A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Sajnálom.
    Mondjuk te sosem voltál annyira oda a pvp-ért.

Csak néhány gondolatot hozzáfűznék az egészhez.
    Mondhatnám, hogy még lehetett volna húzni, hogy az RS nem bonyolódik bele a politikába. DE már elég sok magas szintű RS-es van akiknek bírniuk kell a gyűrődést. A nagyobb klánoknak mindíg az lesz az érdeke, hogy a kicsiket akadályozzák a fejlődésben és ennek következtében ők tovább maradjanak a toppon. Ez már C1 óta így van. A kicsi klánok vagy kibírják és felnőnek vagy inaktívvá válnak. Csak kitartó játékkal lehet elérni, hogy visszaüthess. És csak sok gyakorlással lehet tapasztalatot szerezni pvp-ben. Az IC irányvonala az hogy ha túlerővel áll szembe akkor bsoe/pr. Mert nem éri meg értelmetlenül meghalni. Ha van 50%os esély akkor már ki lehet állni. Egyenlőre MÉG az IC ben is majd mindenki arra hajt, hogy a karija elérje a 78at az űbettáp skilleket. A pvp-t próbáljuk általában elkerülni mert még az IC is esélytelen egy fullos Catalyst nuker party ellen. Kivéve ha van 78as buffer. Még az én 76os ijjászomat is kinyírta Qazzi 2 lövésből rajta volt pof rajtam nem. Már szinte mindenhova telepíteni kell megfigyelőt, hogy tudjuk merről jön az ellenség. Tegnap 2 szer estem hanyatt mert ottmaradtam hátha tudok segíteni a redemption+Blaze partynak 2 Catalyst party érkezett nagyon kicsi esélyünk volt és meg haltunk. Ilyen az élet (sőt utána Allehandra le is cseszett, hogy miért vagyok olyan balek miért maradtam).

A donate-hoz csak annyit, ahogy én látom a 2 év játék mert végig grindelted volt mindened utána eladtad és újból kezdted (nem tudom mennyiért és nem is érdekel) Kb szerintem neked kijött annyira hogy végig ingyen játszottál.

Kár pedig benned bíztam még, hogy te elég kocka vagy felhúzod 70+ra a karidat és akkor lehet hívni téged is pvpre.

gl bb