Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen is terveztétek nemtom miért nem akkor mentetek/mentünk át.
Így sztem nem sokan mennek át. Nem sok mindenkinek van kedve újrakezdeni, fõleg úgy, hogy még a pénzt is rizikós átvinni 😞(
Ha valakinek vÓÓna éppen nemhasznált cucca egy szegény wizárdnak,akkor az ne kíméljen.Kéremszépen ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
mint tudjatok Jolsn (és még 7-8 magyar) a Gustinon nyomul es egy swéd Guild tagja.. van 2 lvl5-ös klánjuk szal a második legnagyobb Guild a szerveren..Jolsn mondta hogy két új klán létrehozását tervezik, és hogy mehetnénk minnél többen mert akkor az 1-ik klán full magyar lehetne( Jolsn lenne a leader)...lvl 3-hoz minden megvan..mellesleg ma reggel voltak Dion ostromán, õk foglaltak..azt nemtudom milyen sikerrel.
Pl. át akarsz vinni 2 millát.
1, keresned kell egy gyereket aki a Gustinról akar áttradelni manit
2, Õ odaadja a pénzt gustinon neked, utána te odaadod neki sieghardton
szóval simán lenyúlhatják a pénzed...
most voltam Gustinon, hát az árak a sieghardtéhoz képest nagyon lent vannak az biztos.
De az is biztos, hogy kb. 10x többen vannak siegharton mint gustinon.

Most télleg átakartok menni??
Megyek az ocskapiacra, veszek egy lovassági kardod és beledõlök .....
A pénzt átlehet vinni valahogy??Vagy mindent elölröl kell kezdeni???
This is intentional to stress test the servers and see how well they will operate under these conditions. However the Chinese rollout has decided already that they will open 18 more servers on September 8th throughout China to accomodate all new players signing up and recommend players choose the highest ping server to begin their adventure.
New players can purchase a 2 CD game package which includes Aden map, sticker sheet, handbook, and one free week of gaming for 10 RMB (1.2USD). Furthermore the game is definitely opening in Chronical I phase. Lastly this will definitely not eliminate the adena farmers currently on the NA servers as previously thought.
---
A kínaiak kapnak 18 szervert és náluk csak 1.2 dollár a játék...
És a farmerek nem mennek sehova NAból...
Dejó
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Mi lesz a GoHal? A betett cuccok mennek a levesbe?
... Vagy akár azt is kérdezhetném, hogy megszívtam (megint)?
Egyébként jobban belegondolva nem tudom, mennyire lenne érdemes átköltöznöm. Az biztos, hogy ha a GoH megszûnik, akkor még egyszer közösködõs klánba nem lépek be (eddig jellemzõen csak beadtam... most már nekem is kellene valami kis haszon).
És ráadásul még abban se vagyok biztos, hogy ha gustinon alakul egy klán, akkor az tartós lesz. Túl sokat hallottam a "jönasuliúgyisabbahagyom" valamint a "inkábbeladomazegészet" kifejezéseket... Ezekbõl kiindulva lehet, hogy tiszavirág életû lesz az egész.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
miröl van szó?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak megy mindenki és csinálja a THt? Valami csapatterv, vagy hasonló nincs? Pl ahogy eddig hallottam pap nem lesz egy szál se. Mindenki elég nagy már Siegen, hogy tudja, magas szinten milyen nehéz pap nélkül létezni...
Mindenesetre, ha megy a nagy népvándorlás (és valahogy pénzt is lehet vinni), akkor egy shilien knightra is számíthattok majd. Ha sokan mennek... És ha lesz kedvem újrakezdeni 😊
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
rakni a szervert, csak az abaj hogy zárt teremben
lenne és nem lenne hozzáférés azon kivül hogy menne
éjjel nappal. meg amig teszt fázisban a szerverkliens
nem is érdemes foglalkozni vele hiszen a full hibás
az egész.
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
100Mbites vonalra 😊
Khold- 52 SR
vagy hogy hogy lehet rá csatlakozni?
vagy lehet-e egyáltalán
01110000 01110010 00110000
szal már 1 hetet is kibir élelem és ital no meg nö nélkül...
viszont lineage ellen csökkent a resistanciája! <= hogy mondják magyarul? 😄