Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GSXR
Nincs pk-s kezdõhelyen? lol
Tegnap fun szinten csináltam 1 karit és ma is tápoltam vele 1 órát. Volt 4 állandó piros aki kergetett mikor összefutottunk....

Árakról: igaz nem én vagyok a bankmogul de bekell látni hogy az árakat a kereslet-kínálat szabályozza. Szóval ha mindenkinek majd itt is katana blade kell akkor itt is 200k lesz😊

Naja, utallunk Jockey

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
lol le ne harapd má le a fejem
nem ócsároltam gustin egy szóval sem, nem a életedre törtem, csak elmondtam véleményem
kurvára leszarom ki megy át ki nem..
két szerver nem teljense hasonló, és kezdjük ott, hogy a népesség egy szervernek nagyban befolyásolja véleményem szerint akereskedelmét, mindenét...
nem álom szerver számomra a 2es, nehogy azt hidd, sõt, az egész l2 egy rakat szar(ezt tom sokan szokták szeretni tõlem..😊), és tõlem odatranszferálhatnak manit ahova akarnaka playerek😊
exploit-l meg annyit, hogy minden szerveren csinálták(ják?), nehogy azt hidd már hogy ez csak 2es szerver privilégium, meg a botozás is csak 2es szerveren megy lol
peace

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Utazok ki 1 hetre Lengyelo.-ba, pedig szivesen wowoznek😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Taptarap
megkapjuk az összes cuccot a klántól😊)
és ketten toljuk tovább a klánt.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GAthersw
Ember szigeten 1 perc alatt láttam 4 PKst 😄

01110000 01110010 00110000

SDana
Egy kérdés van már csak...
Mivel szinte az összes tagja átmegy, mi lesz a GoHal....???

Egyébként benéztem én is kicsit gustinra. Valóban sokkal normálisabbak a karik (egy PKst se láttam kezdõ hely környékén, ellenben volt jótékony magas kari). Viszont a piac szerintem azért olcsó, mert halott. Ha siegen el akarsz valamit adni, elég körbejárni a gludio-dion-giran távot és tuti találsz egy vevõt szinte bármire.
Gustinon nem sok piacot láttam.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Taptarap
te ki vagy???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GAthersw
Hát neked aztán gratulálok ebben a topicban még a büdös életben nem láttunk, össz hozzászólásod 3 azt bejössz itt osztani az észt. A Gustint senki nem szólta le, én legalábbis biztos nem (ha nekem szólt a /Ti), én az idõ alatt amit bent töltöttem, úgy vettem észre, hogy egyelõre annyira még nem keresettek a high end C-s fegyverek ezért nem vesztegethetik iszonyatos árakon.

Davidus
ja jó nem olvastam tovább😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Amcsi proxival lehet. Nézz be a wow topicba. Már mindenkinek van cd key-e😉

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
Vitára nem érdemes, hogy melyik server milyen, aki át akar menni átmegy aki nem az marad.

És normálisabb😊 klánt össze lehet hozni, mert azok mennek át fõként akik valamilyen szinten unták a játékot itt, de ott nem fogják. Na most ha õk elmennek, és azok maradnak, akik még szívesen játszanak itt is, velük lehet klánt csinálni, mert nem találják ki hetente, hogy most abba hagyom, most eladom az accom a pénzem stb...
Az, hogy megcsináljuk végre mi is a magyar klánunk nem zárja ki azt, hogy legyen szövetségesünk, hiszen egy nagyobb klánhoz még csatlakozhatunk, mint tag klán, ahogy ezt Jolsnék is tervezik.

๏̯͡๏﴿

Baszkurátor
Ez mondjuk engem is érdekelne ....

Baszkurátor
Keresek egy PaliHUN nevü egyént akirõl leverték a cuccost.
Beszédem lenne véle... 😊

Ja latom proxival kell baszakodni. De 1 het eleg lol, eppenhogy csinalok 1 lvl30as huntert addig😊

Nem lehet. Csak usa-soknak van. Meg a fileplanet subscruptereknek is usasoknak kell hozza lennie ha jol tom...

Az mar jo 8-9 nap😊)

Davidus
hali😊 jelentkezzetek WoW 1 hetes betara😉

V9ykn8_TZL0

hmm nekem 3 honapomba telt. . . hogy a fenebe van meg 3 nap alatt. . .
de ha mar itt tartunk a 40 hogyan lehet meg tovabbi 3 nap alatt? 😊

Hát én nemtudom hogy Te/Ti hol éltek, hány 40+os van? Sok? Az EA1 membereinek nagy része 60+ és ez csak 1 klán ezenkivül tudok neked mondani párat ami a szerveren eléggé vezetö klán. Az álomszerverednek (siegehardt) összesen 1 hónap elönye volt ehez a szerverhez képest. Annyiban sokkal jobb, hogy nem lett szétbaszva a szerver minden szir-szar exploittal mint nálatok. Attól mert Te 1 szerveren játszol (mégha csak hatalmas nagy poénnak is szántad) nem kellene lenézni Gustint. Ez köztudott hogy az elsö 3 srv a legnépesebb mert azvolt csak béta elején..
Baszkurátor
OLIMPIAI BAJNOK A MAGYAR VIZILABDA VÁLOGATOTT

Baszkurátor
É negyenlõre maradok.De ha a zöm átmegy akkor énis .....

GSXR
Akkor ki az aki marad 2. szerveren?
48-as karimat nemnagyon hagynám itt ennyi tápolás után.
Esetleg ha cserébe kapnék ott 1 min 44+-os spellingert vagy th-t😊

Ha meg 30 alatt lennek, akkor siman atmennek, lvl30 megvan 3-4 nap alatt...

hehe😊

Na ez most nem vicc volt. Ha van valami elképzelés esetleg résztvennék benne . . . 😊
Bár ha minden igaz Aden földje nemsokára megremeg Kryn léptei alatt és akkor reménykedek valami DsC dologban. 😊

lvl47es gladiatort én se hagynék abba 😊

😊)))))))

Cuki említetted hogy akik maradnak esetleg összehozhatnak egy "normális" klánt . . . mégis mire gondoltál? Van valami elképzelésed?

En tutko nem hagyom abba 2es serveren. Max csinalok meg 1 karit 6oson😊)

Befizetsz megyek en szivesen😊)

utánad*

Nem leszel utolsó mohikán, mert én is utolsók között hagyom el - ha egyáltalán elhagyom - a 2es szervert.
Mindenesetre sok szerencsét azoknak akik elmennek - remélem Strahd marad. Ha nem az cumi 😞

GAthersw
utánnad*

fakszom takarodj játszani kell body guard! te ölsz én nézem!
spoil fele tied...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
Kecseg 😛PPP

Hehe, regi szep idok. En meg 30k-er vettem 20 kat bld-t, van is meg 11 beloluk😊

GAthersw
Mikor még nálunk a Cruma lvl2n potyogtak a Katana Bladek és még senkinek nem kellett igazán, 40-50kért utábbadvágták, most, hogy mindenki dual katanat, stb. akar az is drága, amint ott is sok embernek kell SLS, Dual Katana, emmy Bow stb ott is meg fogják kérni azt amit lehet.

az aruk nem azert alacsonyak mert low lvl karik vannak, hanem mert jol dolgoznak a farmerek 😊

Baszkurátor

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
meg aztbsem étem jobbak az árak?
meddig? mennyi 40+9os kari vanott?😊 sztem a kereslet nyomja meg az árakat mindig, elõbb utobb ott is szép árakl lesznek, csak kezdje meg pár farmer kollektíve felnomyni az árat, én kínaiak kezébe nem tennéma sorsom már sorry😊
tán pont yal mondta, mekkora haszonnal adott el valamit, mert nem árult más lol

Jockey
lol, sok sikert a költözõknek, de ami nem ment magyar szinten 2es szervereren, az 6on se fog menni, ezt elõre borítékolom
mindeki azt csinál amit akar, de érzésem szerint is ez egy hirtelen felindulásbol elkövötett balfaszság lesz, de kívánom aki átmegy az megtatlálja számítását😊
én ha költözök max eu szerverre költözök, addig maradok 2en😊

BEAST
én maradok a sieghardton ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lol:"érdemes lenne magyar klánban gondolkodni......."

ElBart
Tudtommal Gustinon az EA,meg az Ashen a legerõsebb klán és asszem egyik sem svéd. A klánokról annyit,h igaz amit Yal mondott: majdnem mindegyik zergel és lopnak is az új tagok rendesen. Ja meg tényleg bevesznek szinte mindenkit (legyen az kínai farmer, vagy ismert PK, vagy ismert tolvaj). Ha már ennyi magyar lenne,talán érdemes lenne magyar klánban gondolkodni.......

L2 -- Inactive

alátámasztom

Lynx_TWL
Szyl, Hovi gyertek már!

๏̯͡๏﴿

eloszor 50k, aztan egyre tobb, en 3x vittem at es hoztam vissza lovet, mindig orphus forumos emberkekkel, es sosem probalt senki sem atbaszni

Ha paraztok a penzatvitel maitt, 1xuen dumaljatok meg h pl 100k-500k-nkent(kinek hogy) stuffoljatok at a penzt. Nem sok ido, max 1 ora...