Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap fun szinten csináltam 1 karit és ma is tápoltam vele 1 órát. Volt 4 állandó piros aki kergetett mikor összefutottunk....
Árakról: igaz nem én vagyok a bankmogul de bekell látni hogy az árakat a kereslet-kínálat szabályozza. Szóval ha mindenkinek majd itt is katana blade kell akkor itt is 200k lesz😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nem ócsároltam gustin egy szóval sem, nem a életedre törtem, csak elmondtam véleményem
kurvára leszarom ki megy át ki nem..
két szerver nem teljense hasonló, és kezdjük ott, hogy a népesség egy szervernek nagyban befolyásolja véleményem szerint akereskedelmét, mindenét...
nem álom szerver számomra a 2es, nehogy azt hidd, sõt, az egész l2 egy rakat szar(ezt tom sokan szokták szeretni tõlem..😊), és tõlem odatranszferálhatnak manit ahova akarnaka playerek😊
exploit-l meg annyit, hogy minden szerveren csinálták(ják?), nehogy azt hidd már hogy ez csak 2es szerver privilégium, meg a botozás is csak 2es szerveren megy lol
peace
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
és ketten toljuk tovább a klánt.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Mivel szinte az összes tagja átmegy, mi lesz a GoHal....???
Egyébként benéztem én is kicsit gustinra. Valóban sokkal normálisabbak a karik (egy PKst se láttam kezdõ hely környékén, ellenben volt jótékony magas kari). Viszont a piac szerintem azért olcsó, mert halott. Ha siegen el akarsz valamit adni, elég körbejárni a gludio-dion-giran távot és tuti találsz egy vevõt szinte bármire.
Gustinon nem sok piacot láttam.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

01110000 01110010 00110000
És normálisabb😊 klánt össze lehet hozni, mert azok mennek át fõként akik valamilyen szinten unták a játékot itt, de ott nem fogják. Na most ha õk elmennek, és azok maradnak, akik még szívesen játszanak itt is, velük lehet klánt csinálni, mert nem találják ki hetente, hogy most abba hagyom, most eladom az accom a pénzem stb...
Az, hogy megcsináljuk végre mi is a magyar klánunk nem zárja ki azt, hogy legyen szövetségesünk, hiszen egy nagyobb klánhoz még csatlakozhatunk, mint tag klán, ahogy ezt Jolsnék is tervezik.
๏̯͡๏﴿
de ha mar itt tartunk a 40 hogyan lehet meg tovabbi 3 nap alatt? 😊
48-as karimat nemnagyon hagynám itt ennyi tápolás után.
Esetleg ha cserébe kapnék ott 1 min 44+-os spellingert vagy th-t😊
Bár ha minden igaz Aden földje nemsokára megremeg Kryn léptei alatt és akkor reménykedek valami DsC dologban. 😊

Mindenesetre sok szerencsét azoknak akik elmennek - remélem Strahd marad. Ha nem az cumi 😞
spoil fele tied...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
01110000 01110010 00110000

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
meddig? mennyi 40+9os kari vanott?😊 sztem a kereslet nyomja meg az árakat mindig, elõbb utobb ott is szép árakl lesznek, csak kezdje meg pár farmer kollektíve felnomyni az árat, én kínaiak kezébe nem tennéma sorsom már sorry😊
tán pont yal mondta, mekkora haszonnal adott el valamit, mert nem árult más lol
mindeki azt csinál amit akar, de érzésem szerint is ez egy hirtelen felindulásbol elkövötett balfaszság lesz, de kívánom aki átmegy az megtatlálja számítását😊
én ha költözök max eu szerverre költözök, addig maradok 2en😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
L2 -- Inactive