Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Ráadásul ez is L2DPs adatokkal van tele, amik köztudottan szarok és elavultak... Pedig ígérték, hogy frissítik az adatbázist prima guide után...

L2resourcen voltak a legjobb adatok 😞

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Én orphust nézem, ott van élet a fórumokon is 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

phalanx
honnan lehet megtudni, hogy kristályosításkor mennyi kristály lesz az adott tárgyból? (konkrétan egy brig alsó+felsõ és egy SoR érdekelne 😊)

hát ez egy az egyben a warcry csak sokkal kevesebb +al

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
ric ezekre a maganszerverekre töben tudnak csatlakozni?

Baszkurátor
Gondolom ismeritek.
De hátha valaki mégsem.
Szerintem sokkal jobb mint a warcry.
link

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

legalabb valahol kielhetik magukat, ha mar legit nem megy

BEAST
ugye jön mindenki tõletek is ... 9 kor gludin aréna ...utána vmi réjd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Ilyenkor mast nem lehet csinalni

Majd felébredsz!

BEAST
nem unjátok még az ilyen magánserveres hülyeségeket? 😄DDD

HUNrricane
GM Bodyguard

Majd felébredsz!

gPROject
biztonságos ez a patch?
mert volt aki azt mondta, neki hibákat okozott és újra kellett raknia a játékot

SDana
Nem, nekem egy régebbi volt meg, ami még az elsõk között jött ki.
Ez csak 78 mega és nincs benne minden textura, csak pár. Meg a törpe lányok hajának mindenféle színe van...
Ez frissebb, gondolom az eredetileg kiadot, de azóta is letölthetetlennek az új hostja.

BEAST
nem tagadom ... az a sok napfény meg zöld erdõ ... nem tehettem mást 😄DDD

semo1
Beast éppen öngyilkos lessz.

HUNrricane
C2skins.rar-t szedd le meg 1x.. szerintem rosszul jott le. (256megas asszem a file)

Majd felébredsz!

SDana
Ok, köszi.
Ezt én is megtaláltam, aztán utána mókáztak, hogy keyloggeres, meg miegymás 😊

HUNrricane
http://www.digitalcrap.com/C2.html

Majd felébredsz!

Taptarap
16KB/s -re lekorlátoznak nem olyan vészes, volt nekem már havi 40Gb is és nem korlátoztak le tõllük függ.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SDana
Akinek megvan a C2 textura paccs, megmondaná, hogy honnan töltötte le?
Annyit láttam már, hogy nem tom , melyik az igaz...
Esetleg valami hostra is fel lehetne tenni 😊

Strahd_
21

Mikor lesz kb szerver?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Strahd_
pm ment neked

BEAST
jaja asszem megint csinálok párat ... még mindig jo haszon van belöle ... te mennyiért adtad?

Strahd_
z3d 1 poti elment mgedzesen voltam .) már csak 2 van hatra .) kéne majd talizni

BEAST
hehe semõvel épp gludin arénát irtottuk amikor leállt a server 😄DDDD

Lynx_TWL
basszus leállás van, megint kiment a fejembõl :/

๏̯͡๏﴿

Strahd_
csuz .) ki akarna mérgezni téeged ? ez egy tévhit kell a francnaka mérgezést .)

Strahd_
no pont ezt nem teszem Kryn .) ezért lesz bisztnél vagy Cainnal a szajré .)

nincs elvonási tüneted?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Én itt a 13dikban szintén csellón játszom és semmi gondom vele.
Játékra teljesen jó, a korlát közelében még nem voltam, mert nem töltögetek. Ha valaki aktívan dc++ozik, akkor könnyen elérheti a 15 gigát.
Stabilnak teljesen stabil. Viszont ha nem megy, akkor általában valami kapitálisabb hiba (vonalszakadás, szerverösszeomlás) van. Olyan nem nagyon létezik, hogy csak úgy ledob...

upc nagyon megbizhatatlan ping ugyileg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Sok fugg attol hogy hol van UPC-d, nekem pl. a XIV kerben semmi bajom nem volt vele, de en is sok roszat hallottam rola. A 15GB-ot azert nem olyan konnyu atlepni 😄 Most axelero ADSL-em van de az letoltesben sokkal jobb!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Szerintem ebben tudok erdemben segiteni, mivel en is ez lennek 😄 Szoval 20 es 40 kozott csak ijjal tudsz szolozni ott is keresgelni kell a lassu mobokat, pl. Lireinek, Ghoul kesobb Golemek mergezessel (ez mar torrel), de egy kis WW-vel egesz jol lehet szolozni, de inkabb (vagy szinte csak) ijjal! Partyban viszont nagyon durva a mortal 😄

Attol fugg, ha csak jatszol akkor nem gond, de ha szoktal toltogetni akkor gaz lehet, es ha at leped a limitet akkor kb 56k modem speeded lesz. Nekem nem volt ugyan UPC de minden ismerosom akinek volt panaszkodott ra, es aki tehette azt valtot adslre.

Tehat rouge akkor nem rossz kari. A szolozas kicsit gaz azt mit jelenet? Orbitalis szopas 20-40 kozott vagy csak nem olyan gyors mint egy elf? Csak ijjal lehet tapolni, torrel nem?

Na segítsetek picit szagemberek.
Upc-nél ugye van 15 giga forgalomkorlát... ez nagy fenyegetés? Van olyan aki el szokott botlani egyáltalán ebben a korlátban? Jó minõségû amúgy, vagy szakadozik?
Vagy ostromoljam tovább a matáv átjárhatatlan ügyfélszolgálati rendszerét, hogy részesüljek a kegyükben adsl ügyileg?

BEAST
ööö scpécik nélkül? 😄 a mortal blow minek számit 😄 mert ha jol emléxem 2 ilyen "nemspecko" voltam 😄DDD ... ja és akkor sleepet sem használtam 😄DD

SDana
Én kiállok ellened ss és spécik nélkül, mint multkor 😊

BEAST
eh lol ... mondtam kiálok ellened sps nélkül ... csak te nem mersz spssel 😄DDD

csuzlee
Ha SPS-t hasznalsz akkor te indulsz elonnyel 😄 Szoval akkor most mi van? 😄 Hogy is alnal ki szived szerint? 😄

BEAST
de nekem ok ... max ugy halok meg hogy tudom te indultál elönnyel 😄D ha nyerek akkor meg majd jot nevetek 😄DDDDD

BEAST
látod látod 😄DDD te is csak elönybõl mersz kiállni ... igazi ember kari 😛 ... a tõrös nem ssel erös hane ma speckoival ... lol ...

csuzlee
OK Beast este lejatszuk, SS es SPS-ek nelkul , csak tisztan, mindenki a sajat cuccaval! 😄

BEAST
bsps csak a nálam sokkal nagyobb szintû karik ellen kell ...

BEAST
LOL te kis buta 😄DDD ha én nem használok .. te se ... a slip ugyis bejön 😛 .... a mental shield nem véd meg 😄DDD csak pár %kal több az eséjed a kivédésére 😄DDD mérgezni meg nem szoktam ... minek????

csuzlee
Figyi, SPS-ek nelkul veged, ha meg hasznalsz kerek mental shieldet meg minden egyeb nyalanksagot 😄 ennyi, es C2-tol ugyis felebredek a mergezestol ugyhogy.......... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szerintem teljesen jo a solo DA, magadraagrozod, a panther meg szettepi. 😊
jaja es kene claymore

BEAST
vagy nem 😄DDDD ez igy igaz 😄DDD