A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• anarga
    1, mindegy,de csak olyan legyen mellettem aki tudja mit csinalunk es kepes legyen lereagalni a dolgokat idoben, ha 5 fpse van akkor ne legyen velem egy oldalon, foleg ne healerrel van.
    2, csimit ravenni h megint l2zon. sub,nuble,hero,barmi. csak kozos erdek legyen.
    3, semennyire. gyulolom a magyarok 99%at l2ben.
    mindegy h van ally vagy csak onallo a klan. ne legyen 1 pve god se korulottem. ha nembirja elviselni a walkert es ellene van, ha ebay miatt sir, ne legyen velem egy allyba, klanba, partyba, ne kerjen tollem semmit.
    4, lenyegesen gyorsabb fejlodes, tobb hely 2-3 fos bot partyknak 75+on, lehessen spoilozni full cuccokat ertelmes esellyel, S80on konnyiteni, dance song 5 perces lehetne, meg 4-5 divine buffok miatt, kevesebb server, ugyanakkor tobb player a servereken.l2jt tiltsak be. aki namakar pvpzni banoljak ki orokre. de ez egy hulye kerdes, amig nem baszak el valamivel a jatekot , addig szerintem mindegy.