Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTB Enria 35k/db
WTB Cokes 5k/db
sry az offért

Csak lépj be a klánba valamelyik (legaktívabb) kariddal, aztán csináld, amit jól esik.
Lényeg a tömeg, meg hogy értesülj arról, ha van valami közös megmozdulás és ha tudsz, gyere el.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Ebben én is egyet értek.
Hozzád kerül tiéd, hozzám enyém.
Ha nincs hely, akkor egyedûl az döntsön, hogy ki mennyit tud játszani. Azt meg mindenki meg tudja mondani magáról és (ha elég inteligens hozzá), akkor azt is beláthatja, hogy egy klánban nagyobb szükség van bármilyen aktív játékosra, mint inaktívabbra.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Szóval...nemtom Ti, hogy vagytok vele, de nekem semmi kedvem olyanokkal egy klánba lenni, akik ventri egyfolytában csak szidnak meg kiröhögnek.
Sztem már elég sok mindent tettem a másokért és nem mintha kértem volna valaha vmit is cserébe.
Ha Gattacát viszem és nem jövök be rögtön Cukival, mert neki kristályosítani kell, craftolni kell stb. már rögtön anyáznak.
Ilyenekhez semmi kedvem...mert már belefáradtam.
Ezért is lesz majd Gattaca a fõ karim...

Ha sikerulne osszehozni az franko lenne. Masik szerverre semikepp nem mennek az 1000%.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Viszont ha létrejön és csatlakozom, elõre jelzem, hogy a nem beadogatósba akarok tartozni... Nagyjából az eddigi 40 szontem alatt semmi bevételem nem volt a talált alapanyagokból (meg gyártva se lett belõlük semmi hasznos számomra...). Mindenki elképzelheti, hogy most kb már Dark Screamerrel császkálnék Cursed helyett... Szóval megyek, ostromlok, ölök parancsra, de a cuccaimat magam osztom el magamnak.
És új (régi, mert ez eddig is így volt nálam) parti szabályt is bevezetem...:
Random parti. Ha hozzád kerül, a tied. Ha hozzám, az enyém. Ha mindent te vesze fel, anyázok és megyek inkább farmolni. Ha mindent én, akkor meg röhögök 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
!
Itt kellene csinálni egy télleg fasza klánt!!!!
Szerintem egy próbát megérne.Nem skacok?????
1. Nincs sem kedvem, sem idom, meg 1 karit feltolni 40-re.
2. Azok az emberek akikkel jatszani szoktunk mind maradnak.
3. Az arak igazan nem erdekelnek, mert itt is jol lehet boldogulni, lehet kicsit nehezebben de mas is megcsinalta, en is megtudom...
4. Ha jol tudom a Gustin kb. 3 honappal kesobb indult, mint a Sieghardt. Ha most megnezetek a Sieghardt 3 honappal ezelotti statusat, kb. olyan volt mint a Gustin most (arak, klanok, stb.) Ha jol emlexem kb. 3 honapja volt a KOS is Nurkazni 😄 Szoval csak annyit akartam kihozni az egeszbol, hogy szerintem a Gustin is ott fog tartani 3 honp mulva ahol most. Az arakat meg nem igazan ertem. Sieghadton is lehet 800-ert Brig sapit venni, 450-ert Assasint (sot 3 honapja lattam 400-ert 😄) stb.
részemrõl a következõ okai vannak a szerverváltásnak..
Nem tudunk egységes klánt létrehozni, mert hát ütköznek az erdekeink valahol..szal kevesen vagyunk..így nem lehet szövetségeseket találni mert nem vesznek bennünket komolyan..sõt valójában semmibe vesznek bennünket.(Ric és Acro meglehetõsen sok klán-leaderrel beszelt esetleges szövetségrõl és mikor a létszámunkat meg a szintünket kérdezték egyész egyszerûen kiröhögtek pedig akkor még InQ-be voltunk és volt vagy 28 klántag)...nem tudom ki miért játszik L2-vel de éngem meg néhányunkat aki menni akar, egyszerûen nem elégít ki a folyamatos mob-hent, én NEM azért maradtam itt béta után, mert kurvára megtetszett a farmolás..Nem, L2 számomra ostromokról, háborúkról szól...Persze itt sieghardt-on is elmehetek ostromra, de igazán nem tudsz beleszólni semmibe, mert nem vagy része egyetlen szövetségi rendszernek sem, és gyakorlatilag bármelyik harcoló fél minden szívfájdalom nélkül lecsaphatja azt a 2-3 magyart aki odatolja a képét 1 ostromra...
szal ha ezen a szerveren maradunk, akkor ugy tudnánk csak beleszólni a körülöttünk folyó dolgokba, ha egy klánba tudnánk tömörülni..teljesen mindegy melyikbe(GoH/InQ/stb), meglépjük a lvl4-et, aztán csatlakozunk valamilyen NAGY KLÁNHOZ AL-KLÁNKÉNT.(és akkor végre lehetne valami célunk,értelemt kapna ez az egész, nem csak annyi lenne a játékunk célja, hogy fejlesszem a felszerelésemet és elérjem az sls-t) ..szal ez az egyetlen lehetõség, hogy közel kerüljünk a tûzhöz...(igazábol ezzel a céllal akartam átmenni a 6-osra is, de tényleg belátom már, hogy se elég idõm se elég energiám nincs egy uj karaktert 40 fölé tolni)
nem tudom, persze az is lehetséges hogy csak mi páran gondolkodunk így, és mindenki más megelégedik a napi x órás farmolással... (remélem Ti nem így gonoljátok)
szal azt mondom csináljunk 1 nagy klánt, ahol aki akar közösen is gyûjthet alapanyagot(szal GoH is tovább élne benne) aki nem akar közösködni az meg ugy csinálja mint eddig..próbáljunk meg már összefogni egy kicsit...
vannak köztetek olyanok akit érdekel ez a dolog?
tessék, itt a lehetõség, beszéljünk meg mindent...
Nálunk Raid olyan 6-6,5 milla, Shamshir meg 7+ milla.
Ja, és a +3-as dual Katana 12 vagy 13 milla volt (asszem 13), nálunk a +0-ás 13-14 milla.
Nagyon drága embereket néztél 😊
Én nemakarok lebeszélni senkit.
Ha rám halgattok akkor mindenki azt csinál amit akar.
Ezek az árak meg nem kamu árak.Most voltam a piacon,vettem egy dev.harisnyát 12k-ért.Ha nemhiszed gyere oda és nézd meg a saját szemeddel.
Azt nemmondom, hogy éppen egy olyan plájert néztem aki az életben nemfog eladni semmit mert drágán árul de Te meg ne gondold, hogy hazudok.Én ezt láttam és kész.
Ne irjatok mar be marhasagokat, a bonet 160er, a skint 260er, coal 300, varnish 240ert szoktam venni. A katana blade ara 180-250k korul mozog. Nem probaltam lebeszelni senkit, epp azok probalnak titeket akik teves arakat irnak be
Körülnéztem gusztáv szerveren,Gludio piacán egy kicsinyt.
Assassin Knife : 510k
BrigandineHelm : 710k
BrigandineShield : 240k
Brigandine póló : 400k
-----------------------
Animal Bones : 300 /db
Animal Skin : 500 /db
Coal : 700 /db
Varnish : 500 /db
Ennyiért árulják a cuccost.
Aki átmegy gusztira az ideirhatná, hogy milyen néven lehet elérni.
Én egyenlõre mindkét szerveren vagyok,és mindkét szerveren MaliceDoUrden a karim neve valamint mindkettõ lvl 20-as setét garázsló.Már ha érdekel valakit ....

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
pl hiába VERY HIGH a bladedancerek iránti sóvárgás, a minimum 47-es szinten felül a következõ követelmények vannak:
" If you can only play a couple hours a night or only on weekends, this is realistically not enough. There will be many clans available for casual players, we are not one of those.
- You must be willing to accept defeat, and keep going. Not give up even if it look dark. Dying is a big part of this game, thus you shouldn't be afraid of dying.
- Owning a mic/headset is a must. If you do not own this, go buy it right now. We use TeamsSpeak for Voice Communication. And we expect you to use it as well.
Once you meet the standard requirements, then it's nice if you got a sponsor. A sponsor must be a full member of Inner Circle that knows you and can vouch for you. A sponsor will teach you how we work within Inner Circle, and he or she can answer any questions you may have. Having a sponsor is a big plus, but it's not a requirement."
rögtön az elsõ kilövi a leetõségeimet pl.... mert én tipikusan az vagyok aki csak 1-2 órákat tud hét közbe tolni, és inkább hétvégén. dehát lol, ha náluk követelmény hogy napi minimum 6 órát toljad, akkor nemcsoda hogy olyan magas szintûek scam ide vagy oda
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként miért akarsz lebeszélni mindenkit a 6os szerveren való újrakezdésrõl ?
Az ilyen stílusú beszólásokbol sosem sûl ki semmi jó, miért nem lehet normálisan közölni a véleményed ?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem tom ki hogy van vele, de én azért játszok mmorpg-vel mert mindenfele játékosok ezrei szaladgálnak nem pedig egyedül bóklászok a világban... néha már sieghardtot is kihaltnak találom legalábbis a béta elejéhez képest 😊 mikor meg ember kezdõ szigeten alig lehetett találni szabad keltirt
(régi szép idõk
)
ha pedig gustinon 10-ed annyian vannak mint sieg-en pffff hogy lehet ott bármit is eladni, vagy egy-egy ritkább cuccot beszerezni?