A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Anahita
    Shaere, ezzel nincs is semmi baj, tudomásul vettem ezt már régen.
    röviden: moboztam egy helyen, oda jött egy tag és megkért, hogy mennyek el. nem mentem. lepkzott. pont. ennyi volt és kész. le volt zárva az ügy részemről.
    mivel Gordi tudott róla, odajött és szólt hogy mennyek máshova a béke kedvéért. csak aztán jöttek a magyar pm-ek hogy minek keverem a szart.
    nem tudhatom Gordi hogy kik a cimboráid, sorry.

Gordi, te tudod legjobban hogy nem kértem meg senkit hogy segítsen, téged sem kértelek. egy szóval nem mondtam, hogy gyere oda és tegyél rendet. bocsi ha ezt félreértetted. annyit kértem hogy ajánlj egy másik jó helyet és már megyek is.
    a világért nem kivántam volna, hogy egy haverodat lepkzd. (megvan a screenshot az öszes beszélgetésről az elejétől.)
    Valleyben a tegnapival együtt kb 10x lepkztak már.
    tegye fel a kezét aki tud róla hogy én sírtam volna is valaha hogy lepkztak és könyörögtem segítségért.
    inkább poénnak vettem az egészet. persze volt amikor elborult aggyal ültem a gép előtt szó se róla.
    ha jött valaki segíteni akkor utólag is köszönöm, de általában nem is szóltam, max megjegyeztem. tanorban rámvonatozott 2x egy muki akkor jött Szösszenet és te segiteni. aztán oren alatt egy war-ban levő egyén pkzott le és Error jött. az összes többi balhét nem is közöltem vagy elvittem egyedül.

a klánsegítséget kérdését magamra veszem. boldog lennék ha segíthetnék a klánnak. de nem tudom miben lehet. nem mondta senki, nem szólt soha senki, sehova nincs leirva. ha raidre kellett menni mindig is ott voltam ha online voltam.
    ha siege volt akkor is. innandril siegeről azért jöttem el mert a támadás előtt 1 perccel egy bocs Asan mondattal kiraktak a partiból. nem tettem szóvá senkinek mégsem, de buff és parti nélkül értelmetlen lett volna maradnom, hiába nyafogtam a közösbe hogy kérek buffot és partit.
    nem egyszer futottam segíteni én sem klántársaknak. amikor ramona eldroppolta az ékszerét 3x nekifutottam a távnak, mert mindig meghaltam mire odaértem :)

nagyra becsülöm a munkásságodat és nem felejtettem el a segítséget sem amit tőled kaptam az elején. egy nograde cuccot és fegyót kaptam amit tovább is adtam később. ezen kívül én soha senkitől nem kaptam és nem kértem semmit, max megvételre vagy kölcsön, te tudod igazán, hogy amim van az a sajátom. és persze hálás vagyok a közbenjárásodért amikor szereztél valamit nekem.

nem akarok ünneprontó lenni klánkérdésben, de egy ideig minden matit beraktam a klánraktárba. aztán mikor kellett 5 db cokes a küldihez, senki nem adott, legalábbis aki tudott volna az nem volt online. 2 napig ültem a piacon 5 cokest vásárolni. de ez nem panasz, félre ne értse senki, csak ilyen is volt.