Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
neeem... hülyeségeket beszélek...
az ostromok

vasarnap hajnali 5-kor
és hétfõ éjjel 1-kor

Nem tudna valaki nekem megmondani hogy honnan lehet letolteni a C2 texture-eket?

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Ez Elven*Knight dual és az Elven néz így ki majd C2-ben.
(c1-ben az Elven és a Knight full ugyan úgy néz ki)

Ja naluk is van beloluk eleg. Crumaba szoktak jo kis pk partik lenni :p

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Nethyrrea
nézem a bal alsó sarokban, kína ruley....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ezt eladom aztan vegre gyarthatom a Dual katana-t ^^

Meg mindig nincsen senki sem a Devianne-n?

5x kellet megcsinalni mire meglett es ekhataroztam hogy ez az utolso alkalom hogy csinalom, azert csak bejott 😊

Strahd_
grats

BEAST
ooo te szegény 😄 nemis tudod mit hagysz ki ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sikerult a Wishing Potion Quest, B-s nyaklanc

Nethyrrea
gondolom a bastard

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
ha valakit törlök friendliströl a másiknál én is törlödök?

Strahd_
azok akik használják azok mondják meg melyik az .)

Cromac Mac Art
ja van 1-2 hiányossága ennek is

Lynx_TWL
az lesz az, de nem tudom, én nem használtam még c2 skineket 😊

...ahogy elkezdtem olvasni orphuson, hogy ez a skin nem megy ebben keylogger van, ez mg nem jó....hát elment tõle a kedvem

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
melyik kard néz ki így c2ben az elvened mellett?

๏̯͡๏﴿

Jaja 😊
Csendpenge plz adj jelet magadról és gyere a cuccaidért mert mindig tele van az inventorym 😊

Vagy vmelyik Inqes plz segítsen rajtam és penge cuccait vegye át tõlem!

thx

Ez melyik boo?
Vagy Hazard vagy Dark Elven Long bow.

én a másodikra tippelek...

Jajjj...
De szíp leszek

1szerûen...

GYÖNYÖRÛ VAGYOK!

jo az a non grade sps Cuki inventoryjaba 😊

BEAST
mi ez ? 😄DD ki a nagyobb csiter verseny? 😄DDDD tény a tempest nagyobb 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Szerintem a Tempestesek nagyreszenek mar B-grades fegyoja van... Tempestehez kepest az ic egy nagyon szegeny klan.

Majd felébredsz!

BEAST
sok lúd disznót gyõz? 😄DD L2sen ... sok csóró kari tápcsiter CBAt ver 😄DDD

BEAST
hehe ... mostanában 1 rerollos restart sem volt ... csak NCs restart de az rajtuk nem segit 😄DD

Cromac Mac Art
lehet de ez nem menti meg õket a hétvégén..😄DD

Strahd_
1 et se .) restart oszt kész .)

Nethyrrea
IC-seknél már legalább 3 damascus van...vajon hányat cs*sztek el mire összejött?

Strahd_
Sly nem akarsz gludio közelében unatkozni egy remek, joképü,frissenfurdott orc társaságában? .)

BEAST
jah ... sls nagyon teccik 😄

Nethyrrea
ez a damascus C2-ben

ezmeg az SLS

HUNrricane
Mennyiert aruljatok az avadon armort?

Majd felébredsz!

BEAST
neeem 😄 mert téged is kisajátitalak 😄DD jösz megint velem világkörüli utra 😄DD és majd minden városban megállunk 😛

en mindig unatkozok😊es mindig ugyanott vagyok😊
Strahd_
Kétkezed kard .) meröben uj felálásu DA lenne kétkezes kardal .)

GAthersw
Claymore recpet elég gázos, asszem elég kicsi eséllyel lehet spoilolni, egybe még nem láttam, bladek vannak.

01110000 01110010 00110000

BEAST
amig cain nem irta hogy kéne neki aztse tudtam hogy van ilyen a gámában 😄DDDD

Strahd_
látott vagy van valakinek a tulajdonában Claymore

egész kard/penge/recept?

Strahd_
Egy Tyrntal felszerelve .) gondolkozoba esnék azért most .)

cuki skull anyit nem ér de egy treadet adok érte .) max anyit ér a cuki skull 😄

BEAST
a feje már az enyém ... ugye ugy gondoltad .. WTT account with 45+ SH for cuki skull 😄DDDDD

Strahd_
Syl nem unatkozol néha? .) nem érzed ugy hogy egy orc szolgát segítenél fejlödni a nagyvilágban? .)

Strahd_
nemár a feje nekem kell tudod WTT heathen book recipe forCuki Skull

BEAST
😊)))

HUNrricane
SLS es Composite pancelt visel

Majd felébredsz!

neked kell?😛P kapjuk szet,tied a feje😄
BEAST
szijjjate "mindenholmegállokésjolbevásárolok"papnõ 😄DD

"gyere ma cuki partyzni😛PP!!!😄DD" nem viszed te sehova 😄DD

dejol nezel ki😄
Azer kicsit vigyazzatok. Kikerulnek a kepek, vmi ncsoftos meglatja, es ban.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Strahd_
Lynx ez az a pecs amit ric belinket az a rar? mert hazamegyek én is felrakom gyönyörü képek .)

Strahd_
Mindjárt sirok milyen staffok vannak egyesek kezében (goul/demeon) brühühü

Ric ha igy haladok 1 hét 😄 remélem lesz valami megoldás a gyorsuléásra vagy egy unatkozo pap aki segit fejlodnom 😄

Strahd_
szerintem nem az egy másiknál van 2 szerintem azok a samurai longswordok