A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
36os a nagyobbik karim is, azzal mit tudnék segíteni nekik?? Pénzt nem tok berakni a klánba mer nem donate-elek, és annyi meg nem esik, hogy tudjak adni... Suliba járok, 6kor kelek, nemtok felkelni ha 11 után még fent vagyok, ezért Siege-re nem tudok menni. Nekem nem esik full drop, max low nograde kesztyu vagy cipo, az meg nem kell senkinek, így hat nincs is mit kolcsonadnom masnak, hogy segitsek neki. Segítsek menni elfoglalni egy xp-helyet? Már a subjaik is 60+osak, olyan helyre meg be se merészkedek, mer nekik nem segítek azzal, ha meghalok 1 aggro mobtól, ha meg még engem is életbe akarnak tartani, akkor csak gondot okozok nekik. Tehát siege-re menni nem tok, mer rossz időbe van nekem. Adenat nem tok adni, mer nincs. Kölcsön cuccot nem tok adni mer nincs mit. PvP-be segíteni nem tok, mer kicsi vagyok. De ha van még vmi amibe én, a most 23as Human Knight-ommal tudok segíteni akkor csak mond.
u.i.: bocs, hogy ilyen szerencsétlen és haszontalan vagyok...