A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
1, Változó, itt offon leginkább a duo amit szeretek, és van rá modom is, de persze jöhet minden, persze csak ha van rá megfelelő team:) Viszont azt azért el lehet mondani, hogy itt sh-n én sose láttam olyan siege-t mint egyes freeken - low rate -. Amit viszont nemigazán szeretek, ha épp duoznék valakivel, és véletlenül egy etnikum a valaki és azonnal odahivja még a pereputtyát, majd nomád modjára még döngeti is a mellét:)
2, 1-2 boss jew beszerzése, kurva unicorn magnus sb megszerzése. Ezek után pedig lililocks gatyába rakása. Majd jöhetnek új célktüzések:D
3, Továbbra is mondom, hogy csekély az esély rá. Kevés olyan szellemiségü embert tudok, aki/akik megfellően tudnának vezetni egy ilyet. Én már egy elitebb partynak is örülnék, ahol megvan minden ami kell, és mindenki tudja is a dolgát ahogy kell:) Utána lehet továbbfejleszteni a dolgot.
4, Karimat nézve, örülnék valami olyasmi toggle skillnek ami egy időre átadja a servitorra az én bonuszaimat - setbonusz esetleg SA/Augmentek/ boss ékszerek adta bonuszok -, vagy lehetne akár valami lassan reusolo skill is és mondjuk 15/30másodpercig kapja meg a cuccokat, és addig legyengíti a mastert. Beípithetnének valami pvp event rendszert is különböző opciokkal/lebonyolitási modokkal.