88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    www.gamecards.eu
  • voloume
    és nyiregyen hol lehet ilyet beszerezni ? :O
  • ErrOrHUN
    L2 csapatjáték, minek solo hely? IoP amúgy is duo hely, élvezd
  • Legu
    1. c1 től játszom, legtöbbet freen, nagyon szeretem a pvp minden formályát, de sztem nem csak a PvP hanem a stratégia, a csapatmunka és a játék egyik fénypntja a Siege.

2. Legfőbb célkitűzésem az, hogy jól érezzem magam, tudjak szórakozni rendesen, és egy jó csapatban játszhassak.

3. Sajnos a legnehezebb kérdés, mert sokat csalódtam a magyar közösségekben. Legszívesebben egy elit klánt sok normalis aktiv magyarral egy erős allyban, de a legdontosabb dlog, hogy ne tiszavirág életű legyen a dolog. Kb Olyat képzelek Mint az RS fénykorában:P

4. Amit szívesen látnék az szolora is alkalmas (max buffer) High LvL grindhelyek, esetleg Változatosabb felszerelés hogy ne legyenek annyira sabln karik, ne legyen legkeményebb setup 1 kasznak. Értm itt kb amit NCsuxxék a shoulder kieggel akarnak elérni, olyan tárgyat, ami ad+t is esetleg - is de ne legyen egyértelműen legjobb, esetleg kicsit diablos Random rare itemeket, amitől egyedibb lehetsz:P

Kb ennyi
  • molnarpe80
    jah gordi pályáznék én is, ha lehet a karakter tombolára :)
  • molnarpe80
    1. mass pvp, siege, epic boss (az epicet valszeg csak szeretnem, mert meg sosem voltam olyanon)
    2. (lvl 80 aw / lvl 80 sh noblesse kari) S80 felszerelésben + epic ekszerek
    3. Jó lenne egy full magyar vagy döntő többségben magyar klán. Jó stratégiai érzékkel megáldott vezetővel. Clan Hall-al. Fortressel. Castle-el. (Giran vagy Aden) Egy nem gyenge ally de úgy hogy abban ez a klán a domináns. Mondjuk mint régen a russian maffia vagy a risingsun.
    4. Kevesebb grind, észszerűbb fejlődés drop rate és árak. Valami olyan npc bolti mechanizmus ami visszahuzza az arakat egy normal szintre, ha nagyon elszallnanak. Pl lenne egy ujfajta shop ahol bevennek a keymatikat recepteket nem 200 adenaért hanem joval tobbert és mondjuk tételezzük fel az ncsoft beallitana hogy egy aoba optimalis értéke mondjuk 30 milla és tudnal venni aobat a boltban ha a piacon 35 milláért adják a legolcsóbbat. Elkezdenéd megvenni a boltban egyből nem tenné ki a faszfej 50 misiért hanem árulná 34-ért. A másik egy normalis fejlődés pvp-n keresztül ha már egyszer ez egy pvp játék. Azért is kapnál xp-t sp-t ha pvp-ben lenyomtál valakit. Ha erősebbet győzöl le többet. Ha sokkal gyengebbet ölsz meg akkor meg xp levonás.
    A 70+-os nehogy már a 40+-os karin emberkedjen.
    Kb hirtelen ennyi.
  • LukacsB
    ,!,,
  • anarga
    meg jo hogy mar limitelt ph33r ventri es nemjarsz oda ilyen felfogassal...
  • BaalKain
    Vegyél game cardot azzal nem lehet bebukni.
  • TruBy
    Ne fürgyé le!
  • Facek
    1, Duo, trio, esetleg 7-8 emberes gang(utálom ha teli van a party sosincs elég idő mindenre :D )
    2,PvP, barátok, nevetés , siker, ez minden alapja :P.
    3,Teljes önállóság eléggé elképzelhetetlen. Sokkal jobb függni egy nagyobb ,erősebb(és esetleg céltudatosabb) klántól aki jobban tudja kordában tartani a birkákat.
    4, Mivel már egy krónika óta nem játszok csak annyit tudok mondani, hogy gyorsabb szintezés.

Én szívesen vissza jönnék játszani ha nem zabálna annyi időt. Sajnos sokszor van jobb dolgom...
  • DarkVen
    1. Mass Pvp, ClanWar, Siege, KingOfTheHill(1vsAll), +Minden :)
    2. Kimaxolt PhoenixKingt, Nobless, StormWind klánunk régi fényében offon is, Giran.
    3. Magyar közösségre mindíg szükség lesz, Szerintem egy elit csapat kell, akik összeszokottan játszanak, állandó csapatösszeállításban, ez már alapja egy elit klánnak. Ha már két ilyen csapat összejön egy klánban, és tudnak együtt dolgozni és melléjük még csatlakozok néhány elit szóló karakter, support, kész az elit klán, több ilyen elit klánból elsöprő erejű elit ally :) Szükség van az elit magra, de szerintem az elit klán a legjobb, mindenekelőtt az kell, hogy közös célokért közdjenek csapatként.
    4. Megduplázni a jétékteret, új kontinensek, a jenelnegi világ betelt. Repülés mindenkinek ( legalább gyakorolhatunk, amig kijön az Aion :))
    az xp, és sp követelmények csökkentése, kevesebb grind, több pvp!
  • ciento
    1. leginkább gank
    2. minél több pvp (+ ehhez elég szint elérése)
    3. a magyar közösség nagyon jó lehet egy szűk körben, de tágabban nem nagyon működik szerintem, akkor mindig vannak elégedetlenkedők, a többi közül kiemelkedő klánokhoz midnig fűződik egy kis irigység a többiek részéről, szóval önállóan jobb szerintem
    4. talán új kasztok a meglévő fajokon belül (de igazából a legjobb az lenne ha visszatérnénk 1-2 régebbi krónikához)
    én is frees vagyok(sajna)
  • Psychedelic #70733
    Free szerveres válasz:
    1.A pvp minden formálya jó, de talán a legjobb az amikor 2-3 jol összeszokott ember, full partykat aláz meg.
    2.80/80/80/80 Hero a szerver dominánas allyjában, kezdetnek elég.
    3.L2 és más mmo-bol kiindulva, kizártnak tartom az erős nagy magyar klánt, egy nemzetközi klán mindig erősebb lesz, és könyebb is összehozni. Nagyon kevés az a magyar akivel szivesen együtt játszom, mert a 90%-a, csak a saját érdekeiért játszik, és képtelen alkalmazkodni a klán/ally céljaihoz és terveihez. De ha választani kell akkor, Elit klán, egy Elit allyn belül. Jah és egy Pacman szintü leader, aki supremen játszott biztos ismeri, ö a free-s random idiótákkal, is bármit be tudott ütni. Elit leader nélkül nincs Elit klán.
    4. AIO buffer offon. :)
  • LukacsB
    Jah es Ödön jöjjön offra. L2J sucks:D
  • Endaer
    holnap hetvege lesz. Ha holnap is FRAUD SUSPICION-t kapsz, akkor hetfoig varhatsz, hogy egyáltalán a bankodnál kérdezősködhess. :)
  • LukacsB
    1: Mass. Alap;)
    2:78noobless.. hogy bekeruljek valami fasza klanba es mehessen a mass pvp rendesen:)
    3: Sokat jatszottal l2j szerverken, es sok magyart ismerek aki tud is jatszani, sot vannak jol osszeszokott emberek. Tovabba a magyar jobban megerti a magyart mint peldaul a brazilt:D.Jo lenne egy NAGY magyar klan. Inkabb elit klant egy alliancon belul.Vagy mehetne 1 idoben Nagy magyar klan. Az 1ikben Pve a masikban pedig csak 70+os karik es clanwar egy jo par klannal.
    4:Uj katakombakat:D:D franzon eleg nehez egy ures termet talalni lvl 20-60 ig. nagyobban meg nem voltam=/Jah es hosszabb dance.. meg song.
  • voloume
    ez egy vicc :) most mentem el ujra a bankba es ratettem ujra a penzt .. erre most is :
    There was a problem processing your request:
    # FRAUD SUSPICION

VICC ! holnap mi lesz ? refused ? ahh
  • darkmenx
    *rajtunk*
  • anarga
    4el nemertek egyet, elegge csokkenne azoknak a szama akiket szepen (mivel angol elegge korlatolt ilyen teren magyarhoz kepest) lehetne ownolni text-based-pvpben is.
  • MeoH #70726
    1. Pvp? pvefarming4life
    2. Megnyerni Gorditol a karit a trainembe.
    3. Nekem van perfekt partim, es nincs vita, mert minddel en vagyok.
    4. Kevesebb xp/mob, nem tudok mar mit csinalni a sok 80 100% karival...
  • darkmenx
    1. mass (ha mellettem van Bori, csimi, bugi, gerike, fijucka)
    2. hogy Sancival egy szerveren jatszhassak!
    3. ha a fentebb emlitett emberek plusz error, sanci, bark ujra 1 szerveren tolnank (offon) meglenne a drimtim
    4. hogy kibannoljak az osszes magyart rajtam kivul

ja es kene egy BD a groupomba (akar kolcsonbe is) D:
  • Voyager5
    1 - boss, mass
    2 - Apróbb célok folyamatosan vannak (S-grade, sub, noble), de a legfőbb cél a szórakozás számomra.
    3 - Magyar közösségnek van értelme, csak kell egy tapasztalt ember aki összefogja.
    4 - Számomra a mostani krónika-újítások bőven elegendők, csak ez a lendület ne törjön meg :). Esetleg NcSoft beújíthatna pár skillt a középszinten.
  • Flaviaa
    1. kedvenc: 1vsSok, amugy mindenféle. (ha kérdezi valaki kifejtem mér)
    2. megnőni, nobless, hero, és rettegjen a server..(ala nf[#nevetes1, csak ott a hero rész kimaradt.)
    3.magyarközösség nemrossz dolog. de elit közösség jobb dolog és egyértelműen az elit klán kell, amit könnyebb nemcsak magyarokbol összerakni szerintem.és éljen az önállóság.
    4. már semmi újítást nemlátnék szivesen, ezis sok volt. c3 rulz.
  • anarga
    1, mindegy,de csak olyan legyen mellettem aki tudja mit csinalunk es kepes legyen lereagalni a dolgokat idoben, ha 5 fpse van akkor ne legyen velem egy oldalon, foleg ne healerrel van.
    2, csimit ravenni h megint l2zon. sub,nuble,hero,barmi. csak kozos erdek legyen.
    3, semennyire. gyulolom a magyarok 99%at l2ben.
    mindegy h van ally vagy csak onallo a klan. ne legyen 1 pve god se korulottem. ha nembirja elviselni a walkert es ellene van, ha ebay miatt sir, ne legyen velem egy allyba, klanba, partyba, ne kerjen tollem semmit.
    4, lenyegesen gyorsabb fejlodes, tobb hely 2-3 fos bot partyknak 75+on, lehessen spoilozni full cuccokat ertelmes esellyel, S80on konnyiteni, dance song 5 perces lehetne, meg 4-5 divine buffok miatt, kevesebb server, ugyanakkor tobb player a servereken.l2jt tiltsak be. aki namakar pvpzni banoljak ki orokre. de ez egy hulye kerdes, amig nem baszak el valamivel a jatekot , addig szerintem mindegy.
  • ChuckyHUN
    Sajnálom, de barátok hiányában el kellett hagynonm etzt a JÁTÉKOT, és igazán szerettem :(
    Most WoW al fogok probálkozznide a L2 nekem ETALON! Ennél jobb game sose lesz többé :(:(:(:(
  • TruBy
    1.: mass, boss, rush, duo, gank, siege, kiveve fortresst, mert ott keptelenseg osszetartani a csapatot :S...
    2.: Szeretnek egyszer hero Adv. lenni
    3.: Csatlakozom Sanci velemenyehez.
    4.: Repülés! :) több értelmesebb event..., Uj terület++
  • Typh00n
    1 - Mass/boss/gank
    2 - Nincs konkrét célkitűzésem,ahogy alakul. Egyenlőre élvezem a játékot a jelenlegi helyzetben.
    3 - Itt Pred válaszával értek egyet.
    4 - Várom nagyon a vidámparkot egyszer. Valamint remélem betesznek valami skillt,amitől erősebb lesz a desztró...
  • solyomb
    1, Változó, itt offon leginkább a duo amit szeretek, és van rá modom is, de persze jöhet minden, persze csak ha van rá megfelelő team:) Viszont azt azért el lehet mondani, hogy itt sh-n én sose láttam olyan siege-t mint egyes freeken - low rate -. Amit viszont nemigazán szeretek, ha épp duoznék valakivel, és véletlenül egy etnikum a valaki és azonnal odahivja még a pereputtyát, majd nomád modjára még döngeti is a mellét:)
    2, 1-2 boss jew beszerzése, kurva unicorn magnus sb megszerzése. Ezek után pedig lililocks gatyába rakása. Majd jöhetnek új célktüzések:D
    3, Továbbra is mondom, hogy csekély az esély rá. Kevés olyan szellemiségü embert tudok, aki/akik megfellően tudnának vezetni egy ilyet. Én már egy elitebb partynak is örülnék, ahol megvan minden ami kell, és mindenki tudja is a dolgát ahogy kell:) Utána lehet továbbfejleszteni a dolgot.
    4, Karimat nézve, örülnék valami olyasmi toggle skillnek ami egy időre átadja a servitorra az én bonuszaimat - setbonusz esetleg SA/Augmentek/ boss ékszerek adta bonuszok -, vagy lehetne akár valami lassan reusolo skill is és mondjuk 15/30másodpercig kapja meg a cuccokat, és addig legyengíti a mastert. Beípithetnének valami pvp event rendszert is különböző opciokkal/lebonyolitási modokkal.
  • dragster
    1.: Mass,siege,9v9,korean 9v9
    2.: móka kacagás ;)
    3.: Magyar közösségek jók csak túl sok a dráma,durva anyázás. Az az Elit akik összeszokottan játszanak tehát klikk. Elit klán necces max 10-15 embert tudnék elképzelni mint klánon beüli elit csapat.
    4.: Normális insták,esetleg wow féle ctf,egyéb arénák :P

Gordi ezt a kari osztogatós dolgot,hogy gondoltad? Kiváncsian várom a hétvégi fejleményeket.
  • Ved
    1. whatever, de azt ésszel
    2. massacre, kis vérrel, halállal és elhumorizált drámával keverve.
    3. Értelmét még csak csak, de hogy még1x ilyen létrejöhet-e? Optimista hozzáállás kérdése. Az elite izé....Arra kell törekedni, hogy idővel mindenki elit izé legyen, de ehhez mindig kell egy elitebb izé, aki tanácsokat oszt, határoz, rengsorol. Kis csoport adott szervezeten belül, nem is feltétlen nyilvánosan, mert abból csak a sértődés és hiszti van. 1 Nagyvezír és csoportlétszámtól függően 2-6 szürke eminenciás.
    4. A szerver(ek) átlag intelligenciájának növekedését. Elsősorban azokét, akik körbevesznek. Ezen kívül több mázlit, szabadidőt, papírt és puskaport.
  • Tüskés
    Azt, hogy egy régebben együtt játszó 'csapat' könnyedebben játszik együtt, gördükényebben mennek a csapaton belül a dolgok, természetesnek tartom. (=megadták egymásnak és maguknak az időt, hogy összerázódjanak, elfogadják és megtanulják a másik működését, lehetőségeit, stb) Azt viszont hibának tartom, ha egy ilyen "elit" csapatot valaki össze akar hozni, és szinte hermetikusan lezárni, nem beengedve oda több embert. Én azt hiszem, hogy a tapasztaltabbaknak segíteniük kell a kezdőbb játékosokat. Nem pénzzel, felszereléssel, hanem elsősorban arra való rávezetéssel, hogy hogyan tudják leginkább használni a karakterüket.
  • Predtom00
    1. Ami pvp címszó alatt történik azt én már szeretem, csak legyen ki ellen menni (nah meg vmivel)
    2. Minnél gyorsabban elérjem azt a szintet h felvegyem a kesztyűt bárkivel pvpbe
    3. Előszőr is olyan társaságot kell keresni amiben jólérzed magad és ők is jőlérzik magukat veled és meg kell lenni az összhangnak.Ebből a csoportból lesz egy elit csoport ami majd klánná alakul és egy idő után eléri az ally szintet!De egy a lényeg kicsiben kell kezdeni!
    4. Mindenféle újítás területek, skill, weapon,armor,boss (minden ami változatosabbá teszi a játékot)
  • ErrOrHUN
    1: mass, boss, rush, duo, siege
    2: kb elértem mindent amit lehetett, ezért kerestem új kihívást
    3: ally elit klánnal, ez volt a gázos része RSnek is
    4: jókérdés, mivel lesz új skillem 81en, ezért nem nagyon agyalok rajta(fire attr ftw :P)

sosem értettem ezt a balance dolgot, valaki elmagyarázhatná miről szól :P
  • Gordis2k
    Akárki akármit mond szerintem kimondottan balanszált a játék!
    Ki is fejtem ha valaki kiványcsi rá.
  • GibboRamone
    4. balance
  • Endaer
    1., mass, gank, boss
    2., csapatmunka, adrenalin, es sokat nevetni egyutt azokkal az emberekkel akikkel ezeket egyutt megelhetem
    3., Semennyire sem. Az emberek tulsagosan szethuzoak, a magyarok pedig kulon kategoriat kepviselnek ebben a mufajban.
    4., ujdonsagokbol eddig sem volt hiany, a jatekosok jellemhibai zavarnak leginkabb, de azt meg igy kell elfogadni, emberek vagyunk...

az elit dologrol... az mindig kialakul, nem kell erte kuzdeni. Es egyertelmuen az vezet a leginkabb eredmenyes jatekhoz. Termeszetes szelekcio. :) Mindazonaltal az ilyen elit-dolog a kivul rekedteknek durva "butthurt"-erzest okoz, amibol problemak lesznek, szethuzas, feloszlas... :D
  • voloume
    1. Kérdés: mass pvp a kedvencem ( igaz ez nem valami jó ha gyenge a géped:( )
    2. Kérdés: szeretnék egyszer noobles lenni officialon es jokat pvpzni a barátaimmal
    3. Kérdés: a magyar közösség jó ha mindenki ismeri egymást és jól tudják érezni magukat. Én egy elit clannak latom ertelmet, mert egy kis csapatnak egy klanon belul nincs értelme, mert az csak haragot kelt a klan tobbi tagjaban. Az elit klan egy alliancon belülnek meg ugy van csak ertelme ha a clan a többieknek is segit és nem az allit hasznalja a sajat fejlodesere! Az elit clan magaban pedig sokkal jobban tud egyedul dolgozni ( mast nem tok ennek elonyeben felhozni)
    4. Kérdés: én mindig a mának élek és megprobalom mindig minnel jobban kihasznalni a karakterem es uj dolgokat tanulni. Nem szoktam gondolkodni hogy mi lesz az uj kronikaban.

a pályázatrol annyit, hogy kivancsi leszek ra mert nagyon szeretnek offon jatszani csak levagyok maradva a tobbiektol es most meg ezek a bankkartya problemaim is vannak :( varom a palyazatot
  • Gordis2k
    Az elit kifejezés anyit tesz válogatott, egy klánon belüli klik ami ugyan arra aszabályra épűl mégis jobban végzi a dolgát az összhang vagy a tapasztalat révén.
  • Tüskés
    2. A játék. Nem az L2, mint játék, hanem hogy játsszunk.
    3. Amennyiben össze tudunk hangolódni, könnyebben meg tudjuk beszélni, ha valamilyen kérdés felmerül, és csapatot tudunk építeni. Nem értem az elit csapat kérdését.
    4. Inkább megpróbálom azt használni és jól kihasználni, amit változtatnak a karakteren, mint gondolkozzam a gyengeségein.