A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Nézd nem tudom mit tehetem volna természetesen nem lett volna gond oillanatok alat lezergelni oket 6x es karik egyedül megoltem volna öket Dantedelux régi haverom és tudom jó srác ezt értsd ugy orákon át beszélgettem és partyztam már vele! 1000x jobban ismerem mind téged. Volt idő mikor a magyarokért egyként 15 nek nekiugrottam volna! De ez elmult elmult mikor látom te és a többi valamikori MAGYAR untagedként rohangál és ha a klánban van egy követ nem mozdit meg érte kivéve a jaj megint megöltek leader bácsi miért nem csinálsz valamit nem tudom magam megvédeni. Cöcö én sem de meg is untam sajnálom de erre nekem nincs energiám. Azt hiszem mindent megtettem ezért a klánért amit lehetett és aki nem igy gondolja el is várom , hogy leirja a véleményét! De itt és most elég számomra a magyar klán megszünt annak lenni ami volt siró nyavajgo emberek gyülekezete akiknek a fele egy követ nem tesz félre a klánért. Nem sorolok fel neveket de akinek nem inge ne vegye magára. 1 évet dolgoztam a klánért az xpzésem rovására! 900millio adénát osztottam szét köztetek és cserbében egyre kevesebben jönnek ha szükséges és én vagyok a rossz ember mert nem szervezek ezt meg azt... hát tisztelettel remélem más jobban boldogul. Ágyő RisingSun remélem az új klánom nem lesz warban veletek.