A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
voloume #70709 1. Kérdés: mass pvp a kedvencem ( igaz ez nem valami jó ha gyenge a géped:( )
2. Kérdés: szeretnék egyszer noobles lenni officialon es jokat pvpzni a barátaimmal
3. Kérdés: a magyar közösség jó ha mindenki ismeri egymást és jól tudják érezni magukat. Én egy elit clannak latom ertelmet, mert egy kis csapatnak egy klanon belul nincs értelme, mert az csak haragot kelt a klan tobbi tagjaban. Az elit klan egy alliancon belülnek meg ugy van csak ertelme ha a clan a többieknek is segit és nem az allit hasznalja a sajat fejlodesere! Az elit clan magaban pedig sokkal jobban tud egyedul dolgozni ( mast nem tok ennek elonyeben felhozni)
4. Kérdés: én mindig a mának élek és megprobalom mindig minnel jobban kihasznalni a karakterem es uj dolgokat tanulni. Nem szoktam gondolkodni hogy mi lesz az uj kronikaban.
a pályázatrol annyit, hogy kivancsi leszek ra mert nagyon szeretnek offon jatszani csak levagyok maradva a tobbiektol es most meg ezek a bankkartya problemaim is vannak :( varom a palyazatot