A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Ha már annyira ellenzed a donate-t, akkor vessünk egy pillantást arra, hogy mi volna, ha... Ha becsületessen játszunk, és nincs donatelés a klánban: senki nem kapott volna best no,D, C-s ruhákat, és mindenki abból gazdálkodna amit összeüt, ez addig király, amíg benne vagy a szerver startban, sztem már megy lassan 3-om éve a szerver, és fél RS az utobbi fél évtől számítva érkezett, azaz jócskán lemaradottan... A másik dolog, ha nem történének ilyen beruházások a klánon belül, most az SG nem avval lenne tele, hogy ma sikeressen megöltem egy S-es set-ben lévő ellent, akinek 200K HUF-os cuccai vannak, én meg feszítek a 30K-s A-s cuccban, hanem kb arról, hogy "a fenébe már megint nemtok XP-lni, mert megtalált egy draconic-os csávó, és képzeljétek 75-ösként full C-ben nem 1, hanem 2 lövést is kibírtam (mert az első nem volt crytical :P)" Na erről ennyit. Ja és söndör és sztem is PEACE emberek!