Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hpzolee
Tudom hogy ezt privibe kelett volna irnom.De vlm t kellett válaszolnom 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
nah majd bebizonyitom 😄SSDSDSD 1nap 1,5szint jaja wcg n vagyok adok akkor most 1 kis helyzet jelentést 😊 :<>q3<> osszesen 19 en indultunk 1v1 be 4 csoport van 1-1 kiemelttel minden csoportbol 3 ember jut tovabb.A 2on2 nevezettek du tán kb 4 fele kezdik a kör mérközéseket.Sajna lineage még( ) nincs wcg-n.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Mikortól játszol?

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja meg amit még megálmodtál 😛
lehetetlen enyit fejlödni!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csa. A rohadt tetvek! Van ra esely hogy 6.-aig jo lesz?
"(pár nap és lvl+55)"
Amugy neked veletlen nem epp wcg-n kene 2on2znod?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

most nézem csak támadók vannak? vagy mi?
akor nem is zavar ic...

hmm ic böl van vagy 6... ha mind megjelenik akkor szerintem gáz lessz...

😄 lol! már más a klán neve 😛
nem tom megyek e mert felbaszták agyamat...
meg discoba készülök...

hpzolee
Csáo stuffolo 😊 ugynezki hogy 6-átol tolom a kártyámmal meg mindig MISS-elnek lol mar 2 honapot fizettem nekik és még csak pénzt se tok rárakni

BEAST
😊))) hajrá skill 😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Gludio Castle
Clans vs. NPC-held castle at 8 p.m. PDT
Attacking clans: Tempest, HawksofJustice, DefenderValor, Regulators, DefenderStrength, InnerCircle4, InnerCircle2, HawksOfFate, Legion of Doom, Athanatos, RestInPieces, TheShadowGypsies, Kn1ghts0fShad0w, WeAreRuthless, GODisAFK, Farpoint, Archidian, Mecha

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az a lényeg hogy valaki spoilozzon egy claymore receptet és akkor nekem nagyon jó lesz (persze ha nem rajtam akarnak majd meggazdagodni a crafterek 😛)

Tudtommal mar spoil3-al is lehet top d-s cuccokat spoilolni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
Még top d-set se nagyon!

Baszkurátor
Köszönöm szépen!

GAthersw
www.gbsclan.fw.hu

01110000 01110010 00110000

BEAST

Baszkurátor
Skacok,ez ta ventrit honnan lehet letöttenyi??

BEAST
akkor jol vizsgáztam? 😛P

Mar 36 vagy?😊 Spoil4-el mar lehet legjobb c-s cuccokat(recepteket, main komponenseket) spoilolni nem?

megakartam tudni tudsz-e szamolni😛PP
ja megtanitottak spoilolni 😊
szal királyul megy a spoilolás lvl4 es spoilal 😛

igy van...

Sztem 1 lvl 55+os scavangerrel joval 200k/ora felett lehet keresni(b-s, legjobb c-s receptek, main komponensek).

Biztos dolgoznak.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Baszkurátor
Na.Mivan???Holvannak a népek???

SDana
Egy kis tipp annak, aki pénzt akar keresni...:
"Level a scavenger to 55+.
Delevl to 20. Purchase manticore and winged spear.
Group with 50+ elder, go to SoDA.
Stay in the boss room.
Train up ALL the mobs, run to elder in the center. Elder heals scavenger, takes aggro.
Scavenger uses whirlwind, and wild sweep, and one or two shots 20-40 mobs.

He was averaging 80k/hour, WITHOUT drops. The hour I was partied, he earned two magic tunics/hoses. What's that then, 160k/hour?"

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
kis hazudóós 😄 csak 7 új képet raktál fel 😛PPPP

BEAST

Baszkurátor
Hát kÓÓmám!
Olyan vak vagyok mint az a bizonyos Bottyán (vagy Botján???)!!!
Eddig felsem tûnt ott az a bizbasz .....

BEAST
a szövegdoboz jobb felsõ sarkában van hogy dátum | privát | galéria | válasz ... katt a galériára

Baszkurátor
És hol található az Õ galérijájája????

BEAST
az õ galériájában

BEAST
háát remélem ma vagy holnap ... de nemtom

Baszkurátor
Melyikben ????? 😛

8 UJ KÉP A GALÉRIÁBA!!!😊
Mikor jön Kryn tudsz valamit? Nálam vannak a cumói.

ElBart, en a virtual dubot ajanlanam

BEAST
én még krynnek lógok ... ha ma vagy holnap megjön és odatudom neki adni ami marad azt neked tom adni ...

nem csak te basztad el...
na nekem 4 half plate temper kell a half platémhoz...
utánna lessz egy elado brig felsöm (+3)

de mivel most lejebb rakták adot giranban szerintem még ma vened kéne...

HUNrricane
Én is megproballak tamogatni.. privizz ram.

Majd felébredsz!

Pali meg kell vennem néhány dolgot Kryn papának, ami marad kpm azt odaadom kölcsönbe szívesen. Nem sok kb 300k lesz de jobb mint a semmi 😞
Ha más nem lesz lecserélem a brig pajzsomat kite shieldre és akkor a különbözetet szintén oda tudom adni.

BEAST
😊)))))))

Egy pár kép....

Szyl kicsit bogaras botocskája 😊

2 kurvaszép kép (sztem) 😊

Na, ennek meg semmi értelme, de nekem tetszik 😊))

HUNrricane

Majd felébredsz!

Baszkurátor
Nem Te vagy az, te te teeee..................

Ma hajnalban csinaltam egy nagy hulyeseget: megoltem egy kis rohadekot, sajna mar akkor feher volt. Jottek a haverjai es levertek rolam a brig armort es a helmetet 😞

Ha vki tudna olcson adni/szerezni brig armort es helmetet, nagyon megkoszonnem. Esetleg adomanyokat is szivesen latok 😊

Mar megint elerhetetlen messzesegbe kerult a comp armor 😞(

Pls help me!
PaliHUN
aki elbaszta
BEAST
amugy az a diszkrimináció hogy koreában van ... amerikában van ... euban meg csak "tervezgetnek" ... és WoW is ilyen lesz ... lesz amerikában ... itt meg utána jopár honappal ...

BEAST
eh??? ... ezt nem értem? azért mert õk jopár hónappal elöbb kapnak meg mindent 😄 már rasszista vagyok??? 😄

Baszkurátor
pfujjjjjjjjjjjjjj,rasszisták.....ez diszkrimináció