245
Vajon egy moderátor tévedhet? És elismerheti azt?
-
#5 Főnök St és Mortimer, a moderátorok pedig ugyanolyan fórumozók mint mások, csak ki lettek választva/elvállaltak egy plusz felelősséggel járó dolgot.
egyetlen dolog korlátoz, a moderátori jogok, és a józan ész. ez nem egy munkahely, hanem egy fórum, ahol valamilyen szinten rendet kell tartani, és vagyunk néhányan akik erre ki lettek nevezve. ennyi és nem több :)
tévedni meg... mutass valakit aki nem téved (vagy másképp: a moderátor nem téved soha, csak megváltoztatja a valóságot) -
#4 Nem bírtok már leszállni a témáról...nem tudom ki miért jár ide, de egyesek szerintem nem azért hogy megbeszéljük, megvitassák azokat a dolgokat, amik őket érdeklik, hanem csupán a gyerekes dolgaikat szeretik itt kiélni, mert enged(ték)ik nekik... -
#3 ez tényleg elméleti kérdés .. elmélkedj rajta! -
#2 Hi!
Kicsit elméleti kérdés, de engem érdekel:
Vajon tévedhet a moderátor? Vagy csak úgy mint az orvosoknál: tévedhet, hibázhat, de nem ismerheti el. És a "szakma" megvédi.
Azért kérdezem, mert gondolom sokaknak van olyan munkájuk, ahol ha hibáznak az pénzükbe, vagy valamilyen büntetésükbe kerül. De van ahol ha hibát követsz el, az nem számít, semmiféle retorziót nem kapsz.
Hogy van ez az itteni "főnököknél" a moderátoroknál? Kik az ő fönőkeik? Egyáltalán van valamilyen (legalább etikai) szabály ami köti őket? Vagy nincs semmi korlátozó erő?
-
#1 Tévedni emberi dolog .. de isteni érzés !
Elismerni a hibáinkat majnem egyenértűk a megoldásukkal!