Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

re
húúú banyek, de jól nézek ki!

Baszkurátor
Ezt honnan lehet(ne) letöttenyi????

BEAST
én slsre tippelek ... bár téleg nemtom 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
Arob kezében az milyen kard?

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
dejó...Tharghannál is és blackcrusadernél is damascus...szegény csórók....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
orkokkal nem foglalkozom 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
igen, az orcon is az van

BEAST
az a blue wolf armor?

BEAST
wow odinstyle nagyon jol néz ki ...

BEAST
reggelt 😊

gPROject
akkor pár kép tõlem is, amit a c2-s patch felrakása után lõttem...)

Cuki..

zubei's-ben

avandon-ban

Other players...

elnézést a modemesektõl

Lynx_TWL
reggelt

๏̯͡๏﴿

Baszkurátor
Ohhhh,anyám.De szépek .....

BEAST
kijazanyálasszöszi a 2 dögös DE között? 😄DD

HUNrricane

Majd felébredsz!

Nethyrrea
fene..pedig már aszittem elvittek az ufók. de mégse 😞(

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ja, az csak egy restart volt, mivel a fél világot átszaladtam, mire odaértem 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
akkor idõkiesésem lehetett 😄

elõször annyit láttam hogy belogoltál, aztán a következõ pillanatban már ott jöttél az úton 😊

HUNrricane
reggelt 😊

isi szolj ha 22lvl korul vagy, mehetnenk partyzni.. van egy ultra brutal torpem.

Majd felébredsz!

Na tegnap jatszottam kisse, de ez a cleric sem egy hu de goyrsan haladok szolban kari.😊 20% jott ossze a szintnek, szoval jovore sem leszek 40.😊)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

SDana
Nem, elõbb arénázni akartam... Szóval a végén wasteból szaladtam az erdõbe 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
kicsit más téma...

peticio

Nethyrrea
dana amint belépett jött hozzánk partizni waterfallshoz

Strahd_
Én meg egy édes mano(nem nem manooo hanem az én manommal .) ) társaságában édes kettesben ülünk majd a kalamegdanon és nézzük a napnyugtát .)

SDana
Én tudtam róla. Mikor végül nemlett semmi, mentem is oda.
Eredetileg csak kicsit arénázni akartam menni és utána amúgy is mentem volna klánnal.

BEAST
nem baj 😊 majd megyek megint 1edül ...

Cromac Mac Art
pénteken céges sz@rságon leszek szal nem leszek onlájn szombat délutánig.. elõre szólok nehogy baj legyen.😊

Strahd_
pl én tuti nem leszek de drukkolok nektek .)

BEAST
nekem nagyon sok külföldi "haverom" van ... hivhatnám õket ... de én csak magyar cuccot szerettem volna ... de ok ... péntekre hivok párat ... ha akkor is kevesen leszünk hivok még több külföldit 😊

Cromac Mac Art
jah körbejártam várakat..

szombat hajnalban 5 órakor Oren, Dion, Gludio lesz ostrom alatt
vasárnap éjjel 1-kor Giran ostrom

Cromac Mac Art
akkor jöhetnének õk is, csak legyünk elegen

Cromac Mac Art
sokan közülünk inaktívak is..de arra emlékszem,hogy az Acro,Ric elsõ orfen raid-jén majdnem 3 party-t tudtunk felállítani..mondjuk ilyen azóta nem történt.😞

Strahd_
elvben pénzem van .)

Gugger
ha van pénzed igen, de ez is csak akkor éri meg ha ss el mész!

BEAST
aha

Gugger
Tempest 1 Active 62 500
(Medium) 15s 43,000 Creates a fierce thunderstorm. Power 31.

ez teruletsebzés?

BEAST
az athákat nem szeretem ... idiota banda ... a KOA meg sztem nem "alacsonyodik" le ilyen szintre ... Matrix klánja viszont nagyon jo ... és közülük nagyon sokat ismerek énis ...

BEAST
emlékezz csak az orfen réjdekre ... acro meg ric napokkal elötte bejelentette és kb ugyanannyian gyültünk akkor is össze mint most

Strahd_
érdemes a gyors fejlödésért használni alacrity potit hazsnálni?

Cromac Mac Art
aza baj hogy tenyleg keves a magyar, vagyunk vagy 25-30-an..ez elég is lenne 1 raid-hez,de nem tud mindenki egyszerre online lenni..igy jó ha fele megjelenik raid-eken..a megoldás az lehetne sztem ha Skill hozna a klánjából egy party-t erõsítésnek, vagy Ric szólna a KOA-nak, hogy üssenek egyet a magyarokkal közösen...csak ezt 1-2 nappal elõbb meg kellene szervezni..sztem

Strahd_
gug szerintem nem éri meg...

majd 48 tol van uj terület sebzo majd az

a flame tul kicsdit sebez a hurricanhoz képest (ég és föld 😊 ) etzért nem éri meg amit csinálj...

sima mérgezés/terület mérgezés és utána tüz ugy müködik .)
de nem mdieng éri meg én magama részéröl sima mérgezés és hurricánnal a maradékot lekapom manában kb ugyanott vagy .)

BEAST
ehehe ... akkor errõl csak isi meg dana nem tudtak? 😄DD

Gugger
lvl40 fölött használható farmoláshoz a területméreg + flame strike combo?

Strahd_
😊 isit nem szerelem le(ezt a hibát 2 szer nem követem el .) )

csak jo a változatosság .) és ha a vörös nem jöt volna playerben/moban .) meg 1 szint is meglenne .) igaz ez karcsu .)

nicns két accontom hogy egy hilert magam után kössek aki gyogyitgat és folymatosan farmolhatok rendes palyer mellé meg kell a magas szint hoyg eredményes legyen .)

Strahd_
😊 isit nem szerelem le(ezt a hibát 2 szer nem követem el .) )

csak jo a változatosság .) és ha a vörös nem jöt volna playerben/moban .) meg 1 szint is meglenne .) igaz ez karcsu .)

nicns két accontom hogy egy hilert magam után kössek aki gyogyitgat és folymatosan farmolhatok rendes palyer mellé meg kell a magas szint hoyg eredményes legyen .)

BEAST
ok nem tudtál rola ... a party fele nem tudott róla de a világ másik felérõl képes volt odamenni mert 1ütt mentünk volna vhova ... az is vicces hogy meghaltunk volna 😄 2-3x mentünk rá orfenre ... oda miért mentünk? 😄 sok eséjünk volt ... veled spec semmi bajom 😄 de azért kösz a szánalmast 😄DDD énsem akarok vitázni 😄 de sztem ez a magarokat minõsiti ... 1 normális klánt 1 normális réjdet se tudtunk eddig összehozni ... ez jelent vmit ... eddig csak azért "tápoltam" hogy utolérjem a többséget és menjünk 1ütt vmi nagyot ölni ... de ez nem nagyon müxik ... ezért töltöm az idõm nagy részét az arénában ... feleslegesen enm unom halálra magam a táppal 😄DD

Gugger
ork monk lvl36 nál kezd alakulni, addig uncsi! de ahogy erzed nem akarlak lebeszélni. tudom milyen jó az ha napi 2 lvl up van heti 1 helyett 😄

Strahd_
Goffi val szerintem jol elpartyznánk ö is kicsi .-) majd ráakasztkodok de egyenlöre a 7 szint küldönbség agaszto .)

azt hitem full cucban 2 nap és 4 szinet megcsinálok no de ezt .)alig fejlödtem vaklamit mégha a 4 halát nem is számitjuk amit piros mobok befegyelemezése miatt kaptam 😄

hat igen ezert szar az internet, hiaba, nem tudom egy szoba belekonvertalni a hangsulyt is amivel mondanam😊
szeritnem a balfasz azert annyira nem csunya szo, nem is olyan mintha siman faszt irtam volna. Arra mar en is megsertodtem volna^^

Gugger
monk al meg azt fogod megunni, hogy 1-2 mob utan 10 perc uldogeles, mert emfogy a mana és a hp! szal ha nincs veled egy hiler akkor nagyon uncsi lesz! nekem is van egy 29-es full D cuccban, de nagyon lassan lahet vele haladni pedig en csak ss el utogetek vele. ezzel szemben a 23-as DE wizemmel lvl33-34 es golemeket farmolok WL-en!