Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bár az ncsoft igyexik lásd:
induláskor c1 - á inkább mégse
induláskor karitranszfer - á inkább mégse
eu szerver szerintem már online kéne hogy legyen - áá inkább mégse
😊
L2 -- Inactive
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Talán már ebbe is belefér akkor a c2.
Nagyon kiváncsi vagyok reáJJa...
kijelentette hogy mivel ma úgyis péntek van, meg uccsó nap hogy ilyen kevesen vagyunk cégnél (mindenki nyaral 2-nk kivételével) ezért milenne ha meló helyett ma lanpartiznánk... 😄
kis doom 3 (5.1-es házimozi hangfalszetten...huhhujjjjj!), meg painkiller, meg hasonlók 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
H-Helmet, egyébként korrekt 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
U - Upper (Chest)
L - Lower (Legs)
G - Gloves
B - Boots
H - Head
S - Shield
Is this right?
adtol függ hány napom megy rá
valszeg ez lessz : oda adom cukinak és ÉN szabok valami craft árat amit cukival szétosztunk...
mert sokan szeretnének olyat és hát sok idöm rá fog menni...
ez igy szép csak még cukinak nem szoltam bár még a recept seholsincs :/
persze ha a logolást bekapcsoltad elõtte már 😊
vagy miért tetted ide be?
A keylogger összeszedi, hogy miket nyomkoCC és ezt elküldi valahova.
Tehát lenyulják az accot a passt és ha mondjuk használsz bankkártyát akkor annak az adatait is,szal mindent.
nem lesz netem valszleg pár napig
Ti.E GAthersw üzenete:
tudnál adni Artenak/Tetveskének akkor 5 cokest?
FatBoy üzenete:
ja
Ti.E GAthersw üzenete:
thx
FatBoy üzenete:
csak szoljanak
Ti.E GAthersw üzenete:
szerintem õ nem tud róla
Ti.E GAthersw üzenete:
mert tegnap elfelejtettem
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
tudtok mondani valami progit ami felderíti az ilyen keyloggeres izéket?
Látod Beast csak egyedivé teszem magam - márha sikerül szerezni egy nyomorult receptet 😊