245
Vajon egy moderátor tévedhet? És elismerheti azt?
  • tomsolo
    te nem haragudj, de semmi értelme nincs annak amit mondasz - ilyen stilisztika mellet max sejteni lehet mit akarsz... sry :D
  • gobelin
    és a legfontosabb ami tilos:
    vitatkozni mással, aki a moderátor barátja
  • gobelin
    így érzem:
    nem lehet:
    kimondani amit gondolsz
    sokat kérdezni

így van?
  • VinylToy #202
    "...ha egyszerüen nem érzed hogy mit lehet és mit nem, akkor nagyon tudlak sajnálni..." --> és nem a fórumozás sem ajánlott ilyen felfogás mellett!
  • VinylToy #201
    Lényeg hogy téged most már szeret itt mindenki, és mindenki tudja hogy ki vagy, de azért csináld csak tovább, mert ez neked jó, és el is fogod érni a célod.

Újabb ban! :D
  • Cat #200
    ha le lenne irva a szavakon lovagolnál, és azt néznéd hol mi nincs benne, és ha mégis ellened cselekednek, fel lennél háborodva, hogy "dehát ez a pont nem is volt benne, jóhiszemüen gondoltam hogy ezt lehet"
    ha egyszerüen nem érzed hogy mit lehet és mit nem, akkor nagyon tudlak sajnálni
  • gobelin
    pedig a törvények le vannak írva

onnantól kezdve, minden más dolog szubjektív
  • VinylToy #198
    Van amit nem tanítanak, nincsenek leírva...úgy hívják íratlan szabályok!
  • gobelin
    a lágyfejűek számára nem lehetne kérni egy leírást a fórumozás mikéntjéről?
  • gobelin
    és akkor újra banolva lesznek?
  • Lteebee
    Vannak itt rengetegen évek óta és nem lettek bannolva, sőt még csak törölni sem kellett hozzászólásukat.

Van, akinek közben benőtt a feje lágya és a kezdeti antiszociális viselkedésén túl tudott lépni.

Vannak, akik egyszerűen nem képesek megérteni a fórumozás mikéntjét.
    Ők időről időre visszatérnek újabb nevekkel, de nem változnak és felismerhetőek.
  • gobelin
    nem vagyok benne biztos, ha nem ugyanazt a stílust követném, akkor nem ugyanaz lenne a vége...
    szal...
  • Hangianix
    Erkolcsileg magasabb szintet akkor varhatsz el, ha te is megfelelsz valamilyen szinten neki. Az uj nickeddel ugyanazt a stilust koveted (szvsz) es ennek is ugyanaz lesz a vege (szvsz).
  • tomsolo
    a hentes (sry :D) se érzi mikor kolbászt tölt... hogy mit gondol erről a malac.... bizony, bizony előbb útóbb mindannyiunkat levágnak...

[LELKET ÖNT MINDENKIBE]
  • gobelin
    ezt értem
    csak azért mindig reménykedik az ember, hogy aki dönt az ügyben, az érzi annak a felelősségét is (esetleg én elvárnám, hogy erkölcsileg magasabb szintű is legyen)
  • Lteebee
    Ott van a moderátor figyelmébe, meg a mi kéne az sg-nek.
    (erre a témára az utóbbi)

Tök jó, hogy van még ez a topic is.

Párszor már meg lett beszélve a ban dolog is, meg az is, hogy a fórum eléggé liberális, de ez mindenképpen szubjektivitást eredményez a moderátorok oldaláról.
  • tomsolo
    a fórumozóhoz méltatatlan viselkedés... hmm?
  • gobelin
    Kicsit felhozom a topikot.
    Azt szeretném tudni, a személyes unszimpátián kívűl, még milyen kritériumai vannak a BAN-nak, ugyanis a moderálási elvekből ez nem derül ki.
    Tényleg nem szabad kérdezni és igazat mondani?
  • Dynamic
    higgye:P
  • janos666 #186
    Miért ne tévedhatne, de akit beválasztanak moderátornek az megdolgozott érte annyira, hogy legyen önérzete ahhoz, hogy ne ismerje be, és elhidje, hogy ez tényleg így volt jó!
    Szerintem nem jó piszkálni a főnököket, csak ők a nagy emberek, még ha nem is érdemelnék meg.
  • [HUN]PAStheLoD
    mert nem vagy ELÉG nagy buzi biztos azért...

nem a csillag számít
  • Jony
    Ennél a csillagozásnál nagyobb buziságot nehezen tudok elképzelni.
  • mikike
    igen, de épp arra gondoltam, javíthatnának ezen az imázson, ha válazolnának az üzeneteinkre, nem?
  • Mike at home
    tevedhet
    volt mar aki elismerte
    de a tobbseg nagyon ontelt es bekepzelt
  • HuAn82
    Ennyi csillaggal már te vagy a király!!!
  • TheGOro
    Ezt a csillagvadászatot.
  • cSuwwi
    valóigaz...
  • ollie
    kefe? láccik a logódon :)))
  • mikike
    igen :)
    bár én sem értem hogy nézte el
    visszatérve, sem én (sem lazarus) nem tudta mikor járt le a banja, és amint látom másnak is (#152, #155) lennének olyan kérdései, amik magyarázatra várnának a moderátorok részéről
    talán joggal várnak el némi együttműkődsét a fórumtagok
  • cSuwwi
    Igaz, basszus, mondom hogy félrenéztem valamit. Most keltem fel, és még kefe vagyok :(
  • mukika
    nekem pedig márciusban 2! :)
  • hen-tes
    TÉVEDHET!!
    mikike helyett engem bannolt !! :))
    de elis ismerte :)
    mékszép! :PP
  • Pyx #173
    akkor májusban lesz neked négy, nem? :)
  • cSuwwi
    Az világos, de a legrégebbi reg. 2001 jan. 6.-ai (St)
    Tudom, hogy volt előtte is reg, aztán ujra kellett regelni, de akkor ez nem hiteles, hogy minden megkezdett év után jár a csillag. Na mind1...
  • mukika
    mert a regisztrácio időpontjátol számitva...
  • cSuwwi
    Vagy akkor félrenéztem valamit...
  • cSuwwi
    Hogyha minden megkezdett év után 1 csillag jár, akkor nekem miért van csak 3 csillagom, amikor én is 2001-es vagyok? Ez jó kérdés mi? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    de nemlesz :DD
  • RelakS
    Majd két év múlva pl eSTének lesz
  • [HUN]PAStheLoD
    loál ;]] annyi nincs is csak mukikának ;]]