Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Menjunk ma 21.00-kor Gludin arenaba, es ha mar ott vagyunk akkor Ant Nest, Ant Queen, de jojjetek sokan mert egyebkent nincs ertelme 😞 pedig jo poen lenne

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Hat igen, meg 2 szint es vegetek lesz 😄 Mindenkit leverek (vagy nem) 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

SDana
Ember tõrös legjobb PVP kari jelenleg.
Szólóban kicsit gázabb, mivel nem tud gyorsan futni, ezért nyíllal nem lehet vele jól szólózni.
Meg 40 alatt egy kicsit szívás, de utána beindul és ledarál bárkit arénában 😊

Humanok jellemzõen nem szóló karik. Szólózásra tünde javallott. Különösen az ijjász. De pl a pap is egész jó ijjász, bár a tünde pap a leggyengébb a sok közül.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Human rouge az milyen kari? Szolozhato?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

BEAST
neeem nem elsz semmi pvp ... igor nem ellenfél 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha elküldöd a logint/passt akkor ki tudom pakolni a cuccaimat... meg mindent ami kell. >D

Strahd_
tyrant képesség

Nethyrrea
hümm....asszem force stormot nyomott a stinklez gyerek, legyen az bármi. de effektív 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Claymore-t látot már valaki eladot?

phalanx
akkor pvp lessz??? délelõtt még ant nestrõl volt szó

Strahd_
béta alat anyni zaknafein volt hoyg cska na .)) mienféle betüvariácioban .) Zaki is csak azért nem lett Zaknafein .) hanem sima zaki anno

Strahd_
siman tud gonoszkodni .) lásd hajnalt a gonosz papnöt 😄

Baszkurátor
Érdekes mert a ZaknafeinDoUrden is az enyém .....

Baszkurátor
Hát igen.
A névhez az illene, hogy papmuff legyek de én inkább wari akarok lenni.
Vagy esetleg tud gonoszkodni egy papnõ???Meer ha igen akkor meggondolom ...... 😊)

Strahd_
nem hiába ZUaknafein volt a király nem a gagyi drizzt .)

Nethyrrea
jah, több zaknafein-klónt is láttam már 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
buff nélkül gagyi

bufban király Berserk spirit 2 / acumen3/ emp3/ shield3/might3/ww2/Mysitcdance/ concentration dance

Strahd_
ha lenen jo staffom meg 2 pap aki megáld akro lenen nekem is .)

ElBart
A prophetbuffok nem lettek kicsit eltulozva?!
Egy 56os prophet buffolt fel minket,hárman (egy 36,37,meg en) tisztan tartottunk egy szobat CTben(ja meg egy healer))
Ezzel az attack speeddel úgy csapkodtam mint egy propeller

L2 -- Inactive

Nethyrrea
aztaqrva MATK-ot...... O.o

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Micsoda szájhuszárok vannak itt

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
jol látod ... ez vagyok én 30 szint mulva 😄DDD

Strahd_
Biszt .)

Strahd_
lvl 15 igor fogja széjjelcsapni buta drow fejedet.... 😊

BEAST
akkor 9kor ... nekem mind1 😄 mekhaaaalsz 😄DDDD

Strahd_
ma 8 kor nehezen .) dmax AAO ban 😄 mivel szerda van ,) 19-21 karbantartás te buta drow....
lehet igor megkegyelemez buta drow fejednek és nem ütöm méglaposabra a fejed.... .)

Strahd_
de akor az drow papnö legyen ugy illik a névhez...

BEAST
k ma 8kor gludin aréna ... hozd a mocsárlako társaidat is ... szükség lehet rájuk 😄DDD

BEAST
dourden is van 1 pár 😛

Strahd_
Igor nem büdös. Biszt Büdös! Igor széjjelüti Biszt arcát!

Baszkurátor
Igen,nemrossz.
De valahogy nekem nemteccik.Nemtudom megmondani, hogy miért.Eccerüen csak nemszeretek vele jáccóódnyi.
Úgyhogy asszem megnézek egy DE garázsulót.
MaliceDoUrden lesz a neve.Illetve már ez a neve 😊
Érdekes, hogy nemvolt még foglalt viszont pl.Arwent,Lelogalst és hasonlókat külömbözõ irásmoddal már láttam legalább ezret.

BEAST
deee lécci gyere maaa 😊 2en mokásabb 😄 amugy hüje ork biztos buffolva volt ... vagy ha nem akkor csitelt 😄DD az nem lehet hogy 1 büdös ork csak ugy megverjen 😄DDDDDD

Soha. Soha nem térek át. Jedi vagyok mint az apám is volt. . . ja ez máshol van.
Szóval Troll Hunter powaaa.
De majd még gondolkodom.

megszabályozod te egyedül is, nem vagyok én bsps 😊
bár az hogy egy büdös ork vágott le . . . szégyen. 😄
Igor te meg ne pofázz mert eladlak egy drow elfnek aztán nézhetsz 😊

BEAST
irtam is azért kéne 1 odlalon kezdeni ... mert késöbb már nem gondolhatod meg magad ... 😞

BEAST
nemáááá ... már majdnem mindenkit megkérdeztem/meggyõztem/ lééééciii ... a human palát/harcost nézd meg ... sztem pont rádszabták 😊

Human knight is tud gyógyítani és még fáj is az ellenfélnek 😊

Én HORDÁS leszek 😊

SDana
Akkor legyél próféta.
Olyan, mint egy human DD, nagyot csap két karddal. És még buffolni is tud meg gyógyítani is.

Strahd_
Én is orc monkolok most .)

Vagy orc monk, az mar majdnem meg is van, csak cucc nincs rajta.

Sajna caster nem jon be, kiveve a cleric, inkabb akkor valami harcos kari. Mondjuk human valami, arrol mi a velemenyetek?

BEAST
okok 😊 privizz rám ...

BEAST
vagy elf ijásszal 😄DD

En este olyan 9 utan jazszom, ha gprsnet nem gond akkor mennek veletek szivesen egy proba kort a clericcel.

Strahd_
Solozni Drow magel lehet igazán (vagy bármelyik mageel)

BEAST
LOL 😄 de 1re gondoltunk 😄DD

Na igen, ezrt gondoltam valami szolokepesebb karit csinalni, utalnam ha miattam halna ki a csapat. Utana meg ok is utalnanak engem.

BEAST
nembántok én senkit sem 😄 csak a szám nagy 😄DDD