88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #54324 donate-elni pénzt donate-elek, abból veszem a cuccot és fejlődök. nem a servernek donatelek, az megvan nekik havidíjból.
a botozás meg az, hogy nem te irányítod a karidat, hanem megadott módszer szerint magától öli a mobokat, egy külső progi -
LineageII #54323 Ööö...bocs a lámaságomért de
a donate az az hogy adakozunk a szervernek cserebe kap a karid vmi cuccost??:D és a botozás az mi?

-
ErrOrHUN #54322 Sajnálom, ha megbántok egyeseket, de én gyorsan szeretném elérni azt, hoyg az ally, így a baráti allyk segítségére legyek. Ehhez donate+bot kell. Meló és suli mellett kicsit nehéz lenne normális tempóban haladni. -
Sonic13 #54321 hát az már több mint 2 éve volt még lehet c1 se volt :DD -

-
homeless #54319 lol. A lineage 2 a 10. legnépszerűbb topic:)))
A botozásról: Én nem ítélem el. Aki nem tud napi 17-18 órát a gép előtt űlni, az botozik ha el akar érni valamit. Mostanába sajnos kijött freeszerverekre a tetves anti-bot rendszer, amitől nem lehet botozni, így kénytelen vagyok kézzel játszani:( És most lehet azzal jönni, hogy akkor hol marad a játékélmény?? Megjártam már sok szervert és az alatt volt részem bőven a farmolásnak csúfolt játékélménybe és nincs már hozzá kedvem, mert a free szerverek semmi újdonságot nem nyújtottak már. De most, hogy kiszivárgott a c4 pts, megint jó lesz kézzel játszani, mert tele van újításokkal:) -
Snau #54318
Szio!!
Ha Szeki megtalaja a kulcsot gyere jatszani!!
En is irnek szivesen a lent zajlo vitaba de nem akarom szitani a tuzet!:)
-
dogjoy #54317 Az elemental summoner az jó kari?
bocs, hogy ennyit írkálok :) -
dogjoy #54316 De akkor mi értelme a subclassnak, mert hát valami csak van...?
eddig úgy tudtam, hogy ha hero leszek akkor megkapom a skilleket is... -
Nem. Ez nem free, hogy keverednek a skillek azt csak nehany szerver hibaja vagy hulyesege, hogy osszeolvadnak. A subclassnel kapsz 1 uj 40es karit. A pvp es rec pontokon kivul minden stat, skill atvalt arra a kasztra es eltunek a dyeok, stb..
Regnel kitod valasztani, hogy Gcarddal vagy szamlarol fizetsz. -
dogjoy #54314 és mielőtt karaktert kezdek :) , ha csinálok egy sps-t aztán subclassba majd egy másik varit, akkor az sps castingspeedje megmarad?
van olyan, ha igen mikortól, hogy a subbok skilljeit vegyesen lehet egyszerre használni? -
dogjoy #54313 még mielőtt megveszem, regnél bankszámlaszámot vagy gamecard számot kell megadni?? -
ezen már egyszer még akezdetekkor (mikor még sokan a mostani L2 scene-ből sztem ahllani se hallottak az L2-ről) szétment a magyar közösség.
Nem akarok beleszolni, de sztem aki botozik botozzon, aki nem az nem, legyen mindekinek egyedi döntése. Sztem senkit nem minősít negatívan a botozás, ha nem veri a nyálát utána rá mekkora császár. A lényeg ne öljétek egymást, egy az érdek a jó játék...
MIndenestere sztem az űberkockákat kivéve aki el is akar érni valamit abszolúte nem gáz a bot, de nem ez alényeg. Egy közösség vagytok, alázzatokbe minki mást ez alényeg, azt csá:-) -
Nem tud 
Dolgozom rajta csak az az acc is be..opta mert nem tudjuk a választ a kérdésre. És ráadásul még ez rág is belülről. Mert soha nem változtattam meg semmi passt az eddigi L2-ős pályafutásom alatt. A pali accán a BD-t tolták vagy 3-4en és sosa semmi probléma nem volt, most egy ilyen hülyeség miatt nem lehet hozzáférni. Huh azt nem is néztem hogy annak az accnak hova megy a riasztó levele de lehet, hogy palinak ki kellet már törölnie 50-100at az utóbbi 1-2 hétben
-
Akár vissza is jöhetnél 
-
Én eddig iaro-ra rakosgattam fel és onnan ide, de ha utólag is vissza akarod nézegetni a képeidet akkor a fórum saját beállításaidnál a galériába másold be, onnan kattints rá hogy kicsit nagyobb legyen és az annak a tulajdonságainál megjelenő címet másold a [kép]-hez :) -
mondjuk már akkoriban is gyanus voltál =P -
-
Jacky #54306 Huha, megy itt az elet. Meg jo, hogy masfel eve eljottem Sieghardtrol mert ram is ramfognak hogy botozok. 40+-os karival :) -
nemtom miről beszélsz ... réges régen volt egy ilyen alkalom , de akkor az nem pure skill volt lol :D elvert 4-5 embert úgy hogy ő akkor már fényévekkel lehagyott mindenkit , szintben és cuccban is :D:D -
Nah ide megint bevágott egy atombomba... 
-
Respect! -
?
-
azért neked is van egy szinted ... grat. -
Midas #54300 Nekem semmi bajom a donattel irtam hogy egyéni flash, csak akkor nem kellene olyannak beszolni mint sonic. Ha meg a pvpnél tartunk én láttam sonicot 4v1 ben nyerni és lehet osztani az észt ki milyen gosu isten császár király de ő legalább nem veri a mellét hogy én vok a pro. Ez amit itt csinálnak páran emlékeztet a csére mindig annak van a legnagyobb arca aki whzik. -
Na akkor itt untam meg a köcsögösködést!! Mi a problémád ember? Na akor halgatlak te szerencsétlen menyi pénzt költötem én a lineagéra ???? Csak nehogy meglepödj nyomorult! Mert én erősen pluszban vagyok olyan szinten, hogy megállás nélkül beszerzési áron szerzem mindenkinek az adenát mert nincs szükségem pénzre!
"7 sikeres maja éxer kraft 6 sikeres som kraft 4 sikeres s-grade éxer kraft 1 sikeres s-grade most 300millás weapon kraft! Ami nem lene nagy sém de mellete mindösze 7 itemem tört be! +5 ös maja éxer szet és +6 os bo szet! Megvan a subom és igena azzal is kerestem 70millát! Továbba senkinek az agesz klánban összesen nem volt anyi ful dropja mind nekem!
A telyeség igénye nélkül!:
5 bw heavy also
3 doom cipö
2 bw kesztyü!!
2 tallum cipö
1 doom light armor
1 valhala recept (20milla)
2 (aoba recept)
21 maja recept questböl
10-15 cs éxer
1 sls
dc shield
dc kesztyu
ezenfelül eventből lévén mágus vagyok 100 millió feletti bevételt produkáltam min 3 alkalommal
A c4 elindulásánál a horgászatban mindenkit megelőztem 100miliot kerestem vele!!
Na ad össze te ....
Tudsz számolni.
900milio adena!!!! enyit költöttem a trükölésböl összeszedet lovémból a klánra!!!! Ki it a gazdak mindezt úgy hogy 15 ezer forintért donételtem az elmult 10 hónapban épp most terveztem egy giga donétet csak mert imádom a játékot de szekivel történt beszélgetésem után lemondtam róla!
És kérdezd meg csak az embereket akikket tisztelsz: szeki diniz ilu vajon kitól veszik a cucaikat 15-20 milliós kedvezményel?
Na erre varjál gombot te semmit nem tudó ... nagyon rossz embert kostolgatsz. -
Az enyém most elég bénán volt, ugyanis elsőnek el akart fogyni ss-em, aztán el is fogyott, aztán meghaltam, aztán majdnem meghaltam... de a fő probléma az, h bármit csinálok képpel, nagy lesz neki. Hogy lehet nagy képet berakni? -
Grat!! Képet is szúrsz be statokról, meg hotkey bar-ról? (nemtom miért, de engem mindig is érdekelt ki hogy rendezi be a shortcut-jait :D) -
lvl 60 -
Héó peaces duma levan védetve 

-
Culram #54294 Akkor nem tudom mit kell fikázni itt a dolgokat. Mindenki úgy játszi ahogy tud. És ha vette a cuccait akkor mi van? Második kasztig elvinni azért kell egy kis kockaság. És ha ennek valaki tud örülni hagy örüljön már. Engem sosem érdekelt ki meddig jutott el és hogyan. Ha jól nyomta akkor jól nyomta és kész. Ha meg tudod milyen irányban ment el a játék akkor meg végképp nem érdemes ezen felhúzni magad, inkább dícsérd meg a törpét, mert szerintem az akkor is jó karakter. Peace... Fölösleges vitázni. -
Sonic13 #54293 írígy nemtom mire lennék, mert már vagy 1,5-2 éve nem játszok L2-vel, talán még időben kiszáltam mikor észrevettem milyen irányba megy el ez a játék -
Sonic13 #54292 semmi csak nem bírom az ilyen nagyképű emberkéket, csak olvasd el a képek mellé fűzött kommenteket 
nem is lenne ezzel akkora baj, ha az amije van nem így szerezte volna ahogy szerezte, eljön free szerverről, felvásárolja eBayt, vesz vagy 10 accot, botozik stb... -
Sanca #54291 Hu jo olcso nalatok az adena. Nem is csoda hogy majdnem mindenki ebayel:D
Mi szorongatjuk a raidboss farmereket 1000el, lehet ezert ilyen draga nalunk. Sztem nem azert mert teon ujabb, mivel volt hogy olcsobb is volt a teoni adena mint a sieghardti. -
Számolgathatnánk is :D Drac set: 70K HUF, Drac bow with focus: 60K, ez eddig 130, és 70K lehet még nem is futja ki az antharas nyaklánct és a baium ringet
-
Sanca #54289 "200K HUF-os cuccai vannak"
Ez jo:)) -
Sajnálom. 
Mondjuk te sosem voltál annyira oda a pvp-ért.
Csak néhány gondolatot hozzáfűznék az egészhez.
Mondhatnám, hogy még lehetett volna húzni, hogy az RS nem bonyolódik bele a politikába. DE már elég sok magas szintű RS-es van akiknek bírniuk kell a gyűrődést. A nagyobb klánoknak mindíg az lesz az érdeke, hogy a kicsiket akadályozzák a fejlődésben és ennek következtében ők tovább maradjanak a toppon. Ez már C1 óta így van. A kicsi klánok vagy kibírják és felnőnek vagy inaktívvá válnak. Csak kitartó játékkal lehet elérni, hogy visszaüthess. És csak sok gyakorlással lehet tapasztalatot szerezni pvp-ben. Az IC irányvonala az hogy ha túlerővel áll szembe akkor bsoe/pr. Mert nem éri meg értelmetlenül meghalni. Ha van 50%os esély akkor már ki lehet állni. Egyenlőre MÉG az IC ben is majd mindenki arra hajt, hogy a karija elérje a 78at az űbettáp skilleket. A pvp-t próbáljuk általában elkerülni mert még az IC is esélytelen egy fullos Catalyst nuker party ellen. Kivéve ha van 78as buffer. Még az én 76os ijjászomat is kinyírta Qazzi 2 lövésből rajta volt pof rajtam nem. Már szinte mindenhova telepíteni kell megfigyelőt, hogy tudjuk merről jön az ellenség. Tegnap 2 szer estem hanyatt mert ottmaradtam hátha tudok segíteni a redemption+Blaze partynak 2 Catalyst party érkezett nagyon kicsi esélyünk volt és meg haltunk. Ilyen az élet (sőt utána Allehandra le is cseszett, hogy miért vagyok olyan balek miért maradtam
).
A donate-hoz csak annyit, ahogy én látom a 2 év játék mert végig grindelted volt mindened utána eladtad és újból kezdted (nem tudom mennyiért és nem is érdekel) Kb szerintem neked kijött annyira hogy végig ingyen játszottál.
Kár pedig benned bíztam még, hogy te elég kocka vagy felhúzod 70+ra a karidat és akkor lehet hívni téged is pvpre.
gl bb
-
Ha már annyira ellenzed a donate-t, akkor vessünk egy pillantást arra, hogy mi volna, ha... Ha becsületessen játszunk, és nincs donatelés a klánban: senki nem kapott volna best no,D, C-s ruhákat, és mindenki abból gazdálkodna amit összeüt, ez addig király, amíg benne vagy a szerver startban, sztem már megy lassan 3-om éve a szerver, és fél RS az utobbi fél évtől számítva érkezett, azaz jócskán lemaradottan... A másik dolog, ha nem történének ilyen beruházások a klánon belül, most az SG nem avval lenne tele, hogy ma sikeressen megöltem egy S-es set-ben lévő ellent, akinek 200K HUF-os cuccai vannak, én meg feszítek a 30K-s A-s cuccban, hanem kb arról, hogy "a fenébe már megint nemtok XP-lni, mert megtalált egy draconic-os csávó, és képzeljétek 75-ösként full C-ben nem 1, hanem 2 lövést is kibírtam (mert az első nem volt crytical :P)" Na erről ennyit. Ja és söndör és sztem is PEACE emberek! 

-
mire? :D ott volt amikor mindenki kezdte ... és szerintem mindenki elismeri azt hogy ő volt a leggazdagabb magyar köztünk , nemis tudom mit kéne irigyelnie =D -
Midas #54285 Sztem gordi nem kellene leszolni sonicot. Mivel te sem a skilledböl vitted föl a karid. Itt téleg Szeki Sámán meg pár ember az aki. Többiek meg pro donate de ez egyéni szocc mindenkinek.