ha valaki venne brig shildet irjon ...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
😄DDD lool miért amugy mit csinál a charm?

SDana
Jah, ezek sajna csak mobokra hatnak... Pedig milyen szép is lenne agróval bepirosítani néha embereket... Meg switchelni õket 😊
A charmról nem is beszélve, ami az egész játék leghasználhatatlanabb skillje. Gyakorlatilag semmit nem csinál 😊

BEAST
csak mobokra hat? 😄DD

SDana
Akkor lehet, hogy confusionolt rájuk.

Meg lesz majd olyan is, ami minden támadási kedvet elvesz.

BEAST
de õ vmi olyat trükközött ezzel hogy 1 ideig senkit sem támadtak a snipeok ...

BEAST
jaja szo volt vmi osonásrol is 😄DD

SDana
Neki van osonása, nem gerjednek rá a monszták. Nekem meg van fake deathom, ha benyomom, leszáll rólam mindenki 😊

Lehet jól népet írtani... Pl összeszedek pár fettered soult és odamegyek egy farmer mellé. Benyomom faket, a soulok meg keresnek maguknak másik célpontot... Legjobb pk módszer anélkül, hogy bármi bajom esne 😊 Késöbb meg ott lesz a switch nekem, ha valaki rámgerjed, át tudom irányítani másvalakire...

BEAST
jaja 1 lõves akkoriban 😉 500rol 100alá vitt .. nagyon 😄D ... majd most 😄 ... amugy kérdezd meg reonelt neki van vmi trükkje a skilljeivel vagy mi ... én nem vok bicskás/ijász kaszt mester szal nem vágtam mit takarnak azok a skillek 😄

SDana
Multkor amikor ott voltunk, akkor beléd lõtt egy krator és már negyed életen voltál 😊

Tegnap nekem is volt élményem snipeokkal. Bementem mert, aszittem ott vannak többiek is, meg egy orktól vettem egy pengét. Kifelé menet már ott volt a macskacsorda... Gondoltam visszaszaladok a szobába, hátha a kis csapat segít. Hát rám se bagóztak, pedig elég udvariasan kértem pket 😛 Úgyhogy inkább szaladtam kifelé... Még szerencse, hogy a teleportig nem követnek a monszták 😊

BEAST
de könnyebb mindent a legkisebbek között is a legkisebbre kenni ...

BEAST
1et tulélek az a tuti 😄DDDD

BEAST
az mikor volt? 😄 mert amikor utoljára haltam .. az is cruma volt és akkor még csak 170 körül volt az mdeffem .. most 210 ...

BEAST
lool 😄 3 snipeféleség volt ott ... 1 rámászott vkire én menekülni probáltam és a másik 2 engem kezdett kergetni ... szal marhára nem miattam halt mindenki fõleg hogy guggeren kivül mindenki "kicsi" volt oda és miután õ elment totális káosz lett a szobában ... a csapat nem miattam halt , a nagy kratorcsorda elöbb utobb lenyomott volna mindenkit ... az elsõ snipe meg igyis ugyis kiszurt vkit a csapatbol ... aki nem én voltam ... de a többiek csak azt látták hogy 2 snipe engem kergetett 2 ütésig .) azt persze nem hogy a kratorcsorda közepén ott figyel 1 snipe cohort asszem igy irják ...

SDana
Azért 25ön még ne nagyon szaladgálj crumába... Fõleg ha nincsenek elven ékszereid. Multkor is két lövés se voltál egy kratornak...

Nethyrrea
engem aztán nemizgat hogy te a crumába mész....nem leszek abban a partiban, és legfeljebb majd hallgatom hogy a többiek anyáznak megint mert kihalasztottál mindenkit 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
naja de nem nálam. mire poison-lõtávba jutottam a mobhoz már elkezdték kasztolni a 2 whilrwindet. meg gondolom ww is volt rajtuk mert gyorsabban futkorásztak mint én. anyáztam is õket rendesen. akkor egy pici idõre elmentek, de aztán visszajöttek idegesíteni. így jóval lassabban lett csak meg a szint, mert szabad mobok után kellett futkorásznom, mert mindig leölték ami a közelben volt. grrrrrrrrrr

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
grat a 43hoz .) én már 25 bibibiii 😄DDD ugy érzem vár cruma 😄DD gondolom örülsz .)

BEAST
na mondjuk az a lol ha 1 wizi KSel föleg ha DE 😄DD én mire 1x elcastolom a twistert a környék ijászai már rég kijuggaták a mobot 😄DDD

Nethyrrea
tegnap láttam egy partit, folyton engem ks-eltek leto lizardmaneknél:

2 DE wizzy, sztem pasi/bnõje, mert a cuccuk is egyforma volt, nevük is majdnem, csak az egyik pasi volt, a másik nõ. eccerre dolgoztak (hurricane-t toltak, meg utána valami kék izét kasztoltak mindig, meg néha corpse life draint)

valami elothansikholath meg elorasikholath vagykik. FUll ugyanúgy néztek ki (felszerelésben)

Nethyrrea
burzsuj 😛 én 29-en is csak iron bootsra voltam képes..azóta is az van...

hopsz, át kell írni az aláírásom, már 43 vagyok 😊

BEAST
amugy most tök jo cuccaim vannak ... csak saját jo fegyo nincs még

BEAST
25 😉

Cromac Mac Art
lvl 27-en Boots of Power??
tyûû de vastag valaki..

BEAST
hehe életem elsõ dropja ... ami ért is vmit ... igaz ingyé elajándékoztam 😄