Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
ne félj töle csak a szája nagy .)

Akkor nem is irok privit nehogy meg olj😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

BEAST
amugy jo az elf varázslo ... maradj annál ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hááát nem 1 varázsló ... de megteszi ... csunyán nézek rájuk ... nehogy hátbadöfjenek 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Baszkurátor
ÉS hogy viszonyulsz (viszonyultok) a DE assassinokhoz???

Strahd_
jol néznek ki a drow nök .)

Strahd_
pon terröl dumáltunk z3d el .) menyit hazsnáljátok lovagok a shieldstunt? .) ha nem sokat akkor nem jobb a +100 feleti pattack? .)

BEAST
neeeeem .... utáááálom ... és töröltem is az elözöt ...

HUNrricane

Majd felébredsz!

Strahd_
Biszt nem akarsz shaman lenni? .) majd igor megvéd és segit 😄 nah egy shámánt akaork párnak aki megacélozza Uruk-Hai harcoának erejét és együtt boritanak 😄

Uruk-Hai klán csak tisztavérü Orcoknak :d

SDana
Én ilyet szándékoztam majd magas szinte SKm kezébe adni, szerintem nagyon marconán néz ki 😊

És igen, ez a legszebb 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
legszebb? tortalapát 😄DDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
amugy a mai nap teljesen elmerültem a WoW világában és minden apro skillt és spellt átnéztem ... nekem ugy tünik a WoW téleg olyan gáma lesz ahol nincs olyan hogy 1 party varázslo szétnyukol mindent ... mert a skillek alapján 1 partyba igenis minden kasztbol kell ... nekem ez nagyon teccik ... meg az is hogy ott a varázslo nem mindenható szétnyukolom a környéket kari hanem támogato , de ha kell szétnyukol mindent 😄DDD ... ha sokan mennek WoWozni ... kb fél év mulva 😄 és mindenki a szövetség oldalára áll (az elsõ karinál kikell választanod ... onantol kezdve csak az 1ik oldalhoz csinálhatc uj karit) akkor énis megyek ...

BEAST
naugye 😄 nem kár értem 😄 akkor jösz velem gludin arénázni 2en megrendszabályozzuk a népet 😄

Igor Öl!

BEAST
meg amugy is 😄DDDDD

BEAST
akkor téged is utállak 😄 fõleg hogy nem jösz partyzni 😄

Pedig szoktam lenni csak nem anynit mint mások 😊
Party - minek? Nem azt mondtad nincs szükség másra 1 partiban csak spellcasterekre? Hogy mennyivel jobb 2 wiz mint 1 wiz 1 tank ? Naa? Nem felejtek el én semmit 😊
Meg amúgy is kicsi vagyok melléd. Meg mint már nagyon soxor elmondtam nekem a party azér' gázos mert ha pl felkel a kisfickó alvásból akkor nekem ki kell lépnem azonnal és menni nyugtatni. Ha ez egy nagy hent közepén történik lés miattam hal meg valaki az suxx (mondjuk egy darkelfért nem nagy kár😛)

Ha a Mester utál benneteket én is utállak benneteket. meg amúgy is 😊 Hiába itt is az van mint a való életben, a gazdadok tovább gazdagodnak a szegények meg szívnak 😊

SDana
A játék legszebb kardja...
Én sajnálnám eladni, inkább csinálok hozzá karit 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
nekem még 6 hibádzik ha nem akarom hogy pucér legyen a karim...

Lynx_TWL
a hangok mondták, hogy megint rosszban sántikáltok szal 😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
na majd ha a kezemben fogom elhiszem😄

๏̯͡๏﴿

GAthersw
Üldözésimánia powa

01110000 01110010 00110000

PhantomW
ne látszon klán

The World is Yours

Lynx_TWL
ja és persze nem nehéz a saját szervereteken egy ilyen szkrinsotot elõálítani 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
miért van kifeketítve reo föött a szöveg?

๏̯͡๏﴿

PhantomW
lol gather😄

The World is Yours

Lynx_TWL
várjtok az eladásával sztem

๏̯͡๏﴿

GAthersw
itt próbálsz szökni a droppal ?

PhantomW
Mai drop

The World is Yours

Nethyrrea
hujjujj....GPRS mellett cruma egy halálos ítélet

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Hát én most megörültem, mert per pill még ami pénzem volt sem tudtam semmire költeni, SLS-re még kell vagy 2-3m FPA meg esélytelen, de most ezzel a droppal mind2 egész elérhetõvé vált. PHANTOM, SHOT?

Strahd_
Persze hogy nem játszok semmi cél nincs Isi elött és hoyg fegyvert szerezzen jobbat esélytelen...
igor meg szorakoztat most .) szerintem felvltva tolom mert isi jobban hozza a pénzt igoral meg ss spammolás lesz hoyg gyorsan fejlödjön.

Strahd_
50m .)

BEAST
én csak téged 😄 mert megint nem leszel jopár napig ... és addig is 1 büdös orkkal jáccol 😄DDD

Strahd_
de utállak titeket 😄

BEAST
az elf pasik sem különbek 😄DDD

Baszkurátor

GAthersw
Human Varázshasználóból a csóka nagyon buzis 😊

GAthersw
LOL Giant's Caveben voltunk (Reo(Phantom) , Ric, ArTe, Kog) Great Swordot Találtunk, na és kihez került? Persze, hogy Reohoz, nyomjál szkrínshotot Phantom. Valaki adjon már ötletet, mennyiért üljünk ki vele, per pillanat ez a legjobb fegyó a gáméban...

Strahd_
nem vitatkozok .)

BEAST

BEAST
amiért az elf wizardokat sem 😄DDDDD

Baszkurátor
Ménem??

BEAST
pap bácsikat nem szeressem 😄DDD

En pap bacsi vagyok, Goffi a kari neve

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Strahd_
nem is igaz legaláb 5 szor...

Isit is párszor elkisérte :p

Strahd_
Hajnal szerintem nyugdijba vonul .) nekem nem fun 😄

Orc shaman társat keres icipici Igorka 😄 "felboritjuk oszt meghal,vagy letépem az arcát vagy megtaposom mint bisztet a siegegolem" jeligére

BEAST
szoktál partyzni? 😄DDDD

ez az jelenti strahd nyelven hogy már legalább 2x partyztatok? D😄DDDD