Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
jaúgy. hát, akkor ESETLEG olyat lehetne csinálni hogy ha az adott drop valakinek jóljönne (pl karmian vazsinak) akkor ealdás helyett nekiadni közös megegyezéssel. elvéggre az is elõmozdítja a dolgot. jobb felszerelés ->hatékonyabb játék -> több haszon magadnak is, a klánnak is. vagy nem?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ha lesz "nagy magyar klán" akkor én mindenképp az INQ-re szavazok ez 100%

engem sem nagyon tudsz meg gyözni! láttad az alapanyag árakat? ha most kipakolom a warehusot majdnem 2-2.5m et csinálok belöle...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
nekem 1 400ks dropom volt ... azota semmi ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

eh olyan nincs is hogy milla feletti a drop, csak legendak szolnbak roluk😄D

mert nem ismeritek titkos utakat😊

de ez igy van jol, meg sokat kell gyalogolnod hogy olyan szep oszlop labaid legyenek mint nekem😄D

levagy maradva😊idaig hallgatolagos megallapodas szerint minden magyar party akkor osztotta szet a cuccot ha milla feletti volt a drop,lehet ebbe is tevedek😊)
mert az epitesnel nem gondoltal a szelloztetesre😛egyeb masra se,kutyagolhatunk csomot odaig😊
BEAST
nekem azok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ebbe meg mindig nem latok semmi jot😊
nem egykategoriarol beszelunk,en most megosztott c weapon scrollrol,karmian stockrol,tower shieldrol beszelek,ezek meg nem nagy dropok
Nethyrrea
ha clan warehouseba raksz be alapanyagot (vagy bármit), ahhoz csak a klánlíder fér hozzá. ez benne a jó

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nem tudom magyarok közt mikor volt az hogy nem osztottuk meg a nagyértékû dropokat...én csak arra emléxem hogy amikor ilyen drop volt valamiért mindig máshol voltam... 😞( meg is láccik a felszereltségemen

buta ember lany, hazunkba is draket hoztal legkondinak😛
😄DDD

juj,es ki veszi ki,nem tudom minek eroltetni ezt a "Goh mintat",ahogy irja Dana megse csak jo lehet...persze tudom ido
szerintem vagy GOH-zik valaki vagy lesz kotetlen nagy klán
szerintem az boven kira ha en olcson veszemmeg a scavitol az alapanyagot vagy ahogy skill mondta elosztja a felet a partytagnak(ez a ketto kb. ua.)
amugy meg szabalyok nelkul szerintem sokkal jobban osszekovacsolodik a csapat,marha csapatrol van szo
legjobb pelda erre tegnapi cuki drop😊ezt csak azert erzem attoresnek mert tegnap ugyereztem akik mostanaba ugy kb hete-kethete egyutt partyznak osszekovacsolodtak,véleményem szerint mi mar megtudjuk osztani egymaskozt ami van,vitanelkul es pont megosztva a dropot es nem aki marjakapjaba,ahogy volt akivel mar eddig is mukodott...
persze lehet nem igy van es en gondolom rosszul
Cromac Mac Art
is

BEAST
nekem az utobbi idõben nagyon nem teccet semmi .. se partyzni se sehova nem hivtak 😄 maradt az aréna 😄DDD valszeg marad is

Cromac Mac Art
hehe...elfeket sem ismered akkor...elborítja agyukat a vörös köd aztán lebontják még Aden-t..😄D

Birk@
Na látom megint kezdõdik a szokásos... :> Idõrõl idõre mindíg születik valami ötlet, meg fellángol a tettvágy, aztán meg jön a rinya 😄 A játék eleje óta van egy (biztos többis) 10-15 fõs mag, aki együtt jáccik, segít egymásnak és szerintem jól is érzi magát. (csak errõl tudok nyilatkozni, mert ebben vagyok) Nehéz ezt megoldani másnak? 😊 Szerintem nem feltétlenül az a fontos hogy az iron 500 vagy 700, vagy hogy éppen lesz-e holnap várunk vagy nem... Van egy társaság akire lehet számítani. Azt meg hogy késõbb milesz, fene tudja. Lehet hogy csírának gondolják a klánt akivel nem érdemes szövetkezni, de ez csak azt jelenti, hogy ostobák és fogalmuk sincs mire képes 20-30 40-50+-os karakter, amivé válnánk (ill már vagyunk). Nos, ha itt maradok, rajtam nem múlik hogy megmutassuk nekik 😊 Ahol 4-5 karakter majnem képes megfordítani egy siege-et, ha jól idõzít, ott 1 klán simán sikerrel járhat.

Birkus Maximus

Nethyrrea
nekem az utóbbi idõben pl nagyon teccett hogy szinte mindennap mentünk waterfallshoz partizni 😊

Nethyrrea
amikor beléptem GOH-ba, azzal kezdtem hogy leadtam ami addig volt a warehousemban, és azóta is szorgalmasan. nem számoltam mennyit, de lassan egy great helmetre való már van bent amit beadtam... 😉

A megoldás: töröld le Cukipofat 😊
Egyébként engem szvsz nem izgat ki mit szövegel. Pl GoHba Strahd be akart gyõzködni, de az a szabályozási rendszer nekem túl szigorú - mint mondtam én akkor és olyan kraival játszom amihez kedvem van. Ha munkajellegû a dolog akkor már nem játékról beszélünk.
Danának van igaza ebben: "Lényeg a tömeg, meg hogy értesülj arról, ha van valami közös megmozdulás és ha tudsz, gyere el."
Ez a lényeg számomra. Meg persze amit a Mester mond, csak sajnos most elragadta egy Dina nevû démon a lelkét, nem tud hozzászólni a dolgokhoz 😊

Cromac Mac Art
tökéletes leader nincs és nem is létezik...mindenki emberbõl van...kisebb nagyobb hibákkal...szal

BEAST
nem probléma 😄 csak 1 elf ... sõõt 😄 csak 1 elf lovag 😄DDDD

Nethyrrea
duplaküldés ruley. nemmintha parkinson kóros lennék

Mondjuk ilyen hatba szuros alkok kozeleben sem laknek szivesen.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nethyrrea
ja. meg különbenis. beszósz ricnek, jön cromac bátyó és lepékáz. nemhiába testvérek 😄

Nethyrrea
meg fõleg akkor ha klántag a scavi, és megegyezünk abban hogy az alapanyagokat GoH mintára klánwareba leadjuk akkor tökmindegy, csak jó lehet. külföldi scavit meg ritka esetben fogunk tudni meggyõzni arról hogy a sppoilt ossza meg..

Az orkok bûze egész Adenban érzõdik . . .

Cromac Mac Art
ja ott alacsonabbak lennének az ingatlanárak ahol Gugger lakna..😄DDD

Ki akar minden reggel ork buzt szagolgatni?😊

SDana
Arról nem is beszélve, hogy az ilyesmi lendítene a szerepjátékos szellemen is rendesen. Ilyen jóreggeltszomszéd, meg lakik egy büdös ork is a szomszédban és folyton érzem a szagát és hasonlókra gondolok 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Hát igazán betehetnék már a lakásvásárlást... Sokat dobna a közhangulatomon, ha lenne hova hazamenni 😊

Gondolom majd C4-5-6 tájékán már lesz ilyen is... Asszem régi lineageban volt lehetõség rá és kis lakások itt is vannak mindenfelé elszórva. Én Floran falut néztem ki magamnak, illetve az Oren alatti kis jelöletlen faluban egy házat 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST

Kell a francnak var, nagy nehez takaritani😊
Nekem van egy hazam HVben, es egy HVhez kozeli videki kuriam, boven eleg, es meg penzt se kertek erte😊

SDana
Beastnek asszem megvan majdnem minden oka, hogy fikázza... (nemsorolom, nem is tudom pontosan)

Részemrõl tudok annyit, hogy amikor beléptem, beadtam, mondta az eladást, nekem valahogy kapásból olyan érzésem lett, mintha scammelni akarnának saját zsebre. Persze azóta is változott pár dolog (mindkét irányba), és maradtam is GoHban... Gyüjtögettem is szorgalmasan (tudom, nem igaz, de gyakran úgy éreztem magányomban, hogy csak én gyüjtögetek). Aztán ez a mostmegszûnikésmegyünkmind végképp betett... Még egyszer nem lépek közösködõ klánba, majd megoldom. Pedig jó vezér lenne Ricbõl, mert elég önzetlen és ráadásul játszik is folyamatosan és nagy karija is van...
Persze ie kizárólag magánvélemény és személyeskedétõl se mentes 😊

Cromac Mac Art
különben meg, mint mondtam teljesen mindegy melyik klán marad, állítólag Reo költözik azért nincs mostanában..de állítólag lesz..😊
teljesen új klánt nem érdemes kezdeni SP meg pénz miatt...
szal nekem jó ugy ha az Inq marad...

Cromac Mac Art
meg nem gondolta meg magát..😞
épp ezért próbálok itt szervezni valamit, hogy õ se menjen..egyébként meg nem ismered igazán....attól hogy valami személyes ellentétetek van, még nem kellene fikázni állandóan..😞((

SDana
Ez bennem is felmerült már... Elõször a GoHba való belépés után pár nappal, amikor kiderült, hogy hamarosan el akarja adni a kariját...

Az Inqel az a gond, hogy Birka (Reo) eltûnt és max csak Phantom mókázik néha a karijával.

Spoil elosztás: Engem jellemzõen nem érdekel, ha egy törpe mellettem sózza a mobokat, magánügye 😊 De szerintem majd partizás elõtt mindig beszéld le a tagokkal, hogy kinek mi esne jól...

ja és crumaban nem voltam miota megvan a lvl 4 es spoil szal lol :/

megráktam a dolgot te meg még egy havernek eladom a materiáljaim tul nagy falat nekem a yakaca... föleg hogy nem tudok elöfiztni a másik 2 accra :/ (MÉG MINDIG NINCS EMBER)
meg azért valjuk be lol lenne 40 en már yakacaval szaladgalani... páran tuti vérszemet kapnának 😄

BEAST
kicsit jot nevettem tegnp amikor visszegondotlam hogy 2-3 hét leforgása alatt Ric az accát a pénzét el akarta adni de meggodolta magát , most szerverváltás ... megint meggondotla magát ... sztem "túl" megbizhato és határozott klánvezérnek ...

Reszemrol tokmin1 melyikbe, akar teljesen uj is lehet, bar annak ugy vannak hatranyai.

ámen ha ez megvalosul megyek én is...
elöre kérem hogy a spoilal kapcsolatos dolgot is rágjátok meg osztás stb...
lehet kap még egy esélyt a nagy magyarság!

mert az jol müxik hogy 2 en vagyunk partyban akkor a felét leadom a party társnak de ha már 3 sokan vagyunk akkor már 5k lenének a fejenkénti adagok (több ora után)

BEAST
de ha 1 klánba tömörülés lesz ... akkor az az inq legyen ...

Egyertelmu hogy azoknak kell az elejen a klanba bekerulni akik sokat jatszank, ez mindenki erdeke, mivel igy bovulhet leggyorsabban a klan.

Cokesem van 1 talan.😊

Cromac Mac Art