A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Legu #70743 1. c1 től játszom, legtöbbet freen, nagyon szeretem a pvp minden formályát, de sztem nem csak a PvP hanem a stratégia, a csapatmunka és a játék egyik fénypntja a Siege.
2. Legfőbb célkitűzésem az, hogy jól érezzem magam, tudjak szórakozni rendesen, és egy jó csapatban játszhassak.
3. Sajnos a legnehezebb kérdés, mert sokat csalódtam a magyar közösségekben. Legszívesebben egy elit klánt sok normalis aktiv magyarral egy erős allyban, de a legdontosabb dlog, hogy ne tiszavirág életű legyen a dolog. Kb Olyat képzelek Mint az RS fénykorában:P
4. Amit szívesen látnék az szolora is alkalmas (max buffer) High LvL grindhelyek, esetleg Változatosabb felszerelés hogy ne legyenek annyira sabln karik, ne legyen legkeményebb setup 1 kasznak. Értm itt kb amit NCsuxxék a shoulder kieggel akarnak elérni, olyan tárgyat, ami ad+t is esetleg - is de ne legyen egyértelműen legjobb, esetleg kicsit diablos Random rare itemeket, amitől egyedibb lehetsz:P
Kb ennyi