Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
"ok mindenki aki nem jött el az bekaphatja ... fõleg azok akik felvetették az 5letet és még tervezgetni is nekiálltak ... és CSAK õk nem jöttek el ... gratulálok ... fõleg a nagy és összetarto GoH klánnak ... PFF ..."

kérlek, a GoH összetartott újfent, mentünk partizni angel waterfallshoz. ebben semmi hiba.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
nem... csak utálom ha balfasznak neveznek..vagy te nem?..😛

Strahd_
Unalmas ncisn kedvem farmolni a fegyverért játszani és funnolni akarok akikel partyzni akaork még kicsik .)

másik kiváncsi vagyok meele karikra is. Orc monk meg tetszik hangulatos kari .) csak lassan fejlödök (nem ugy mint nukerrel .) 3 nap 20as)

menstrualsz szerintem 😮

Gugger
yo, miért csinálod az ork ot, DE Spellhowler nem ok ?

Strahd_
Hol lehet gyorsan fejlödni orc harcossal? 😞

1 nap 1 szint 15 lvl nél kiábránditó 😞

nub

Cromac Mac Art
megint nem tagadtad meg magad..😊
bár tõled már tudhatja az ember mire számítson...(már sokszor bizonyítottad intellektuális képességeidet..😛PPP
ujfent csak Gratulalni tudok hozzá..

Strahd_
én csak Biszt és z3d acját tudom (lehet ayla is bár soha nem probáltam)

Strahd_
Kryn én nmem tudom a te accod .) ha tunám már átszereltem volna a karisd lehet ezt fogom tenni .) biszt tudja az accod .) ha megkérem szépen lehet hogy segítene....

Strahd_
szerintem sincs értelme...

tegnap egy igen cool gyerek azzal szorakozot hoyg csok kis karit akik zombikat ölnek kezdett el lemészárolni szegény igit is kétszer megölte 😞 1 szitnet se tudtam lépni egy fullos cucban lévo 15 ös karival 😄
szégyen nukerrel sokkal könnyebb.

balfaszok, ilyen szaron vitazni 😊

GAthersw
Nekem lehet, hogy pár napig nem lesz most netem szóval reggelt és bye 😞((

01110000 01110010 00110000

Cromac Mac Art
ja.. és reggelt...

Cromac Mac Art
szánalmas vagy...😞
1. ant raidet nem én találtam ki.. Cuki volt asszem az értelmi szerzõ..de teljesen mindegy
2. amit látod a hozzászólásaim sûrûségébõl tegnap délután nem sokat nézegettem a fórumot, ergo nem hallottam a 9-órai gyülekezõrõl, vagy arról hogy egyáltalán lesz-e valami
3. mikor kerdezted merre járunk én nem mondtam olyat hogy "mindjárt megyünk csak van egy kis dolgunk"...és mivel éppen a megelõzõ órát arra fordítottuk hogy mindannyian elbattyogjunk Forest of mirror alá, ezért qurvara nem volt kedvünk visszasétálni onnan 5 perc farmolást követõen, csak azért, hogy másfél partyval megölessük magunk a hangyavárban...
4. amúgy meg nem is értem miért is mentegetõzök itt neked...
5. véleményem szerint ha mentünk volna mi is (4-en), 12-en még akkor is nevetségesen kevesen lettünk volna az ant raidhez...
6. mikor mi szerveztünk raid-eket soha sem tettük kötelezõvé a megjelenést, és soha nem fikáztuk utána a fórumon azokat akik nem jöttek el..szóval ez a dolog valahol téged is minõsít...
7. lol..ha most e miatt hagyod abba a játékot akkor nagyon sajnállak..😊
8. egy jótanács: ha ennyire meg akarsz szabadulni a "a sok köcsög F@sz magyartól" (akik gondolom mi vagyunk) akkor lépjél csak be a KOS-ba ahogy tervezted, aztán majd meglátod milyen jó lesz.😛

errõl ennyit...részemrõl téma lezárva, se kedvem se energiám oldalakon keresztül meddõ vitába bonyolódni veled..ezekután gondolom egy ideig még olvasgathatjuk a kedvesnek nem nevezhetõ hozzászólásaid, de engem már nem izgat a téma...

Taptarap
reggelt

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

reggelt...!

BEAST
reggelt...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

reggelt...

BEAST
ja lemarada mokáról .... persze ... tegnap miután nem jöttek a többiek ... már nem lett volna értelme menni ... mentem 1edül ... jol megis haltam ... 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hedrox
Hát komolyan mondom szép... Én is most akartam visszamenni, erre... Na mindegy... Csakazértis! Majd megoldom okosba valakivel... Human varázslócsajt fellövöm, és jól megégetem mindenkinek a seggét... Beast, szerintem nem érdemes abbahagyni a gémet, annyi, hogy nem kell másra várni. Ha jön jön, ha nem, hát nem. Késõbb úgyis megbánja, hogy lemaradt egy jó mókáról! Márpedig ha Kryn is jön, akkor lesz ám dögivel!

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

ahogy a .hack//SIGN-ba mondták(na jó nem szószerint). ez a játék arról szól, hogy jól érezd magad. úgy alakjtod a dolgokat, ahogy tudod, és ahogy neked tetszik. ha csak azért mész be hogy chatelj, akkor is megérte, ha ól érezted magad. ha az tetszik hogy le pk-zol mindenkit, akkor tedd azt. az eglsz csak arról szól hogy jól érezd magad. ez csak 1 játék

naiva voltál ha azt hitted hogy csak magyarok csinálnak valami "nagyot"
ahoz mi kevesen vagyunk...
kevés player van bármihez is magyar országon :/
a szerveren több 1000 ha nem 10000 játékos van és szerintem ez a játék nem csak mob ölésröl meg arrol szol hogy milyen zászlo alatt küzdesz!
ezt a játékot azért kezdted el mert kikapcsolodásra vágytál ezt meg is kapod ha olyan emberekkkel veszed magad körül akikel kedvelsz eggyüt vadászni kastélyt foglalni stb...
az hogy én pl találtam kinai, német ,orosz havert azt csak annak köszönhetem hogy nyitott voltam...
szerintem neked is nyitni kéne egy külföldi klán felé...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
itt már nincs értelme jáccani ... a magyarok magasról szarnak 1másra ... mondtam még 1 honapot jáccok ... utána valszeg már csak a WoWban találkozok néhányotokkal ...

Ejnye, én meg hosszú kényszerpihenõ után újra fogok játszani te meg lelépsz? Na szép...

BEAST
miért lenne ez kitolás magammal ? ... nem fogok többet idegeskedni ... minden nap felbaszák az agyma vmivel ... ugyis jáccok még ... ha már befizettem 1 honapra azt lejáccom ..de utána vége ...

phalanx
beast azért nem kell abbahagyni a játékot, csak magaddal tolsz ki... én is csalódtam, dehát ez van.... be kell lépni valami normális külföldi klánba azt csá

GAthersw
Idzsön, akkor holnap egy 20 percre megvesztegetem a neteseket, hogy adjanak netet, mert elakarom kenni a száját 😊))

Elvileg mindjar lesz netje a lamanak😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
játék törölve ... hajrá magyarok .... eggyütt mindenre képesek vagytok ... pff

BEAST
biszt: akkor jöttök , itt várunk ....
xy: minjá megyünk csak van 1 kis dolgunk
.
.
.
biszt: na?
xy: háát sry mi inkább elmegyünk farmolni

PFF

pff 😛

bakker meglincseljük zoleet ? >😉
aztán az otpt ! :Ð

BEAST
leszarom ki mit csinál ... mikor hol farmol ... de ne jácatok más idejével ...

Ezaz Beast, basszal le mindenkit😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
De igen, levertem a két fószert és el is vonultak onnan ahol GUgg volt, õt kérdezd meg...

BEAST
mind1 ... biszttel nem találkoztok többet az L2ben ...

BEAST
igaz még aztsem tetted meg ...

GAthersw
Bocsesz, én nemvoltam, épp annyira tudtam bemenni, hogy kiírtsam azokat akik guggot piszkálták.

BEAST
cromac irta hogy menni kéne vmi réjdre ... mindenki belelkesült juj menjünk ... már tervezgették is hogyan kéne megölni a királynõt ... erre senki sem jön el ... 1 full party volt és kész ... a legtöbbjük azt se tudta hogy lenne mert nem forumoznak mégis rögtön jöttek volna ... errõl ennyit ....

jo8

és mi volt?

BEAST
ok mindenki aki nem jött el az bekaphatja ... fõleg azok akik felvetették az 5letet és még tervezgetni is nekiálltak ... és CSAK õk nem jöttek el ... gratulálok ... fõleg a nagy és összetarto GoH klánnak ... PFF ...

elmmondanád hogyan lehet arra cstlakozni amire ti is jártok fel? (én eddig csak a forsaken knight serverét ismerem)

HUNrricane
Jaja.. Sokan szoktunk lenni.. Antharas raid is volt kisebb sikerekkel...

Majd felébredsz!

HUNrricane

Majd felébredsz!

1 kicsit van😊)

SDana
Amikor megkötöttem a csellót, még nem is volt adsl, vagy csak drága... Akkor még isdn volt a divat.
Ahhoz képest meg ez jó volt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Ja és neked mennyi idõ alatt kötötték megrendelés után?
Én még aznap akarom. 😄

Pont tedd ezt, te is tudod az enyémet.

Köszi a segítséget mindenkinek.
Dana, akkor nálad sem lehet adslt kötni, csak csellót? Ez vmi törvénytelen kartellmegállapodás a matáv meg a júpíszí között? Lehet holnap be is nézek a versenyhivatalhoz. 😄