245
Vajon egy moderátor tévedhet? És elismerheti azt?
-
#205 te nem haragudj, de semmi értelme nincs annak amit mondasz - ilyen stilisztika mellet max sejteni lehet mit akarsz... sry :D -
gobelin #204 és a legfontosabb ami tilos:
vitatkozni mással, aki a moderátor barátja
-
gobelin #203 így érzem:
nem lehet:
kimondani amit gondolsz
sokat kérdezni
így van?
-
#202 "...ha egyszerüen nem érzed hogy mit lehet és mit nem, akkor nagyon tudlak sajnálni..." --> és nem a fórumozás sem ajánlott ilyen felfogás mellett! -
#201 Lényeg hogy téged most már szeret itt mindenki, és mindenki tudja hogy ki vagy, de azért csináld csak tovább, mert ez neked jó, és el is fogod érni a célod.
Újabb ban! :D -
Cat #200 ha le lenne irva a szavakon lovagolnál, és azt néznéd hol mi nincs benne, és ha mégis ellened cselekednek, fel lennél háborodva, hogy "dehát ez a pont nem is volt benne, jóhiszemüen gondoltam hogy ezt lehet"
ha egyszerüen nem érzed hogy mit lehet és mit nem, akkor nagyon tudlak sajnálni -
gobelin #199 pedig a törvények le vannak írva
onnantól kezdve, minden más dolog szubjektív
-
#198 Van amit nem tanítanak, nincsenek leírva...úgy hívják íratlan szabályok! -
gobelin #197 a lágyfejűek számára nem lehetne kérni egy leírást a fórumozás mikéntjéről? -
gobelin #196 és akkor újra banolva lesznek? -
#195 Vannak itt rengetegen évek óta és nem lettek bannolva, sőt még csak törölni sem kellett hozzászólásukat.
Van, akinek közben benőtt a feje lágya és a kezdeti antiszociális viselkedésén túl tudott lépni.
Vannak, akik egyszerűen nem képesek megérteni a fórumozás mikéntjét.
Ők időről időre visszatérnek újabb nevekkel, de nem változnak és felismerhetőek. -
gobelin #194 nem vagyok benne biztos, ha nem ugyanazt a stílust követném, akkor nem ugyanaz lenne a vége...
szal... -
#193 Erkolcsileg magasabb szintet akkor varhatsz el, ha te is megfelelsz valamilyen szinten neki. Az uj nickeddel ugyanazt a stilust koveted (szvsz) es ennek is ugyanaz lesz a vege (szvsz). -
#192 a hentes (sry :D) se érzi mikor kolbászt tölt... hogy mit gondol erről a malac.... bizony, bizony előbb útóbb mindannyiunkat levágnak...
[LELKET ÖNT MINDENKIBE] -
gobelin #191 ezt értem
csak azért mindig reménykedik az ember, hogy aki dönt az ügyben, az érzi annak a felelősségét is (esetleg én elvárnám, hogy erkölcsileg magasabb szintű is legyen) -
#190 Ott van a moderátor figyelmébe, meg a mi kéne az sg-nek.
(erre a témára az utóbbi)
Tök jó, hogy van még ez a topic is.
Párszor már meg lett beszélve a ban dolog is, meg az is, hogy a fórum eléggé liberális, de ez mindenképpen szubjektivitást eredményez a moderátorok oldaláról. -
#189 a fórumozóhoz méltatatlan viselkedés... hmm? -
gobelin #188 Kicsit felhozom a topikot.
Azt szeretném tudni, a személyes unszimpátián kívűl, még milyen kritériumai vannak a BAN-nak, ugyanis a moderálási elvekből ez nem derül ki.
Tényleg nem szabad kérdezni és igazat mondani? -
#187 higgye:P -
#186 Miért ne tévedhatne, de akit beválasztanak moderátornek az megdolgozott érte annyira, hogy legyen önérzete ahhoz, hogy ne ismerje be, és elhidje, hogy ez tényleg így volt jó!
Szerintem nem jó piszkálni a főnököket, csak ők a nagy emberek, még ha nem is érdemelnék meg. -
#185 mert nem vagy ELÉG nagy buzi biztos azért...
nem a csillag számít -
Jony #184 Ennél a csillagozásnál nagyobb buziságot nehezen tudok elképzelni. -
#183 igen, de épp arra gondoltam, javíthatnának ezen az imázson, ha válazolnának az üzeneteinkre, nem? -
#182 tevedhet
volt mar aki elismerte
de a tobbseg nagyon ontelt es bekepzelt -
#181 Ennyi csillaggal már te vagy a király!!! -
#180 Ezt a csillagvadászatot. -
#179 valóigaz... -
#178 kefe? láccik a logódon :))) -
#177 igen :)
bár én sem értem hogy nézte el
visszatérve, sem én (sem lazarus) nem tudta mikor járt le a banja, és amint látom másnak is (#152, #155) lennének olyan kérdései, amik magyarázatra várnának a moderátorok részéről
talán joggal várnak el némi együttműkődsét a fórumtagok
-
#176 Igaz, basszus, mondom hogy félrenéztem valamit. Most keltem fel, és még kefe vagyok :( -
#175 nekem pedig márciusban 2! :) -
#174 TÉVEDHET!!
mikike helyett engem bannolt !! :))
de elis ismerte :)
mékszép! :PP -
#173 akkor májusban lesz neked négy, nem? :) -
#172 Az világos, de a legrégebbi reg. 2001 jan. 6.-ai (St)
Tudom, hogy volt előtte is reg, aztán ujra kellett regelni, de akkor ez nem hiteles, hogy minden megkezdett év után jár a csillag. Na mind1... -
#171 mert a regisztrácio időpontjátol számitva... -
#170 Vagy akkor félrenéztem valamit... -
#169 Hogyha minden megkezdett év után 1 csillag jár, akkor nekem miért van csak 3 csillagom, amikor én is 2001-es vagyok? Ez jó kérdés mi? :) -
#168 de nemlesz :DD -
#167 Majd két év múlva pl eSTének lesz -
#166 loál ;]] annyi nincs is csak mukikának ;]]