Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérlek, a GoH összetartott újfent, mentünk partizni angel waterfallshoz. ebben semmi hiba.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
másik kiváncsi vagyok meele karikra is. Orc monk meg tetszik hangulatos kari .) csak lassan fejlödök (nem ugy mint nukerrel .) 3 nap 20as)
bár tõled már tudhatja az ember mire számítson...(már sokszor bizonyítottad intellektuális képességeidet..😛PPP
ujfent csak Gratulalni tudok hozzá..
tegnap egy igen cool gyerek azzal szorakozot hoyg csok kis karit akik zombikat ölnek kezdett el lemészárolni szegény igit is kétszer megölte 😞 1 szitnet se tudtam lépni egy fullos cucban lévo 15 ös karival 😄
szégyen nukerrel sokkal könnyebb.
01110000 01110010 00110000
1. ant raidet nem én találtam ki.. Cuki volt asszem az értelmi szerzõ..de teljesen mindegy
2. amit látod a hozzászólásaim sûrûségébõl tegnap délután nem sokat nézegettem a fórumot, ergo nem hallottam a 9-órai gyülekezõrõl, vagy arról hogy egyáltalán lesz-e valami
3. mikor kerdezted merre járunk én nem mondtam olyat hogy "mindjárt megyünk csak van egy kis dolgunk"...és mivel éppen a megelõzõ órát arra fordítottuk hogy mindannyian elbattyogjunk Forest of mirror alá, ezért qurvara nem volt kedvünk visszasétálni onnan 5 perc farmolást követõen, csak azért, hogy másfél partyval megölessük magunk a hangyavárban...
4. amúgy meg nem is értem miért is mentegetõzök itt neked...
5. véleményem szerint ha mentünk volna mi is (4-en), 12-en még akkor is nevetségesen kevesen lettünk volna az ant raidhez...
6. mikor mi szerveztünk raid-eket soha sem tettük kötelezõvé a megjelenést, és soha nem fikáztuk utána a fórumon azokat akik nem jöttek el..szóval ez a dolog valahol téged is minõsít...
7. lol..ha most e miatt hagyod abba a játékot akkor nagyon sajnállak..😊
8. egy jótanács: ha ennyire meg akarsz szabadulni a "a sok köcsög F@sz magyartól" (akik gondolom mi vagyunk) akkor lépjél csak be a KOS-ba ahogy tervezted, aztán majd meglátod milyen jó lesz.😛
errõl ennyit...részemrõl téma lezárva, se kedvem se energiám oldalakon keresztül meddõ vitába bonyolódni veled..ezekután gondolom egy ideig még olvasgathatjuk a kedvesnek nem nevezhetõ hozzászólásaid, de engem már nem izgat a téma...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
ahoz mi kevesen vagyunk...
kevés player van bármihez is magyar országon :/
a szerveren több 1000 ha nem 10000 játékos van és szerintem ez a játék nem csak mob ölésröl meg arrol szol hogy milyen zászlo alatt küzdesz!
ezt a játékot azért kezdted el mert kikapcsolodásra vágytál ezt meg is kapod ha olyan emberekkkel veszed magad körül akikel kedvelsz eggyüt vadászni kastélyt foglalni stb...
az hogy én pl találtam kinai, német ,orosz havert azt csak annak köszönhetem hogy nyitott voltam...
szerintem neked is nyitni kéne egy külföldi klán felé...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
xy: minjá megyünk csak van 1 kis dolgunk
.
.
.
biszt: na?
xy: háát sry mi inkább elmegyünk farmolni
PFF
bakker meglincseljük zoleet ? >😉
aztán az otpt ! :Ð
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
jo8
Ahhoz képest meg ez jó volt 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Én még aznap akarom. 😄
Dana, akkor nálad sem lehet adslt kötni, csak csellót? Ez vmi törvénytelen kartellmegállapodás a matáv meg a júpíszí között? Lehet holnap be is nézek a versenyhivatalhoz. 😄