A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Na akkor itt untam meg a köcsögösködést!! Mi a problémád ember? Na akor halgatlak te szerencsétlen menyi pénzt költötem én a lineagéra ???? Csak nehogy meglepödj nyomorult! Mert én erősen pluszban vagyok olyan szinten, hogy megállás nélkül beszerzési áron szerzem mindenkinek az adenát mert nincs szükségem pénzre!

"7 sikeres maja éxer kraft 6 sikeres som kraft 4 sikeres s-grade éxer kraft 1 sikeres s-grade most 300millás weapon kraft! Ami nem lene nagy sém de mellete mindösze 7 itemem tört be! +5 ös maja éxer szet és +6 os bo szet! Megvan a subom és igena azzal is kerestem 70millát! Továbba senkinek az agesz klánban összesen nem volt anyi ful dropja mind nekem!

A telyeség igénye nélkül!:
    5 bw heavy also
    3 doom cipö
    2 bw kesztyü!!
    2 tallum cipö
    1 doom light armor
    1 valhala recept (20milla)
    2 (aoba recept)
    21 maja recept questböl
    10-15 cs éxer
    1 sls
    dc shield
    dc kesztyu
    ezenfelül eventből lévén mágus vagyok 100 millió feletti bevételt produkáltam min 3 alkalommal
    A c4 elindulásánál a horgászatban mindenkit megelőztem 100miliot kerestem vele!!
    Na ad össze te ....
    Tudsz számolni.
    900milio adena!!!! enyit költöttem a trükölésböl összeszedet lovémból a klánra!!!! Ki it a gazdak mindezt úgy hogy 15 ezer forintért donételtem az elmult 10 hónapban épp most terveztem egy giga donétet csak mert imádom a játékot de szekivel történt beszélgetésem után lemondtam róla!

És kérdezd meg csak az embereket akikket tisztelsz: szeki diniz ilu vajon kitól veszik a cucaikat 15-20 milliós kedvezményel?
    Na erre varjál gombot te semmit nem tudó ... nagyon rossz embert kostolgatsz.