Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de ez igy van jol, meg sokat kell gyalogolnod hogy olyan szep oszlop labaid legyenek mint nekem😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
😄DDD
szerintem vagy GOH-zik valaki vagy lesz kotetlen nagy klán
szerintem az boven kira ha en olcson veszemmeg a scavitol az alapanyagot vagy ahogy skill mondta elosztja a felet a partytagnak(ez a ketto kb. ua.)
amugy meg szabalyok nelkul szerintem sokkal jobban osszekovacsolodik a csapat,marha csapatrol van szo
legjobb pelda erre tegnapi cuki drop😊ezt csak azert erzem attoresnek mert tegnap ugyereztem akik mostanaba ugy kb hete-kethete egyutt partyznak osszekovacsolodtak,véleményem szerint mi mar megtudjuk osztani egymaskozt ami van,vitanelkul es pont megosztva a dropot es nem aki marjakapjaba,ahogy volt akivel mar eddig is mukodott...
persze lehet nem igy van es en gondolom rosszul
Birkus Maximus
Egyébként engem szvsz nem izgat ki mit szövegel. Pl GoHba Strahd be akart gyõzködni, de az a szabályozási rendszer nekem túl szigorú - mint mondtam én akkor és olyan kraival játszom amihez kedvem van. Ha munkajellegû a dolog akkor már nem játékról beszélünk.
Danának van igaza ebben: "Lényeg a tömeg, meg hogy értesülj arról, ha van valami közös megmozdulás és ha tudsz, gyere el."
Ez a lényeg számomra. Meg persze amit a Mester mond, csak sajnos most elragadta egy Dina nevû démon a lelkét, nem tud hozzászólni a dolgokhoz 😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Gondolom majd C4-5-6 tájékán már lesz ilyen is... Asszem régi lineageban volt lehetõség rá és kis lakások itt is vannak mindenfelé elszórva. Én Floran falut néztem ki magamnak, illetve az Oren alatti kis jelöletlen faluban egy házat 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nekem van egy hazam HVben, es egy HVhez kozeli videki kuriam, boven eleg, es meg penzt se kertek erte😊
Részemrõl tudok annyit, hogy amikor beléptem, beadtam, mondta az eladást, nekem valahogy kapásból olyan érzésem lett, mintha scammelni akarnának saját zsebre. Persze azóta is változott pár dolog (mindkét irányba), és maradtam is GoHban... Gyüjtögettem is szorgalmasan (tudom, nem igaz, de gyakran úgy éreztem magányomban, hogy csak én gyüjtögetek). Aztán ez a mostmegszûnikésmegyünkmind végképp betett... Még egyszer nem lépek közösködõ klánba, majd megoldom. Pedig jó vezér lenne Ricbõl, mert elég önzetlen és ráadásul játszik is folyamatosan és nagy karija is van...
Persze ie kizárólag magánvélemény és személyeskedétõl se mentes 😊
teljesen új klánt nem érdemes kezdeni SP meg pénz miatt...
szal nekem jó ugy ha az Inq marad...
épp ezért próbálok itt szervezni valamit, hogy õ se menjen..egyébként meg nem ismered igazán....attól hogy valami személyes ellentétetek van, még nem kellene fikázni állandóan..😞((
Az Inqel az a gond, hogy Birka (Reo) eltûnt és max csak Phantom mókázik néha a karijával.
Spoil elosztás: Engem jellemzõen nem érdekel, ha egy törpe mellettem sózza a mobokat, magánügye 😊 De szerintem majd partizás elõtt mindig beszéld le a tagokkal, hogy kinek mi esne jól...
meg azért valjuk be lol lenne 40 en már yakacaval szaladgalani... páran tuti vérszemet kapnának 😄
elöre kérem hogy a spoilal kapcsolatos dolgot is rágjátok meg osztás stb...
lehet kap még egy esélyt a nagy magyarság!
mert az jol müxik hogy 2 en vagyunk partyban akkor a felét leadom a party társnak de ha már 3 sokan vagyunk akkor már 5k lenének a fejenkénti adagok (több ora után)