A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Anahita #55276 egy percre sem mentem el onnan, amig a manámat töltöttem addig beültem a sarokba biztonságos helyre. nem tehetek ki egy zászlót a placc közepére, hogy heló itt vagyok ám 10 méterre, csak pihenek.
3-an irták? kik voltak azok darknetrone-n kívül? mert én nem láttam ott senkit.
ha valaki tudja hogy hányan voltak ott egész nap, az ÉN vagyok.
milyen érdekes hogy néhányan a magyar allyból, idegenek pedig 3-an is tudják hogy ki volt ott és mi történt, pedig emlékeim szerint ott sem voltak.
most azt írod küzdjek meg a helyért. tegnap azt mondtad mennyek el onnan.
megküzdöttem volna hidd el, de egy fullbuffban lévő varinak nem ütök vissza fél hp-val, 200 manával, úgy hogy ülök és az ijász subos haverja ott vigyáz rá 20 méterre. inkább legyen piros, az neki rosszabb. ha kaptam volna utána rune-ban buffot más lett volna a helyzet.
de egy másik társaság leverte a karmáját, hogy barátságból vagy spontán azt nem tudom, de ők adták vissza az eldroppolt cuccomat is. utána ők voltak a hely birtoklói is és érdekes módon őket nem akarta megkérni senki hogy huzzanak el onnan.