88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    Sylvanas már megen nem uncsi még? én már kezdem unni hogy te mindent mindekinél jobban tucc. Főleg hogy semmi de semmi kib**z közöd az egészhez. Kívúlállóként nem tudhacc semmit szal nem tom megen minek osztasz eszet ??? NC..
  • mAilkaEVO3
    idézet:
    "legalább 2 hete ott mobozok a környéken, és ma reggel 9 órától ugyanazon a helyen voltam. már 3 órája ott voltam mikor megjelent darknetrone. mobozott 10 percet aztan elment. állandóan belelőtt a mobjaimba. fél óra vagy egy óra múlva megint odajött 10 percre.
    aztán este 9-kor eszébe jut szólni nekem, hogy mennyek onnnan mert kell neki a hely."

Hmmz jó sok KV-t ihacc egy nap reggel 9től este 9ig ^^ :P
  • Midas
    most ha én offra mennék én se lépnék be abba a klánba mivel az a logo egy halálos itélettel fölér.... persze nem játszok fönt de ahogy halottam pár embertöl elég rossz alyba kötöttetek bele.
  • ErrOrHUN
    tudod jól, hoyg nem neked szólt amit írtam, viszont tökéletesen passzolt a tiédhez. azoknak szól pl, akik nekiállnak másik klánt csinálni
  • GamerAdams007
    36os a nagyobbik karim is, azzal mit tudnék segíteni nekik?? Pénzt nem tok berakni a klánba mer nem donate-elek, és annyi meg nem esik, hogy tudjak adni... Suliba járok, 6kor kelek, nemtok felkelni ha 11 után még fent vagyok, ezért Siege-re nem tudok menni. Nekem nem esik full drop, max low nograde kesztyu vagy cipo, az meg nem kell senkinek, így hat nincs is mit kolcsonadnom masnak, hogy segitsek neki. Segítsek menni elfoglalni egy xp-helyet? Már a subjaik is 60+osak, olyan helyre meg be se merészkedek, mer nekik nem segítek azzal, ha meghalok 1 aggro mobtól, ha meg még engem is életbe akarnak tartani, akkor csak gondot okozok nekik. Tehát siege-re menni nem tok, mer rossz időbe van nekem. Adenat nem tok adni, mer nincs. Kölcsön cuccot nem tok adni mer nincs mit. PvP-be segíteni nem tok, mer kicsi vagyok. De ha van még vmi amibe én, a most 23as Human Knight-ommal tudok segíteni akkor csak mond.

u.i.: bocs, hogy ilyen szerencsétlen és haszontalan vagyok...
  • Midas
    mert gordi olyan szent.....
  • ErrOrHUN
    hol volt a klán, mikor Milkának és Gordinak lett volna rátok szüksége?
  • Szekijoe
  • Anahita
    adena

képet se tudok berakni rendesen...
  • Anahita

ez a hely akkor foglalt? :DD
  • Anahita
    Shaere, ezzel nincs is semmi baj, tudomásul vettem ezt már régen.
    röviden: moboztam egy helyen, oda jött egy tag és megkért, hogy mennyek el. nem mentem. lepkzott. pont. ennyi volt és kész. le volt zárva az ügy részemről.
    mivel Gordi tudott róla, odajött és szólt hogy mennyek máshova a béke kedvéért. csak aztán jöttek a magyar pm-ek hogy minek keverem a szart.
    nem tudhatom Gordi hogy kik a cimboráid, sorry.

Gordi, te tudod legjobban hogy nem kértem meg senkit hogy segítsen, téged sem kértelek. egy szóval nem mondtam, hogy gyere oda és tegyél rendet. bocsi ha ezt félreértetted. annyit kértem hogy ajánlj egy másik jó helyet és már megyek is.
    a világért nem kivántam volna, hogy egy haverodat lepkzd. (megvan a screenshot az öszes beszélgetésről az elejétől.)
    Valleyben a tegnapival együtt kb 10x lepkztak már.
    tegye fel a kezét aki tud róla hogy én sírtam volna is valaha hogy lepkztak és könyörögtem segítségért.
    inkább poénnak vettem az egészet. persze volt amikor elborult aggyal ültem a gép előtt szó se róla.
    ha jött valaki segíteni akkor utólag is köszönöm, de általában nem is szóltam, max megjegyeztem. tanorban rámvonatozott 2x egy muki akkor jött Szösszenet és te segiteni. aztán oren alatt egy war-ban levő egyén pkzott le és Error jött. az összes többi balhét nem is közöltem vagy elvittem egyedül.

a klánsegítséget kérdését magamra veszem. boldog lennék ha segíthetnék a klánnak. de nem tudom miben lehet. nem mondta senki, nem szólt soha senki, sehova nincs leirva. ha raidre kellett menni mindig is ott voltam ha online voltam.
    ha siege volt akkor is. innandril siegeről azért jöttem el mert a támadás előtt 1 perccel egy bocs Asan mondattal kiraktak a partiból. nem tettem szóvá senkinek mégsem, de buff és parti nélkül értelmetlen lett volna maradnom, hiába nyafogtam a közösbe hogy kérek buffot és partit.
    nem egyszer futottam segíteni én sem klántársaknak. amikor ramona eldroppolta az ékszerét 3x nekifutottam a távnak, mert mindig meghaltam mire odaértem :)

nagyra becsülöm a munkásságodat és nem felejtettem el a segítséget sem amit tőled kaptam az elején. egy nograde cuccot és fegyót kaptam amit tovább is adtam később. ezen kívül én soha senkitől nem kaptam és nem kértem semmit, max megvételre vagy kölcsön, te tudod igazán, hogy amim van az a sajátom. és persze hálás vagyok a közbenjárásodért amikor szereztél valamit nekem.

nem akarok ünneprontó lenni klánkérdésben, de egy ideig minden matit beraktam a klánraktárba. aztán mikor kellett 5 db cokes a küldihez, senki nem adott, legalábbis aki tudott volna az nem volt online. 2 napig ültem a piacon 5 cokest vásárolni. de ez nem panasz, félre ne értse senki, csak ilyen is volt.
  • GamerAdams007
    Gordi kérlek ne haggy itt minket! A klánnak szüksége van rád!
  • GAthersw
    Köszönjétek MeoHnak
  • Sámán
    Kira a banner
  • _Neo
    igen :)
  • matthew 55
    NF bartzos kép még C3ból? :D
  • Gordis2k
    Nézd nem tudom mit tehetem volna természetesen nem lett volna gond oillanatok alat lezergelni oket 6x es karik egyedül megoltem volna öket Dantedelux régi haverom és tudom jó srác ezt értsd ugy orákon át beszélgettem és partyztam már vele! 1000x jobban ismerem mind téged. Volt idő mikor a magyarokért egyként 15 nek nekiugrottam volna! De ez elmult elmult mikor látom te és a többi valamikori MAGYAR untagedként rohangál és ha a klánban van egy követ nem mozdit meg érte kivéve a jaj megint megöltek leader bácsi miért nem csinálsz valamit nem tudom magam megvédeni. Cöcö én sem de meg is untam sajnálom de erre nekem nincs energiám. Azt hiszem mindent megtettem ezért a klánért amit lehetett és aki nem igy gondolja el is várom , hogy leirja a véleményét! De itt és most elég számomra a magyar klán megszünt annak lenni ami volt siró nyavajgo emberek gyülekezete akiknek a fele egy követ nem tesz félre a klánért. Nem sorolok fel neveket de akinek nem inge ne vegye magára. 1 évet dolgoztam a klánért az xpzésem rovására! 900millio adénát osztottam szét köztetek és cserbében egyre kevesebben jönnek ha szükséges és én vagyok a rossz ember mert nem szervezek ezt meg azt... hát tisztelettel remélem más jobban boldogul. Ágyő RisingSun remélem az új klánom nem lesz warban veletek.
  • _Neo
    Mi régen így nyomtuk Dest barátommal:

• ingy3nfr3g
    az zászló helyett mi 1 adenát szoktunk kidobni hogy foglalt a placc :)
  • Szekijoe
    Nem tudom mi volt de ettől függetlenül veszem magamnak a bátorságot beleszólni. Fő alapszabály az életben és észrevételem szerint L2-ben is: Mindíg az erősebb kutya b...szik. Mindíg azé az xp hely aki meg tudja védeni. Vagy több segítőt tud hívni ahhoz, hogy megvédjék neki a helyet. Pl. a SoA-nak álltalában full grouppot kell hívnia segítségül hogy megtakarítsa FoD-ot.
    Az, hogy ki mennyi időt kalapált egy helyen, azt aki ott akar xp-zni szinte egyáltalán nem fogja érdekelni! Ha éppen valakinek el van borulva az agya akkor szövetségest is leöl a helyért. Engem valamiért álltalában hagynak xp-zni akárhol már 61es az sps-em DE minimum Sgrade-ban van aki jön kinyírni (vagy full party) A jó xpző helyekért mindíg vannak harcok. És ezért senki nem jelentheti ki hogy valameik hely az övé. Már az RS is kezd felduzzadni annyira hogy mailkáék full grp-pal tudnak gankelni a nagyobb helyeken. Jah egy tanács alt karaktert érdemes tartani az XP-ző helyen és azzal nézni hogy ki van ott éppen.
  • Anahita
    egy percre sem mentem el onnan, amig a manámat töltöttem addig beültem a sarokba biztonságos helyre. nem tehetek ki egy zászlót a placc közepére, hogy heló itt vagyok ám 10 méterre, csak pihenek.
    3-an irták? kik voltak azok darknetrone-n kívül? mert én nem láttam ott senkit.
    ha valaki tudja hogy hányan voltak ott egész nap, az ÉN vagyok.
    milyen érdekes hogy néhányan a magyar allyból, idegenek pedig 3-an is tudják hogy ki volt ott és mi történt, pedig emlékeim szerint ott sem voltak.
    most azt írod küzdjek meg a helyért. tegnap azt mondtad mennyek el onnan.
    megküzdöttem volna hidd el, de egy fullbuffban lévő varinak nem ütök vissza fél hp-val, 200 manával, úgy hogy ülök és az ijász subos haverja ott vigyáz rá 20 méterre. inkább legyen piros, az neki rosszabb. ha kaptam volna utána rune-ban buffot más lett volna a helyzet.
    de egy másik társaság leverte a karmáját, hogy barátságból vagy spontán azt nem tudom, de ők adták vissza az eldroppolt cuccomat is. utána ők voltak a hely birtoklói is és érdekes módon őket nem akarta megkérni senki hogy huzzanak el onnan.

• Gordis2k
    Értelek én elhiszem amit mondasz de 3 an irták azt ök vannak ott több orája ha elmész valahonnan és a helyre valaki odamegy ebuktad ez szabály ha nem hát küzdj meg érte.
    Én is azt teszem ha egy helyen xpztek valoszinüleg egy szintüek vagytok.
  • Anahita
    Shanway, tisztázzuk ezt a mai dolgot.
    legalább 2 hete ott mobozok a környéken, és ma reggel 9 órától ugyanazon a helyen voltam. már 3 órája ott voltam mikor megjelent darknetrone. mobozott 10 percet aztan elment. állandóan belelőtt a mobjaimba. fél óra vagy egy óra múlva megint odajött 10 percre.
    aztán este 9-kor eszébe jut szólni nekem, hogy mennyek onnnan mert kell neki a hely. miért én mennyek? hát nem mentem. lepk-zott 2x.
    azt mondod hogy van ennél jobb hely is, ne kavarjak. oké, elmegyek innen, mond a jobb helyet. - nem értelek c. válaszoddal leléptél.
    kapom közben a pm-eket, hogy miért csinálom a balhét.
    bocs, legközelebb elrohanok mindenhonnan ahol más akar mobozni.

• Sanca
    Ja, mdefet is ad, +6os
  • xt198
    gondolom a cast speed miatt, pdef, és az (?) mdef miatt :P
  • Sámán
    Tény hogy csak az ad cast speed-et is :DD
    Amúgy én kb azt a repertoárt soroltam fel ami nekem volt -meg a tapasztalataimat vele -bw lájtom sose volt még -elvileg az a +3men meg a heal-t növeli szépen -de majd megírom a véleményem ha lesz más lájt set-em is -sajna mj sem teljes set -viszont nagyon jól néz ki
    Pvp-ről engem fölös faggatni -egyellőre egyik kraival sem az erősségem -de azt meg tudom mondani milyen grade-ben melyik set a legszebb adott karin
  • Sanca
    Hat nalunk a klanunkban a noblesse/hero ES, aki laposraveri az egesz servert az olimpiakon BW lightot hasznal, de azt nem tom hogy miert:D
  • Sámán
    ES: attól függ mik a terveid vele
    Elvileg 61-ig még simán lehet úgy gyakni hogy a mobok csak az unit üssék, kicsit több mana meg nem árt, szóval lehet robe -nekem doom robe volt -ha nem félsz a szörnyűségesen kicsi cast speed-től akkor jól is néz ki meg gyorsabb is vagy benne és manareget is javít
    Pvp-nél meg agresszívebb moboknál azért jól jön kis pdef is -light set-ek közül nekem +dex miatt doom jött be jobban
    De ha 61-től mindenképp light set kell (pl mj -stun resist) a 60+ mobok nagyrészt nem érik be az unival és robe-ba könnyen kivégeznek
  • GAthersw
    Sanca! Valami MSN címet tudsz adni? (priviben persze)

Jah és srácok, bármikor szívesen lecserélem a bannert csak küldjetek képet és berakom :PPP
  • Cobra.
    L2Vackok-on nézz körül (lila felirat fent)
    Nem tudom megy-e C5 alatt is.
  • vakondo
    huhh neharagudjon senki ezért a kérdésért meg remélem nem baj hogy itt teszem fel de nekem fontos!!!!
    szeretném megkérdezni hogy valamejikötök nem tud L2 walkert C5 höz Authal eggyüt?Botom marmint Walkerem van csak az Ars vagy mi a rak nincsen meg meg és fizetni nem nagyon szeretnék érte ha valaki tud esetleg pontos linket azt nagyon megköszönném
    ha van ilyen valaki akkor a linket PM ben PLS :D:D:D
  • GamerAdams007
    Gratuuuu
  • xt198
    grat
  • Szekijoe
    Gratula
  • ZsuzS
    Ha valaki találkozna egy chant of earth amulettel legyen szives ne dobja ki ,hanem gondoljon rám akár meg is veszem.
  • phalanx
    gratz
  • ZsuzS
    Gratu
  • Dallie
    Még csak kétszer ugráltam körbe a lakást

Köszi mindenkinek aki valamilyen formában hozzájárult!
  • Szekijoe
    néhány percen belül respawnolnak a petek. Ha a 2. ujra respwnolásuk előtt nem sikerül megölni a raidbosst az már a közelgő allywipe előszele mert mindenki kevés manán van és emiatt a tank nem biztos hogy magára tudja rántani őket!

Az elementál summonerről meg Feketeviperát kérdezd.
  • Dallie
    Úgy jönnek vissza mintha fizetnénk érte, C5 óta meg pláne.